Dėl tinimų nėštumo metu, tai aš irgi nieko nežinau. Bet kam gresia persileidimai, gyd. sakė, kad Apis reikėjo pavartot. O dar vakar skaitinėjau Pulsatilą, tai Faringtonas ją ten aprašinėja gimdymo atvejams. Nesigilinau, nes artimu laiku gimdyt nesiruošiu (kad neprisišnekėt), bet kam įdomu galima tą Pulsatilą detaliau pasižiūrėt.
Oboliausia, neee, ne aš knygos nuorodą dėjau.
QUOTE(vilytte @ 2010 05 21, 20:07)
Sakiau eisiu pirkt tuos švytuoklės (svarelis ar kaip ten tas daiktas vadinasi). Gydytojas rodė kaip ja naudotis, ir sakė, kad verta pabandyt. Nors man tai tokia mistika ir nesąmonė...
Aš lankaus pas Zakarauskienę Tai ji dar pasitikrina su švytuokle, kurie geriausiai žirniukai tinka. Šiandien įdomumo dėlai patikrino ar mažylei Camomila tinka. Netinka kaip ir Pulsatila. Nestandartinė gydymo atžvilgiu mano dukra
Džiaugiuos, kad mažei jau geriau. Suveikė šį kartą Hepar sulfur. Ir akių pūliavimą sutvarkė, ir slogą. Plius - suveikė " į žarnyną". Nes po antro skiepo nuo hepatito, nebegalėjo normaliai tuštinti. Tik patepliodavo sauskelnes ir viskas. Po savaitės vartojimo, šiandien pradėjo tuštintis kaip priklauso tokio amžiaus vaikui, kuris gauna tik MP. Ir nebeliko supuvusių kiaušinių kvapo.
Kai pamačiau, kad akys nebepūliuoja, sumažinau iki 1 žirniuko per dieną. Ir ką - šiandien atsikėlė užpūliavusiomis akytėmis. Grįžom prie 2 žirniukų dienai. Po paskutinio vizito pas gydytoją prie Hepar sulfur dar pridėjo DR. Kaip suprantu kepenų veiklai skatinti, ar ne ? Nes nuo nekakojimo pradėjo berti pakinklius ir alkūnių sulenkimus. Gavosi kaip atopinis dermatitas
P.S. Aš čia taip išsiplėčiau, bet askui pagalvojau, kad temą skaitom ne tik mes, bet ir kitos mamos. Ir gal padės ta mano rašliava kitoms mamoms labiau pastebėti vaiko sveikatą ir jos pokyčius.
Aš tai sakiau užsivesiu sąsiuvinį vaiko elgesiui, psichologinėms savybėms stebėti. Nes jau galva kartais nebedirba, ypač kai gydytojas staigiai užklausia.
kokie uodai baisūs šiemet, labai jau išalkę dukra iš kiemo parėjo taip sukandžiota kokių vaistų reikia nusiprkti geriau tepamų ar geriamų, kokios potencijos (6metai). skaičiau ledum 200 ar tinka tokios aukštos potencijos ir kaip dozuoti? nuo uodu sukandimų tinsta gan stipriai. Ačiū P.S rewma - gel labiau lyg sąnarių gydymui o ne įkandimų
Būtent Ledum į REWMą įeina
QUOTE(Lotynė @ 2010 05 24, 18:18)
Būtent Ledum į REWMą įeina
taip supratau, tai vadinasi tą tepalą geriausiai nusipirkti?
žinau, kad kai kurios naudoja homeopatiją ir augalams. O gal kuri nors žino priemonę prieš skruzdėles ir amarus? Būčiau labai dėkinga:)
Štai ką radau: Adenoidai - ryklės audinių, migdolinių liaukų ir adenoidų uždegimas, kylantis, kai organizme susikaupia pernelyg daug gleivių ir irimo produktų žarnyne. Taip atsitinka vartojant karvės pieną ir be saiko valgant maistą, turintį krakmolo ir cukraus. Geriamos morkų ir špinatų sultys.
QUOTE(argus @ 2010 05 24, 20:58)
Štai ką radau: Adenoidai - ryklės audinių, migdolinių liaukų ir adenoidų uždegimas, kylantis, kai organizme susikaupia pernelyg daug gleivių ir irimo produktų žarnyne. Taip atsitinka vartojant karvės pieną ir be saiko valgant maistą, turintį krakmolo ir cukraus. Geriamos morkų ir špinatų sultys.
Tai, kad maniškiui tai netinka. Karvės pieno beveik nevartoja, nes alergiškas parduotuviniam pienui. Saldumynų gauna pakankamai retai. O iš krakmolingų produktų daugiau vartojamos bulvės ir batonas.
QUOTE(vilytte @ 2010 05 25, 08:45)
Kirke, o kokią potenciją Hepar sulphur taviškei skyrė?
HS skirtingų potencijų priešingai veikia, tai įdomu kokią gavot...
HS skirtingų potencijų priešingai veikia, tai įdomu kokią gavot...
30 . Turėjau sau nusipirkusi, tai ir dukrai pravertė. Sūnui dabar skyrė Apis 6, nuo patinimų po akimis. Žiūrėsiu kaip suveiks.