Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 05 21, 15:13)
Casual, pas ką buvot?

pas Misiu ax.gif
Atsakyti
Geras smile.gif .
Bet su Allium cepa 200 tai nustebinai.
Pasižiūrėk 200 pot, dar ir kitoj vaistinėj. Kiek žinau, tai tas bazes arba motinines tinktūras (urtinktūras - gerą terminą išmokau doh.gif ) Muziejaus ir Parafarmos vaistinės teturi. Tad jei neturi vienoj, gal kitoj turės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 21 gegužės 2010 - 14:42
QUOTE(vilytte @ 2010 05 21, 15:32)
Geras smile.gif .
Bet su Allium cepa 200 tai nustebinai.

cia kuria prasme? g.gif kad didele potencija ar kad man jo nepadare? g.gif
Atsakyti
Kad allium cepa 200 naudojamas. Dar neteko to skaityt ar girdėt smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 21, 15:43)
Kad allium cepa 200 naudojamas. Dar neteko to skaityt ar girdėt smile.gif .

tai va vaistineje ir nepadare su 200, padare su 100 g.gif unsure.gif
sake neva tai didelio skirtumo nebus, ten daug visokiu sudedamu daliu buvo....
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 05 21, 12:46)
Kaip vaduojies?  unsure.gif

Oi, niekaip ax.gif Šaltame vandenyje mirkau ir viskas... Ir laukiu gimdymo wub.gif
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 21, 14:51)
Merginos, nuo tinimų pasižiūrėkit Berberis Homaccord. Dar gal Natrum muriaticum. Šiaip, individualiai reikia žiūrėt.  4u.gif
Pingvinukui, aišku, nedaug liko, tai gal net nebeaktualu.

Ačiū wub.gif
Atsakyti
O aš para kaip kamuojuos su dičkės sloga ir dirgliu kosuliu. Pridaviau žirnių nežinau kiek, atrodo tiek kartų padėdavo, lyg ir atsekėm savuosius. Ir doh.gif niekaip nepramušom. Įtariu pavasaris savo pridėjo ir mokslo metų galas, nes ir vokai taaip negražiai patinę, ir kraujas iš nosies gan gausiai pasipylė.
Iš nevilties pavaikščiojau po hom.vaistinėlės lentynelę ir pasiėmiau visiškai intuityviai lašiukus M. išrašytus kitam vaikui (čia tuos su Bromu). Po 10 min. kosulys ir sloga dingo blink.gif blink.gif blink.gif Beje ne pirmą kartą, protui išsijungus, išgelbėja intuicija. Sakiau eisiu pirkt tuos švytuoklės (svarelis ar kaip ten tas daiktas vadinasi). Gydytojas rodė kaip ja naudotis, ir sakė, kad verta pabandyt. Nors man tai tokia mistika ir nesąmonė...
Atsakyti
Casual, parašau skype į a.ž. Tą pačią knygą, berods Opium, buvo radus iš kur nusikelti. Turiu kompe.

Allium cepa čia kurioj negali pagamint? Rotušė? Nes Parapharm turi ruošinius faktiškai visoms potencijoms (net ir nestandartinėms, nes jie bendrauja su M.).

Vilytte, man irgi taip pačiai būna ax.gif Kai smegenim kajukt, tada geriausiai viskas gaunasi. Dažnai dar ir paprašau pagalbos, kad padėtų.
O švytuoklė kaip kam... žinau, kas gan sėkmingai ja naudojas, o aš ją "numušu" - jeigu galvoj nėra minčių, ir švytuoklė stovi. Mintys atsiranda - rodo tai, ką mąstau. Ryškiai kažko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 21, 21:46)
Casual, parašau skype į a.ž. Tą pačią knygą, berods Opium, buvo radus iš kur nusikelti. Turiu kompe.

Allium cepa čia kurioj negali pagamint? Rotušė? Nes Parapharm turi ruošinius faktiškai visoms potencijoms (net ir nestandartinėms, nes jie bendrauja su M.).

Vilytte, man irgi taip pačiai būna  ax.gif Kai smegenim kajukt, tada geriausiai viskas gaunasi. Dažnai dar ir paprašau pagalbos, kad padėtų.
O švytuoklė kaip kam... žinau, kas gan sėkmingai ja naudojas, o aš ją "numušu" - jeigu galvoj nėra minčių, ir švytuoklė stovi. Mintys atsiranda - rodo tai, ką mąstau. Ryškiai kažko nesuprantu.

kai skype istatys atgal i kompa - parashysiu 4u.gif
Aha, rotushes a pasake kad Allium Cepa neturi ruoshinio (zaliavos) tokiai potencijai.
dabar galvoju gal pravaziuot pro Parapharm g.gif gal tada reiktu pasidaryt lashus butent tomis potencijomis kuriomis nurode..... juk visvien turetu buti skirtumas kur 100 o kur 200 g.gif doh.gif didziausia prapultis kad rashysenos iskaityt neina - nesusigaudau ar man tuos lashus 2-3 kartus dienoj gerti ar kas antra-trecia diena po viena karta doh.gif Prapultis gydytojams su tokiais pacientais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
M. savo lašus paprastai skiria kas dien, 2-3 kart. Nebent tu išimtis smile.gif .
Ir bent jau man 200 nuo 100 tai žiauriai skirias. M. tai ir 50 sugeba paskirti. Žodžiu įtariu, ka ir gydytojui skirtumas pasirodytų.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 22, 08:40)
M. savo lašus paprastai skiria kas dien, 2-3 kart. Nebent tu išimtis smile.gif .
Ir bent jau man 200 nuo 100 tai žiauriai skirias. M. tai ir 50 sugeba paskirti. Žodžiu įtariu, ka ir gydytojui skirtumas pasirodytų.

4u.gif
aciu vilyte uz patarima.
reiskia bandysiu vaziuoti iki parapharmos kad ir is naujo lashiukus uzsakyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 21, 11:17)
Man pėdos iki kauliukų kad ištino  doh.gif Į laisviausius kedus vos įkišu  ax.gif

QUOTE(Coccinela @ 2010 05 21, 12:46)
Kaip vaduojies?  unsure.gif
Pas mumi dabar šalti orai, ir tai jau baisu vakarais į kojas pažiūrėt, ateis karščiai - kas tada?  doh.gif kai dukros laukiaus, paskutinį mėnesį ne visad adatą sugebėdavau sugraibyt, kaip ištinus buvau.. nu ir niekas nepadėjo.. nebent padėjo tik tiek, kad jei nieko nebūč darius tai dar blogiau būt buvę  unsure.gif

Kai laukiausi trečiojo, tai dar daug homeopatija nesidomėjau, tai mono ir nežinau, bet iš kompleksų man efektyviai padėjo Lymphomyosot, prie jo ir rašo, kad tinka edemoms smile.gif .
Atsakyti