Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 05 28, 19:26)
Tai schema buvo berods aukšta potencija kartą savaitėj ar net kas dvi. Aš kartais pagalvoju, gal čia ji pati patobulino tą mokymą (niekur neteko matyt tokio dozavimo)

Mūsų homeopatė yra irgi skyrus tokiu dozavimu. Pirmą savaitę 2 dienas iš eilės, o paskui kas savaitę.
Atsakyti
Kiek žinau viskas priklauso dar ir nuo pačio preparato. Ta pati P. yra minėjusi, kad kai kurių negalima duot dažnai arba reik labai labai atsargiai ir stebėt vos ne kasdien.
Vienu metu, pati buvau žiauriai pasimetus ir mėčiausi tai prie vieno, tai prie kito. Visų klausinėjau ir t.t. (Obuoliausia, soriux jei trukdžiau labai). Dabar supratau, kad reik atrast "savo". Aišku su profesionalo pagalba/priežiūra. Bet neatsisakau ir tolesnių diskusijų ir pasitarinėjimų... blush2.gif
O, kad skirtingų mokyklų yra skirtingas dozavimas tai faktas. Net ir viena gydytoja, kuri pradininkė buvo rusų mokyklos, vėliau pati perėjo per dar kelias. Specialiai važinėjo į skirtingus seminarus tam, kad galėtų pažint skirtingus gydymus. Ir lygiai taip pat gydė ir aukštom potencijom dažnai ir retai, ir t.t. Šiaip labai įdomus pokalbis su ja buvo. Perpasakot aš tikrai neperpasakosiu, bet esmė buvo patirtyje ir stebėjimuose.
Todėl sakyt, kad 1 gydymas teisingas, o kitas ne - negalimas. Mes visi skirtingi ir tik net ir mūsų pačių patirtis priveda iki tik mums/mūsų organizmui priimtino sprendimo/gydymo. Ane mirksiukas.gif
Nežinau ar teisi aš, ar ne, bet šiuo metu taip mąstau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 28, 08:19)
Youste, aš nežinau dėl konstituc. kūdikiui. Bet įtariu, kad ne tik pagal persirgtas ligas. Pagal vaiko išvaizdą, miego/maitinimosi įpročus. Klaidos tikimybė turbūt dar didesnė.
Tik man toks įtarimas kyla - kad gal ne visada kūdikiui konstitucinis reikalingas, gi daugelis ligų paprastai ūminės, kaip taisyklė konstitucinis taikomas lėtinėms ligoms. Bet jei yra kažkokių įgimtų problemų, galbūt ir konstitucinis gydymas galimas.

Tai va man ir kilo įtarimas, ar teisingai ji parinko - nes nieko neminėjo apie konstitucinį kai asmeniškai šnekėjomės, o skyrė Silicea vidurinėlei po skiepo. Kai paskambinau dėl mažės AT pasitarti kaip toliau gydyti (jos paliepimu), tai sakė vartoti Sabadilla 2 sav., paskui Silicea 1 mėn. - paklausiau nuo ko Silicea - sakė konsitucinis unsure.gif Bet jos kabinete net nėjo kalba apie jokį konstitucinį, neklausinėjo apie vaiko įpročius nieko doh.gif Tai dabar galvoju - gal supainiojo kažką, nes ir Sabadilla buvo receptas išrašytas vyresnėlei nuo kirmunų, o telefonu liepė mažei duoti g.gif Ką daryt? Dar kartą skambintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo youste: 28 gegužės 2010 - 21:26
Youste, man rodos naudokit ką gyd. skyrė ir nesukit galvos. Kilus realiems įtarimams, kad kažkas ne taip, skambinčau gydytojai. Nes pradėt bijot galima visko.
O dėl atsakymo, kad konstitucinis - tai gal čia ne tavo vaikui, bet tiesiog apskritai pasakė, kad Silicea yra konstitucinis (ne visi žirniai - konstituciniai), t.y. esant požymių tapatumui - Silicesa gali gydyt visas ligas. O konkrečiai dukros atveju pasirinktas tik pagal tam tikrų požymių sutapimą.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Merginos, ar gali homeopatai kažkuo padėt, jei įtariama, kad kūdikis netoleruoja laktozės? gal kažkokius tyrimus daro, gal nustato pagal kažkokius požymius? gal skiria kažkokius fermentus ar pan? reikalinga bet kokia info. būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 29, 10:23)
Youste, man rodos naudokit ką gyd. skyrė ir nesukit galvos. Kilus realiems įtarimams, kad kažkas ne taip, skambinčau gydytojai. Nes pradėt bijot galima visko.
O dėl atsakymo, kad konstitucinis - tai gal čia ne tavo vaikui, bet tiesiog apskritai pasakė, kad Silicea yra konstitucinis (ne visi žirniai - konstituciniai), t.y. esant požymių tapatumui - Silicesa gali gydyt visas ligas. O konkrečiai dukros atveju pasirinktas tik pagal tam tikrų požymių sutapimą.

