Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

[quote=Obuoliausia,2010 04 30, 19:37]
Disi, pamėginkit arnika su traumeel (tiek geriamas, tiek tepamas).

Jeigu tikrai sausgyslės - žr. symphytum, ruta.

Ačiū,Obuoliausia 4u.gif Traumelį vakar tepiau tik arnikos nedaviau.Turiu Arniką tik 3 potencijos,ko gero reiktų aukštesnės?
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2010 04 30, 19:24)

Disi, CRb rodo bakterinį uždegimą, bet... Tas sąnariukas man neduoda ramybes, todėl nusprendžiau parašyt - turėjus atvejį... Nuvažiuokit į Santariškes su tuo keliuku ir jie turėtų padaryt išsamesnius kraujo tyrimus... Nelaukit pusmečio jokiu būdu. O kaip kiti kraujo parametrai? Nieko nepakomentavo?

Dabar pamačiau, kad iš Klaipėdos. g.gif O problemų anksčiau su kojyčių ar kitų sąnariukų skausmais neturėjus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 30 balandžio 2010 - 20:43
QUOTE(vilytte @ 2010 04 30, 12:11)
Merginos, gal kas matėt išsamų konstitucinių žirnių sąrašą?
Domina, ar Acidum Nitricum konstitucinis g.gif

Vilytte, kodėl staiga taip susidomėjai Acidum Nitricum? Nežinau, ar tam Obuoliausios nurodytam sąraše radai, bet manau, kad konstitucinis, nes gydytoja, kai manęs klausinėjo prieš paskirdama konstitucinį, garsiai mąstė ir atmetė šitą variantą kaip man galimą.
Atsakyti
[quote=disi,2010 04 30, 20:34]
[quote=Obuoliausia,2010 04 30, 19:37]
Disi, pamėginkit arnika su traumeel (tiek geriamas, tiek tepamas).

Jeigu tikrai sausgyslės - žr. symphytum, ruta.

Ačiū,Obuoliausia 4u.gif Traumelį vakar tepiau tik arnikos nedaviau.Turiu Arniką tik 3 potencijos,ko gero reiktų aukštesnės?
[/quote]

Tiks ir tokia, svarbu TAS vaistas, potenciją paskui jau galima derinti (jeigu yra galimybė, duoti pakankamai dažnai kurį laiką ir stebėt, kokie pokyčiai). Čia pirmai pagalbai, jeigu kažkoks uždegimas (o tikrai panašu į tai).
Kadangi atsirado pakankamai ūmiai, dar pasiskaityt reiktų apie Aconitum.

Kaip Eima sako, tikrai reiktų išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
Kaip aš mėtausi..... šiandien jau radau kad prie balso užkimimo hepar sulfuris.....
vakar kiek daviau vakare spongia - tai jokio efekto. o aš ir ant savo kailio supratau, kaip veikia teisingai parinktas vaistas. vadinasi spongia netiko. dabar eksperimentuosiu su hepr sulfuris. bet keik skaitau, kad prie balso užkimimo yra laringitas. nu neloja ji be perstojo. bet kai kosėja tai baisiai.....
o dar galvoju, gal reikia viską gydyti, ne tik paimti "balso užkimimą", o gal kartu gydyti ir gerklės skausmą? g.gif
Atsakyti
Sveikos.

Dažnai paskaitinėju jūsų temelę, bet kol pačių ligos neužpuolė, tol į nuorodas nesigilinau blush2.gif
Norėjau pasidomėt kokį jūs rekomenduotumėt vaistą 5-metei nuo šlapio kosulio? Dabar duodu Influcido tabletes, šįryt ir pastebėjom kad jos kosulys gan ūmus ir šlapias g.gif

Ir iš kur jūs taip viską žinot? Pas gydytojus homeopatus lankotės? Ar pačios domitės? blush2.gif

Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 05 01, 08:42)
Kaip aš mėtausi..... šiandien jau radau kad prie balso užkimimo hepar sulfuris.....
vakar kiek daviau vakare spongia - tai jokio efekto. o aš ir ant savo kailio supratau, kaip veikia teisingai parinktas vaistas. vadinasi spongia netiko. dabar eksperimentuosiu su hepr sulfuris. bet keik skaitau, kad prie balso užkimimo yra laringitas. nu neloja ji be perstojo. bet kai kosėja tai baisiai.....
o dar galvoju, gal reikia viską gydyti, ne tik paimti "balso užkimimą", o gal kartu gydyti ir gerklės skausmą?  g.gif

Užkimimas ir gerklė - Apis.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau apsilankėm vakar pas homeopatę Nemenčinėj(pas Misį nesulaukėm) tai skyrė mano merginai konstitucinį CALCIUM CARBONICUM C 200 po 1 žirniuką 6 kart dienoj. Pagaliau nuvažiavom bigsmile.gif dabar jau ramu,žiurėsim kaip sekas jai gydymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 01, 10:14)
Užkimimas ir gerklė - Apis.

nu neturiu unsure.gif kai gydytoja norėjo Apis skirti, bet kadangi jo neturėjau, tai Api pakeitė Bovista g.gif

nuo hepar sulfuris sako nebeskauda gerklės, o užkimimas liko unsure.gif

vilnietės, kur ta nauja vaistinė atsidarė? reikėtų atsakymo pusvalandžio bėgyje. po to jau išvažiuosim į tą patį vilnių. tai Api gal ten nusipirkčiau
Atsakyti
Coccinela, ta knyga K.Kulter "Homeopatinių preparatų psichologiniai portretai". Nuoroda ankstesnė neveikia, todėl reik Google ieškot. Tikrinau - tikrai yra, iš kur galima parsisiųst. Knyga rusų kalba. Originalas anglų kalba.
Vaikams nustatant konstitucinį gana svarbu kaip jie pyksta, kaip bendrauja su bendraamžiais, kaip toleruoja šaltį, šilumą, kaip reaguoja susijaudinimo metu, labai svarbios baimės.

Vilnele, mano mažajai jau nebe pirmas kartas Acidum Nitricum padeda momentaliai. Todėl sudomino pats vaistas. Dabar vėl apsirgom (šiandien jau aišku, kad kažkas iš pilvo virusų, bet pradžioj ėjo su sloga ir labai dirgliu kosuliu, kurio niekaip nėjosi tvarkyt. o Acidum Nitricum padėjo iš vienos dozės. ir jau nebe pirmą kartą. dabar kai kosulį jau pramušėm duodu Arsenicą, gyd, sakė, kad rotojant/virusuojant ir neduodant Arsenico galimas pilvo sutrikimas iki kelių mėnesių net.).

Obuoliausia, toj nuorodos ne visi konstituciniai, mums gyd. pasakojo apie savo konstitucinį, tai jo nėra nei pas Kulter, nei tavo nuorodoj, nei jokiose kitose. O taip norėtųsi žinot visus smile.gif

Šiaip Faringtonas rašo, kad Ac. Nitr. pilnai išgydyt negali, tačiau gali ilgam praiilgint gyvenimą. Matyt iki konstitucinių netraukia.

Šiaip aš toj homeopatijoj dabar žiauriai pasimetus. Gyd. sakė, kad kai yra gerklės braižymas tinka Bromium ir Ac. nitricum. Tai mums Bromas neveikia, o ac.nitric. veikia idealiai, nors pagal aprašymą Bromas tinka labaiu blink.gif Nieko nebesuprantu doh.gif

Šiaip labai fainos Faringtono paskaitos. Visų pirma jis profesorius ir knyga parašyta gana mediciniškai, aš ne viską suprantu, bet taip gražiai mechanizmai veikimo paaiškinti, ko man labai trūksta eiliniuose žirnių aprašymuose. Visų antra aš suprantu iš knygos anotacijos, kad tai nėra jo asmeninė nuomonė, rašo, kad jis perteikia geriausią homeopatinę praktiką. Žodžiu kelia kažkokį pasitikėjimą, nes mane tos asmeninės teorinės nuomonės jau pradėjo "knisti".

