Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

http://lechebnik.info/445/37.htm
Nikofija, man tai labai labai patinka Faringtonas. Prie Ipecacuantos gan detaliai aprašyti kokliušiniai ir astminiai kosuliai.

Ir dar čia siuntinėjomės Pinto knygą apie vaikų ūmines ligas. Ten irgi kosuliai, bronchitai neblogai aprašyti. Pas mane tokiam formate, kad persiųsti neleidžia, bet merginos turėjo kitokiam formate.

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 06 01, 09:27)

Ir dar čia siuntinėjomės Pinto knygą apie vaikų ūmines ligas. Ten irgi kosuliai, bronchitai neblogai aprašyti. Pas mane tokiam formate, kad persiųsti neleidžia, bet merginos turėjo kitokiam formate.

baciau labai dekinga, jei kas nors turetu ir galetu persiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 06 01, 10:33)
baciau labai dekinga, jei kas nors turetu ir galetu persiusti  4u.gif

Ir aš norėčiau kaip nors ją gauti. Oi galva išsipūtus, kosulio neįveikiu, dar sloga... Ačiū už nuorodą , bandysiu ieškoti.
Atsakyti
gal zinot kas gera homeopata?
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 06 01, 06:52)
Sveikos,

gal klaipedietes kurios lankosi pas ji zino kokiu laiku jis siandien telefonu konsultuoja? nes siaip sake kad jau nespeja telelfonu ir liepia visad ateiti.

aciu

Kokiu laiku šiandien konsultuoja telefonu, nežinau, bet rytoj man liepė skambinti apie 9 val. 4u.gif

Noriu paklaust stipriai į priekį pažengusių mayčių. Ar Drosera tinka esant šlapiam kosuliui, kai atkosima gelsvų gleivių? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 06 01, 10:02)
Knygoje HOMEOPATIJA MANO VAIKUI rašo, kad prie laringitinio kosulio tinka Bromum D12  ir Spongia D12 . Mums Spongia padėjo daug kartų.

kas čia per knyga?
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 06 01, 12:29)
Noriu paklaust stipriai į priekį pažengusių mayčių. Ar Drosera tinka esant šlapiam kosuliui, kai atkosima gelsvų gleivių? Ačiū  4u.gif

Aš nepažengus į priekį, bet daug Droseros naudojom kai sirgom laringitais. Tai aš Droserą duodavau TIK kai spazmai (lojimas) būdavo, jei pas jus šlapias kosulys tai turbūt nebespazmuoja? Tuomet duodavau tik gert daugiau, ledų ir dar jei norėdavo leisdavau jūros druskos kristaliukų pačiulpt.
Bet čia grynai iš savo patirties, ką teorijos rašo nežinau 4u.gif
Atsakyti
dar noriu paklaust: Misius manes viska klausia ar vaikas neprakaituoja ir kada? miegant ir pan.? gal zinot kodel taip klausia?
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 06 01, 14:02)
dar noriu paklaust: Misius manes viska klausia ar vaikas neprakaituoja ir kada? miegant ir pan.? gal zinot kodel taip klausia?

manęs irg ito klausdavo - gi svarbu viskas mirksiukas.gif o šiaip sako, prakaituoja - vaikai jautruoliai. kiek tiesos - nežinau schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 06 01, 11:07)
Ir aš norėčiau kaip nors ją gauti. Oi galva išsipūtus, kosulio neįveikiu, dar sloga... Ačiū už nuorodą , bandysiu ieškoti.

As ta knyga turejau, bet dabar neproeinu prie savo kompo, gal kas kitas atsius.
Atsakyti
prakaitavimas kai kuriu ligu pradzia.todel ir klausia kada prakaituoja.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 06 01, 13:02)

QUOTE(Maida19 @ 2010 06 01, 13:47)
prakaitavimas kai kuriu ligu pradzia.todel ir klausia kada prakaituoja.

Nebūtinai ax.gif Tiesiog tai vienas iš charakteringų simptomų, pagal kurį galima parinkti vaistą (pvz. Ca carbonicum).
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2010 06 01, 10:07)

Pamėginau užkelti į 2shared:

http://www.2shared.c...ja_vaikams.html

Langelio apačioje turi būti nuoroda "Save file to your PC: click here"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 01 birželio 2010 - 13:58