Kiek žinau viskas priklauso dar ir nuo pačio preparato. Ta pati P. yra minėjusi, kad kai kurių negalima duot dažnai arba reik labai labai atsargiai ir stebėt vos ne kasdien.
Vienu metu, pati buvau žiauriai pasimetus ir mėčiausi tai prie vieno, tai prie kito. Visų klausinėjau ir t.t. (
Obuoliausia, soriux jei trukdžiau labai). Dabar supratau, kad reik atrast "savo". Aišku su profesionalo pagalba/priežiūra. Bet neatsisakau ir tolesnių diskusijų ir pasitarinėjimų...
O, kad skirtingų mokyklų yra skirtingas dozavimas tai faktas. Net ir viena gydytoja, kuri pradininkė buvo rusų mokyklos, vėliau pati perėjo per dar kelias. Specialiai važinėjo į skirtingus seminarus tam, kad galėtų pažint skirtingus gydymus. Ir lygiai taip pat gydė ir aukštom potencijom dažnai ir retai, ir t.t. Šiaip labai įdomus pokalbis su ja buvo. Perpasakot aš tikrai neperpasakosiu, bet esmė buvo patirtyje ir stebėjimuose.
Todėl sakyt, kad 1 gydymas teisingas, o kitas ne - negalimas. Mes visi skirtingi ir tik net ir mūsų pačių patirtis priveda iki tik mums/mūsų organizmui priimtino sprendimo/gydymo. Ane
Nežinau ar teisi aš, ar ne, bet šiuo metu taip mąstau