Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Gal kas su Sepia susidūrę?
Jos būtinai lanksčios ir grakščios? g.gif
Atsakyti
sveikos norejau informacijos smile.gif kadangi jus cia visos su patirtim apie homeopatija...pradejau gerti lasiukus detox-kit,ar gali buti nuo ju padidejo limfmazgiai ir pasidare skaismingesni? nes ten i ju sudeti ieina ir lympho... kazkokie lasiukai,kiek zinai homeopatiniai pirmiausiai gali liga sukatyvinti,o ten raso kad gerti kai yra polinkis i edemas i infekcines ligas g.gif tai gal sakau nuo ju galejo truputi tie limfmazgiai sukatyvet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 05 15, 21:36)
Gal kas su Sepia susidūrę?
Jos būtinai lanksčios ir grakščios?  g.gif

Mano merginai skyrė ir ji tokia nėra
Atsakyti
Ka patartumete vartoti nuo kosulio,sausas,dusinantis,kartu sloga,ivairi tai skysta bega permatoma,retkarciais iseina zalsvos spalvos,dienom temperatura vidut.37.5,nakti 39 ir daugiau...
Atsakyti
Nežinau, man turbūt vėl reiktų Arseniką pagerti - sūnui po pietų temperatūra atsiranda iki 37.2, sloga didžiausia, neprakvėpuoja, o man jau visokios mintys sukasi apie ligas. Ir nebežinau kokius vaistus duodi - Lycopodium? Sloga gelsva, beveik kaip sausa būtų - pučia pučia ir nieko neišpučia, o nosis užimta.
Jau galvojau pavasaris, šilta, nebesirgs... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 17 gegužės 2010 - 06:15
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 15, 09:49)
Merginos, padėkit. help.gif
Kažkur skaičiau, kad jei vaikas serga dažnai kvėpavimo ligomis arba organizmui trūksta jodo, ant padukų galima nupiešti jodo tinklelį.
Ar aš kažką maišau?  g.gif  Gal kas žinot daugiau apie tai daugiau.

Aš tinklelį piešiu ant krūtinės ir ant nugaros 4u.gif O padukus nuspalvinu visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 05 17, 06:15)
Nežinau, man turbūt vėl reiktų Arseniką pagerti - sūnui po pietų temperatūra atsiranda iki 37.2, sloga didžiausia, neprakvėpuoja, o man jau visokios mintys sukasi apie ligas. Ir nebežinau kokius vaistus duodi - Lycopodium? Sloga gelsva, beveik kaip sausa būtų - pučia pučia ir nieko neišpučia, o nosis užimta.

Turėtų Nux Vomica tikti.
Atsakyti
Nux v. nepadeda, nosis vis tiek užsikimšusi. Tik sakė kad kai išsipučia, skaidrus būna. Bet daugiausia tai neišsipučia...ir kalba per nosį....Jau suprantu kaip jį nervinti pradeda. Vargšiukas. Kas dar galėtų padėti - Silicea? Thujos aliejus?
Kažkaip sau prisitaikyti paprasčiau nei vaikui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 17 gegužės 2010 - 08:39
prie auų uždegimo mums liepė gerti Bovista. nors nosis buvo gražiausia, jokios užuominos apie slogą. ir pradėjus vartoti bovistą, pradėjo valytis nosis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 05 17, 08:37)
Nux v. nepadeda, nosis vis tiek užsikimšusi. Tik sakė kad kai išsipučia, skaidrus būna. Bet daugiausia tai neišsipučia...ir kalba per nosį....Jau suprantu kaip jį nervinti pradeda. Vargšiukas. Kas dar galėtų padėti - Silicea? Thujos aliejus?
Kažkaip sau prisitaikyti paprasčiau nei vaikui..

Atsimenu anksčiau kažkas rašė apie nux vom ir silicea deriny...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 05 17, 07:15)
Jau galvojau pavasaris, šilta, nebesirgs... sad.gif

Mano mažylei lygiai tas pats, tik vietoj temperatūros pūliuoja akys. Pabuvo tik savaitę sveika verysad.gif Spėju, kad šįkart aleginė sloga, nes gavo saulės, vėjo ir dulkių (buvom Rumšiškėse sekmadienį). Phosporum šiandien jau neveikia, nors dar vakar nosį atkimšinėjo, duodant kas 2 valandas. Vibrocilis igi nebeatkemša, tik šiek tiek nuima paburkimą, o kvėpuoja vis tiek per burną. Bandyt Nux Vomix? Gal šiai slogai suveiks, nes praeitą kartą nebuvo poveikio.
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 17, 07:37)
Aš tinklelį piešiu ant krūtinės ir ant nugaros  4u.gif O padukus nuspalvinu visus  4u.gif

Ačiū, dabar žinosiu.
Atsakyti
Buvom šiandien pas homeopatę, ir pakalbėjusios nusprendėm, kad nekišam daugiau tos homeopatijos. Jin savo argumentus išdėstė, o man lengviau paliko, nes vaikas kas dieną vis kitoks ir susigaudyk kad toks geras kas, nuo ko ir kaip doh.gif
Šiaip serga dukra tikrai dažnokai, va ir dabar antra savaitė kosti, sloguoja.. bet jaučias gerai, aktyvi, nors ir "negydoma" (kai jau labai prastai kosti painhaliuoju druskos tirpalu), bet dar jokio uždegimo pfu pfu pfu neįsitaisėm per visą ligų sezoną. Nu tai tegul ir serga nekliudoma toliau, žiūrėsim, kuo čia baigsis... g.gif
Atsakyti