Aš vakar dar pasiskaitinėjau, tai dėl Sabadillos taip ir nesuprantu, kodėl skyrė, o apie Silicea radau, kad labai tinka vaikučiams su rachito požymiais (mums būtant taip ir yra), tai nusiraminau - na reikia gi kažkuo pasitikėti doh.gif Tik kai kūdikis dažnai serga, pradedi tikrinti visais įmanomais būdais skirtą gydymą doh.gif Dėkui, villyte 4u.gif
Atsakyti
O mano mažiui kaip Obuoliausia ir sakė, nusilupo pirštukai ir truputis pėdučių. Tai vadinasi tik dabar pasišalino tos bakterijos sukeltos problemos? g.gif

Šiandien važiuoju pas P. klausimų susirašiau...A4 visas lapas doh.gif Aiškinsiuos iki galo kiek manoma matyt cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

esam klaipedieciai, kankomes pas V. Misiu. turim pripazinta bronchine astma, taciau M. teigia, kad jos nera.
zirniukais gydom uzsitesusi kosuli.

vakar kaip tik buvom pas Misiu, ryt bus pagaminti laseliai mums.
savaitgali vaika buvo uzpuoles laringitas (uzkimimas, lojantis kosulys) kadangi su
Misiums nejo susisiekti, lig jam sugirde dexometazono ampole sake 24 val veikia. praejo tas laikas ir siandien vaikas vel atsikele iatrtinai pakimes ir su lojanciu kosuliu, vakar misius minejo, kad tokiu atveju tinka drosera g.gif bet po kiek dozuot nepaklaiusiau doh.gif ir dar su sloga tirsta ir jau neskaidria kas tiktu prie tokios slogos, nes sunku jam kvepuot per nosyte doh.gif

gal klaipedietes kurios lankosi pas ji zino kokiu laiku jis siandien telefonu konsultuoja? nes siaip sake kad jau nespeja telelfonu ir liepia visad ateiti.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 06 01, 07:52)
Sveikos,

esam klaipedieciai, kankomes pas V. Misiu. turim pripazinta bronchine astma, taciau M. teigia, kad jos nera.
zirniukais gydom uzsitesusi kosuli.

vakar kaip tik buvom pas Misiu, ryt bus pagaminti laseliai mums.
savaitgali vaika buvo uzpuoles laringitas (uzkimimas, lojantis kosulys) kadangi su
Misiums nejo susisiekti, lig jam sugirde dexometazono ampole sake 24 val veikia. praejo tas laikas ir siandien vaikas vel atsikele iatrtinai pakimes ir su lojanciu kosuliu, vakar misius minejo, kad tokiu atveju tinka drosera  g.gif  bet po kiek dozuot nepaklaiusiau  doh.gif  ir dar su sloga tirsta ir jau neskaidria kas tiktu prie tokios slogos, nes sunku jam kvepuot per nosyte  doh.gif

gal klaipedietes kurios lankosi pas ji zino kokiu laiku jis siandien telefonu konsultuoja? nes siaip sake kad jau nespeja telelfonu ir liepia visad ateiti.

aciu

Umiu atveju Drosera duok po tiek lasiuku kiek metu 5-6 kartus.
Tirstai geltonai slogai Kalium Bichromicum ir svarbiausia nosies plovimas.
Anksciau konsultuodavo 9.30-10.00. Bet tas laikas vis keiciasi ir lyg jau kitas yra.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 06 01, 07:04)
Umiu atveju Drosera duok po tiek lasiuku kiek metu 5-6 kartus.
Tirstai geltonai slogai Kalium Bichromicum ir svarbiausia nosies plovimas.
Anksciau konsultuodavo 9.30-10.00. Bet tas laikas vis keiciasi ir lyg jau kitas yra.

droseros paziurejau neturiu, ar medikanoj bus lasiukais?
o kalium bichr turiu zirniukais tai po 2 zirniukus kiek kartu duot? irgi 5-6k.?

aciu
Atsakyti
Ne gyd. Misis sugalvojo, kad vaikai astma neserga. Visi homeopatai laikosi tos pačios nuomonės. Jei atidžiau padetalizuot, vaikų astma ir suaugusiųjų astma yra visiškai skirtingos ligos. Todėl vaikai dažniausiai šią ligą išauga, jei mes mamos neįvarom kitos ligos besaikiu hormonu ir antihismamininiu vaistų naudojimu.

Atsakyti

Knygoje HOMEOPATIJA MANO VAIKUI rašo, kad prie laringitinio kosulio tinka Bromum D12 ir Spongia D12 . Mums Spongia padėjo daug kartų.

Gal kas turite nuorodų apie kosulį rusų kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 01 birželio 2010 - 09:05