Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Gal cia http://books.google....f...p;q&f=false ?

QUOTE(Casual @ 2010 05 20, 22:56)
4u.gif  Labas vakaras  4u.gif
kazkaip ziuriu dauguma anglishku nuorodu nebeveikia  verysad.gif
o buvo tokia viena anglishkai apie charakteri pagal konstitucini vaista. Gal kas turit uzsisaugoje puslapio adresa? ax.gif  baisiai knieti paskaityt nes vaikams konstitucinius nustate  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 21, 09:00)
Pulsatila turiu, reiks išbandyti ant savo MB.
Ačiū.  4u.gif

Pulsatilla moterims daugiau ir vaikams.

Žiūrėkit Ferrum phos + Magnesium phos.
Spascupreel
Spigelon

Pagal sudedamąsias dalis gal atsirinksit. Iš tikro, čia toks individualus dalykas.... Jeigu dažnai kartojas, geriausia kreiptis į homeopatą, nes tas galvos skausmas gali ateiti iš bet kur organizme (virškinimas, stuburas, etc.).

Dar gali būt Nux vomica, Gelsemium.

Jeigu nuo perkaitimo (pvz. lauke dirbus, sportavus) - Antigripinas 3 neblogai suveikia.

Casual, jeigu dar aktualu, įlysk į Skype. Permesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 21 gegužės 2010 - 10:07
QUOTE(Coccinela @ 2010 05 20, 12:43)
Gal kam teko kur užtikti, kokius žirniukus siūlo nėščioms nuo tynimo? arba apskritai nuo tynimo per karščius ir pan..

Man pėdos iki kauliukų kad ištino doh.gif Į laisviausius kedus vos įkišu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 21, 12:06)
Pulsatilla moterims daugiau ir vaikams.

Čia kaip su Ignatia M. sakė, net gražu žiūrėt kaip ji kai kuriems vyrams veikia. Tik svarbu jiems nepasakyt, kad žirnis moteriškas biggrin.gif .
O šiaip gyd. sakė, kad tokie dalykai kaip kairė/dešinė pusė, vyriškas/moteriškas yra visiškai antraeiliai dalykai, svarbu pačių simptomų atitikimas.
Atsakyti
Vilytte, čia ir yra tas pilotažas, kurio mechaniškai nepasieksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 21, 10:17)
Man pėdos iki kauliukų kad ištino  doh.gif Į laisviausius kedus vos įkišu  ax.gif

Kaip vaduojies? unsure.gif
Pas mumi dabar šalti orai, ir tai jau baisu vakarais į kojas pažiūrėt, ateis karščiai - kas tada? doh.gif kai dukros laukiaus, paskutinį mėnesį ne visad adatą sugebėdavau sugraibyt, kaip ištinus buvau.. nu ir niekas nepadėjo.. nebent padėjo tik tiek, kad jei nieko nebūč darius tai dar blogiau būt buvę unsure.gif
Atsakyti
Mano mažiukui kažkas sukandžiojo stipriai petį, o tas dar ir padraskė gerokai. Ištino ir t.t. Tepiau Traumeel ir daviau Ledum 3, nepadėjo. Pasiskambinau gydytojai ir liepė duot REWMA-GEL. Patepiau ir po 1 karto jau pagerėjimas akivaizdus. Pasižiūrėjau sudėty, ogi tas pats Ledum įeina. Gal kam prireiks ir tokios info ax.gif

AŠ Eima 4u.gif
Atsakyti
Merginos, iškilo klausimas. Kai einate šeimomis pas homeopatą ir vienas žmogus, ar kaina skiriasi ir kiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 05 21, 14:00)
Mano mažiukui kažkas sukandžiojo stipriai petį, o tas dar ir padraskė gerokai. Ištino ir t.t.

Mano mažoji tinsta nuo uodų ir moškių, Ledum 200 gyd. prisakė turėt.
Pažiūrėjau Rewma gelį. Tai ten kažkokia "urtinktūra", įdomu kas tai yra g.gif

Nikofija, mums kai ėjom (aš ir vyras), gydytojas kainą sumažino (susimokėjom "per prievartą" kaip priklauso, nes žinodama kainas Vilniaus homeopatų, manau, kad mus gydančio gyd. kainos tikrai juokingos).
Atsakyti
Vilytte, "urtinktūra", įtariu, yra "mother tincture"... Nes logiškai mąstant, niekas ten negali būti daugiau - jeigu preparatas homeopatinis ir nenurodyta potencija.

Merginos, nuo tinimų pasižiūrėkit Berberis Homaccord. Dar gal Natrum muriaticum. Šiaip, individualiai reikia žiūrėt. 4u.gif
Pingvinukui, aišku, nedaug liko, tai gal net nebeaktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 21 gegužės 2010 - 13:51
QUOTE(Hortonas @ 2010 05 21, 10:20)

4u.gif 4u.gif aciu ax.gif

per ten pat radau ir shita, cia gal kiek ishsamiau:
http://books.google....N...pes&f=false

taip pikta ant saves - tiek visko gydytojas pasakojo o taip nieko galvoj nesilaiko doh.gif doh.gif
idomu pasirode tai kad is gaminamu ishrashe Alium Cepa 200, o vaistinej sake nera kaip tokio pagaminti - as kazkaip isivaizdavau kad tos potencijos ten labai lengvai pasireguliuoja blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 21, 11:06)

Casual, jeigu dar aktualu, įlysk į Skype. Permesiu.

4u.gif
vyras kompiuteri perinstaliavo - skype neberandu doh.gif

parashysiu tau i az biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 21 gegužės 2010 - 14:07
Casual, pas ką buvot?
Atsakyti