Dabar pvz. vyras klauso Vithoulką ir vis man perpasakoja. Nu tai Vithoulko nuomone, konstitucinį įmanoma nustatyt tik metus laikus nuolat bendraujant su homeopatu, konstitucinis neišgydo visų ligų, tik pagerina bendrą būklę ir t.t. Žodžiu pradedi "balamutintis" ir nežinai, gerai čia tave gydo ar ne.

Atrodo, kad įtariu, kad mažajai reikia kito konstitucinio, tai turbūt todėl ir nervinuos smile.gif (nieko čia tas Vithoulkas nekaltas). Labai emocionali pasidarė, nenori mirti, nenori, kad aš mirčiau, labai erzina visokie kvapai, net žiaukčioja, prastai miega, lunatikuoja per miegus, ...

Prisiguodžiau smile.gif Noriu kur nors mokytis homeopatijos sistemingai lotuliukas.gif

Krika, Hepar sulp. kai jau eina bakterinis uždegimas, pradžioj lyg ir nelabai duodamas, skatina audinių drenažą ir taip padeda pasišalint gleivėms. Čia kita dukrelė apsirgo, ar aš neteisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 01, 12:13)
Krika, Hepar sulp. kai jau eina bakterinis uždegimas, pradžioj lyg ir nelabai duodamas, skatina audinių drenažą ir taip padeda pasišalint gleivėms. Čia kita dukrelė apsirgo, ar aš neteisingai supratau?

Taip, Vilytte, kita susirgo vyresnioji. bet čia jau įsisenėjęs. nes vis sakydavo kad gerklę skauda. o va preitoj savaitėj gydytoja diagnozavo anginą. bet angina be temperatūros, gryn mano atvejis, kol neišpjovė. o va nuo diagnozės pradėjo kimti.
prie anginų vaisto nerandu, nes nežinau kas tiksliai darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 05 01, 08:49)
Sveikos.

Dažnai paskaitinėju jūsų temelę, bet kol pačių ligos neužpuolė, tol į nuorodas nesigilinau blush2.gif
Norėjau pasidomėt kokį jūs rekomenduotumėt vaistą 5-metei nuo šlapio kosulio? Dabar duodu Influcido tabletes, šįryt ir pastebėjom kad jos kosulys gan ūmus ir šlapias g.gif

Ir iš kur jūs taip viską žinot? Pas gydytojus homeopatus lankotės? Ar pačios domitės? blush2.gif

Iš anksto ačiū smile.gif

Žiūrint, kur tas šlapias kosulys...
Jeigu truputį link bronchų - Bronchalis heel.
Aukščiau - Husteel.

Ar jaučiat poveikį nuo influcid?

Krika, taip pagal trumpus parašymus nematau "kabliuko", pagal ką galėčiau kažką sprest.
Homeovox mėginę? Gal paprasčiau būtų kompleksais, nei pavieniais?
Perskaičiau dar kartą: jeigu po Hepar sulfuris praėjo gerklės skausmas, tęsk dar. Keisti TIK TADA, KAI NEGERĖJA (arba pradeda prastėt savijauta)

Vilytte, žiūriu, giliai kabini bigsmile.gif
Argentum nitricum prie konstitucinių tikrai, bet kur rasti, tai yra klausimas. Padrikai, po truputį visur yra...
Merginos buvo parsitempę kažkokią Sinelnikovo knygą, kur, sakė, pakankamai Arg. nitricum aprašytas (kiek suprantu, iš tos neveikiančios nuorodos).
Įtariu, ir man reikia Faringtoną susirasti, kol dar nedingo.
Vithoulkas pateikia įdomios informacijos, bet. ... nori gaut daugiau - mokėk už knygas (kurios labai nemenkai kaštuoja). Beje, jis pradėjo organizuoti distancinio mokymo kursą, kuris kaštuoja 2700 Eurų cool.gif Va tai ir sudėtingiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 01 gegužės 2010 - 12:22