Merginos, kaip mažiukams nustatomas konstitucinis? Ar galima tik iš prasirgtų ligų nustatyti?
QUOTE(argus @ 2010 05 24, 20:58)
Štai ką radau: Adenoidai - ryklės audinių, migdolinių liaukų ir adenoidų uždegimas, kylantis, kai organizme susikaupia pernelyg daug gleivių ir irimo produktų žarnyne. Taip atsitinka vartojant karvės pieną ir be saiko valgant maistą, turintį krakmolo ir cukraus. Geriamos morkų ir špinatų sultys.
mažei loristė pasakė, kad yra adenoidai antro laipsnio. ir jei po ausų uždegimo vėl susirgs, teks operuoti adenoidus.
na kad po savaitės susirgo sloga - aš nutylėjau, tiksliau nevedžiau pas lor ir "nesigyrėm" kad sergam su cinabsinu ir Xedelixu pati gydžiau.
iš darželio grįžo vieną dieną ir naktį apsivėmė. vakare ir temperatūra sukilo, bet greitai numušama ir nukrito. kitą dieną sveika buvo - rodėmės pediatrei - diagnozavo apsinuodijimą. tą dieną pabuvo sveika, o kitą dieną (tai buvo šeštadienis) ir visą savaitgalį prabuvo su 38,5 temperatūra. sekmadienio vakarą nesiekė net 38 ir pati nukrito. pasirodėm gydytojai - adenoiditas ir vėl sloga bėga į gerklę, kosėja šlapiai.
tad Argus žinutė atvipino mano žandikaulį pieną geria tik einant miegoti. išgeria vidutinį avento puoduką - kiek ten 200 ml? kartais mažiau. saldainiais gyva gali būti, kaip valgo tik glaistytus sūrelius. normalų maistą 2-3 šaukštus pakabina ir ačiū - nenoriu
pas homeopatę nežinau kada nueism
merginos, susuko sprandą tempia kairiąją kaklo pusę. turbūt skersvėjis bus pasidarbavęs. Vakar apie pietus pradėjo po truputį skaudėt, vakare jau labai stipriai. Visą naktį skaudėjo, į darbą išėjau susisukusi , mokiniams vaizdelis patiko
tepiau traumel, nepadeda. Net neįsivaizduoju ką tokiu atveju vartot. Gal ka patarsit?
tepiau traumel, nepadeda. Net neįsivaizduoju ką tokiu atveju vartot. Gal ka patarsit?
man rodos 9 temoj buvo rašyta kažkur apie vidurį.
QUOTE(ainule28 @ 2010 05 26, 15:21)
merginos, susuko sprandą tempia kairiąją kaklo pusę. turbūt skersvėjis bus pasidarbavęs. Vakar apie pietus pradėjo po truputį skaudėt, vakare jau labai stipriai. Visą naktį skaudėjo, į darbą išėjau susisukusi , mokiniams vaizdelis patiko
Nuo nervų šaknelių uždegimų dažnai padeda Rhus Toxicodendron arba Nux Vomica. O šiaip tai labai suveikia Su- Džok arba prie tos vietos magnetas šiauriniu poliumi.
Čia neseniai minėtas Rewma gelis galėtų padėt.
Aš Traumelį labai dažnai naudoju, tai dažnai atrodo, kad nepadeda nepadeda, o po paros staiga jokio skausmo nelieka. Beto Traumelis labai gerai veikia, kada yra ant viršaus dar koks šildantis kompresas uždėtas (pleistras pipirinis, pašildytos druskos ar degtinės kompresas).
Aš Traumelį labai dažnai naudoju, tai dažnai atrodo, kad nepadeda nepadeda, o po paros staiga jokio skausmo nelieka. Beto Traumelis labai gerai veikia, kada yra ant viršaus dar koks šildantis kompresas uždėtas (pleistras pipirinis, pašildytos druskos ar degtinės kompresas).
aš traumelį naudoju dažnai kai mano vaikas mėlynes užsitaiso - labai gerai padeda.
QUOTE(ainule28 @ 2010 05 26, 20:24)
Rhus t. 6 jau nuo vakar vakaro vartoju, gal mažoka potencija. o Traumel patepiau pora kart ir padėjau į vietą, nepastebėjau poveikio. Bandysim gryžt prie Traumelio ir šilumą pridėt. Ryt su auklėtiniais turistinis su sportinėm rungtim tai jau įsivaizduoju save ten susuktu sprandu
Atsiverčiau užrašus ieškoti ką vartot nuo užkimimo su kosuliu, o pirmam puslapyje radau radikulitą.
