Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Maniškiam Silicea atkemša truputį nosį. Nux-v nelabai. Šiandien lyg temperatūros nebuvo, nosis lyg ir geriau, bet kosuliukas atsiranda gerklinis. Tai ryt duosiu jau Stodalį.
Kas dar neramina, jau antrą kartą pasikartoja, kai serga, gulint arba būnant sulenkus kojas skauda per kelius. Kai vaikšto, juda - neskauda, tik sėdint sulenkus kojas. Praeina liga ir skausmai liaunasi. Su kuom tai susiję? Pas gydytoją tik trečiadienį eisim pasirodyti. Kai sirgo paskutin sykį, po ligos tikrinomės kraują - viskas normos ribose buvo. Virusas taip reiškiasi?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 05 17, 22:33)
Kas dar neramina, jau antrą kartą pasikartoja, kai serga, gulint arba būnant sulenkus kojas skauda per kelius. Kai vaikšto, juda - neskauda, tik sėdint sulenkus kojas. Praeina liga ir skausmai liaunasi. Su kuom tai susiję? Pas gydytoją tik trečiadienį eisim pasirodyti. Kai sirgo paskutin sykį, po ligos tikrinomės kraują - viskas normos ribose buvo. Virusas taip reiškiasi?

Gali būti. Dukrai ši sloga "eina" per paausius ir pakinklius - išberti ir paraudę.
Nuo Nux Vomix tik miegojo, ištisas 7 val., o nosį nelabai atkišo. verysad.gif
Atsakyti
Vakar jau atrodo geriau buvo - nosis nebe tokia užsikimšusi, tik dar gerklę pakutena, kaip suprantu nuo slogos, tai Stodalį šiandien dar liepiau gerti prie kitų. Bet jau vakar vakare tempos nebebuvo (nu tokia nenormali - nei 36,9 nei 37,0), naktį kojos nebeskaudėjo, ramiai išmiegojo. Šią savaitę manau, kad į mokyklą neleisiu, paskutinės savaitės, orai nesuprantami - vėl sukais, perpūs ir pan. Vėl reikės kalio-magnio duoti daugiau, kad susitvarkytų širdis.gerai kad nebeilgai liko laukti - tik mėnuo.
Atsakyti
noriu paklaust,
rytoj vaziuojam pas M. bet taip karsta, dar tokias slogas turim is po savaitgalio masinos plovimo ax.gif , nenoriu mergikiu veztis kartu, tik isvargs kelionej, dar perkais. ar esat kuri be vaiku vaziavusios konsultuotis del vaiku?
Atsakyti
Aš esu, bet gydytojas turi vis tiek būt matęs vaikus ir juos prisimint - kaip elgias, ar koncentruojas ir į ką, kaip su tėvais bendrauja, ką tarpusavyje daro ir pan.
Atsakyti
Ainule, manyčiau vaikų reikia. Mano didžiukės atrodo gyd. paskutinįjį kartą net neapžiūrėjo (truputį pašnekino ir tiek), bet konsultacijos gale sako, pas ją tipingi Ca.carb. bėrimai (pavieniai spuogučiai ant kaktos, kurių aš net nepastebiu). Jau geriau atidėt konsultaciją paskambinus, nei trenktis iš toli ir gaut pusėtiną rezultatą.
Mes turbūt net neįvertinam, kiek homeopatai gauna info, kad ir akies krašteliu stebėdami vaiką. Galų gale net jei gyd. yra matęs vaikus, bet atvežus gali realiai palyginti pgl užrašus kortelėj ir realų vaizdą. Manau rezultatas tikrai geresnis būtų.
Atsakyti
Aš irgi manau, kad pirmą kartą gerai atsivest vaiką. Nors kai pirmą kartą ėjau konsultacijos dėl vieno vaiko, kito nesivedžiau, bet pakonsultavo abu
Atsakyti
Reikalinga Jusu mamytės pagalba, kurios daug žinote apie homeopatiją.

Mažiukei (2 metukai) vidinėje voko pusėje iškilo miežis (šiandien konsultavomės su akių ligų gyd). Bet jis gali nepratrūkti, nes yra viduje. Vienintelis pasiūlymas buvo - gultis į stacionarą, kad prapjautų ir išvalytų.

Kokius reiktų duoti homeopatinius, kad sutvarkyt tą reikaliuką be pjovimo? Porą dienelių daviau tik Engystol, nes nežinojau, kas vyksta su ta akyte, šiandien jau sulašinau Fucithalmic'o... (po to, kai išrašė gydytoja) Kaip žinia, tai vietinis antibiotikas...
Atsakyti
Kristunuk, reiktų profesionalo homeopato konsultacijos miežio atveju, manau.

O aš negaliu atsidžiaugt M. lašais. Mano galvos skausmus panaikina pilnai, tik kartais reikia 1, kartais 2 dozių. Ibumetinas ir Ibumax taip nenumalšindavo... Ir šiaip pastebėjau, kad bet kokiam skausmui padeda... Vaikus pakilojau, nugarą timptelėjau, lyg ir neradikulotas, bet net sėdėt skaudėjo. Tęsėsi apie savaitę, išbandžiau šildymus, tepalus, pleistrus, kol netyčiom nepabandžiau tų lašų (tiesa sakant net nesitikėjau, kad jie tinkami ir tokiam reikalui). Praėjo per dieną smile.gif .
Atsakyti
Aciū vilytte, tik kad su M susipazinsim geriausiu atveju kita sav, o tas nelemtas miežis nepratrūksta.... Na, jei reikės pjaut, tai pjausim....
Atsakyti

Aš miežį gydausi su Silicea, bet dar juk yra tam reikalui ir Staphisagria, man rodos, ir Sulphur, turbūt dar ir daugiau, bet reikia žinoti, kas tinka.
Atsakyti
kokį vaistuką naudoti nuo sinusito? sunkiai išsipučia tiršos putotos geltonos gleivės. neprakvėpuoju. pasilenkus skauda virš antakių. ačiukas 4u.gif
Atsakyti