Colocyntis ( Kentas rašo, kad suveikia per 3 min.) su stipriais, plėšiančiais skausmais palei nervus. Radikulitas. Dažnai po įžeidžiančio pykčio. Geriau stipriai spaudžiant.
Hypericum- su skausmu palei nervą po traumos.
Ruta- nuolat recidyvuojančios neuralgijos,blogiau nuo šalčio, atsigulus.
Rhus- radikulitas, skaumai judesio pradžioje. Dažniau kairiojoje pusėje.
QUOTE(argus @ 2010 05 24, 20:58)
Štai ką radau: Adenoidai - ryklės audinių, migdolinių liaukų ir adenoidų uždegimas, kylantis, kai organizme susikaupia pernelyg daug gleivių ir irimo produktų žarnyne. Taip atsitinka vartojant karvės pieną ir be saiko valgant maistą, turintį krakmolo ir cukraus. Geriamos morkų ir špinatų sultys.
ghm matyt teks pjaut tuos adenoidus, o tai saldumynų atimt be šansų....
nors prisiskaičius įmestų straipsnių ko tai žiauriai nesinori jų liest
Manau, saldumynai ne bėda. Svarbu kokius juos valgo. Aš palaipsniui pratinu prie sveikų saldumynų - sezamų, saulėgražų, razinų, ir kt. su medumi ir sviestu sumaišau ir kepu, nu ala florentinai , http://www.tastyart....nkime-javainiu/ kažkas panašaus į tai, tik improvizuoju. Tik aišku ne visi gali medų laižyti. Bet tai daug geriau nei visi tie pirktiniai saldumynai. Ir iš vis, manau reikia nuo savęs pradėti - atsisakyti baltos duonos, tortų, pyragų, sausainių (na kur kvietiniai miltai naudojami), pusryčiams košės, juodos duonos su daržovėmis ir pan. valgyti. Tada manau ir problemų sumažėtų žymiai. Apšiukšlinam savo organizmą visokiom šiukšlėm, o paskui ieškom priežasties. Pirmiausia manau nuo maisto, emociniės būsenos reikia pradėti. Bet čia jau mano tokie samprotavimai. Bet aš tuo vadovaujuosi, ir džiaugiuosi kad ir mano sūnus pradeda perimti. Ir manau, kad tai kažkiek padeda. Aišku, turi įtakos visos ligos, persirgtos kūdikystėje ar kažkokios traumos - fizinės, emocinės. Bet manau, kad tai ir indelis į ateities sveikatą. Tik nežinau kiek ilgai galėsiu daryti tą įtaką, ruošti maistą namie, kad jį kuo daugiau valgytų, o ne parduotuvinį ar valgyklinį ir pan.
QUOTE(argus @ 2010 05 26, 21:43)
Manau, saldumynai ne bėda. Svarbu kokius juos valgo. Aš palaipsniui pratinu prie sveikų saldumynų - sezamų, saulėgražų, razinų, ir kt. su medumi ir sviestu sumaišau ir kepu, nu ala florentinai , http://www.tastyart....nkime-javainiu/ kažkas panašaus į tai, tik improvizuoju. Tik aišku ne visi gali medų laižyti. Bet tai daug geriau nei visi tie pirktiniai saldumynai. Ir iš vis, manau reikia nuo savęs pradėti - atsisakyti baltos duonos, tortų, pyragų, sausainių (na kur kvietiniai miltai naudojami), pusryčiams košės, juodos duonos su daržovėmis ir pan. valgyti. Tada manau ir problemų sumažėtų žymiai. Apšiukšlinam savo organizmą visokiom šiukšlėm, o paskui ieškom priežasties. Pirmiausia manau nuo maisto, emociniės būsenos reikia pradėti. Bet čia jau mano tokie samprotavimai. Bet aš tuo vadovaujuosi, ir džiaugiuosi kad ir mano sūnus pradeda perimti. Ir manau, kad tai kažkiek padeda. Aišku, turi įtakos visos ligos, persirgtos kūdikystėje ar kažkokios traumos - fizinės, emocinės. Bet manau, kad tai ir indelis į ateities sveikatą. Tik nežinau kiek ilgai galėsiu daryti tą įtaką, ruošti maistą namie, kad jį kuo daugiau valgytų, o ne parduotuvinį ar valgyklinį ir pan.
aš tos pačios nuomonės, mūsų sumuštiniai - ruginė duona su naminiu sviestuku ir daržovėm. Batono jau kokie du metai nevalgom. Vaikai priprato prie daug daržovių ir košių, nors ne taip greitai kaip norėjosi. Pirmiausia reik pradėt nuo vidinės organizmo švaros.