Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

bandau savarankiškai gydyti dukra islogą su cinabsin. nes žirniukų pati neatrenku. aišku gydysiu ilgai, pagal visą kursą. norėjau paklausti, ar gali kažkas cinabsin sudėty esantsi sutvarkyti dukros miegą? aišku neatgaminu nuo kada ji miega gerai (tfu tfu tfu) bet ankščiau bėgdavau aš pas ją 2-3 kartus, tai jis pas mane ateidavo 2-3 kartus. o dabar išmiegam abi pilną naktį be prabudimų.
Atsakyti
Nu o mano vaikiukas susirgo vakar - pasiėmiau iš mokyklos su skaudančia galva ir temperatūra 38.4. Sudavus vaistų nuo temperatūros, pradėjo skųstis pilvo skausmu ir pykinimu. Pediatras pasakė kad tai virusas arba peršalimas ir gerti tik nuo temperatūros, o homeopatas - sakė, kad roto arba noro virusas. Nu ką, vemt nevėmė, neviduriavo, tik skaudėjo pilvą. Visą vakarą pragėrėm Arsenicą, Ipekachuaną, Engystolį ir Nux v (homeopato paskirtus). Vakare vėl sukilo tempa, bet naktį nukrito (sudavus paracetamolio) ir dabar tik 37.5 pakilo. Tai geriam toliau tuos pačius. Tik kol neaukšta temperatūra galvoju paduosiu homeopatinius nuo temperatūros. Tik va nebežinau kokius duoti. Žandai raudoni, sausas karštis, šiaip energingas, nori gerti, valgyti. Aconitum tinka?
Dabar galvoju gal Veratrum hommacordą nusipirkti dar? Nors ir šitie jam padeda - pilvas nebeskauda, nebepykina, tik turbūt virusas eina, organizmas kovoja jei temeperatūra vėl sukilo.
Atsakyti
o kodėl jūs nuo temperatūros tik aconitum duodat? aš visada belladona duodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 05 13, 14:32)

Viskas tiksliai.. MB tipiškas Sulphuras, tai taip ir yra. Aš išmetu ką nors, o jis patikrina ir dažnai atgal išsitrauklia ( dar prireiks )  doh.gif . Bet jiems labai gerai vaistai veikia, greitai pasveiksta , suduodi Sulphur ir rami galva, problemos kaip nebūta, tiesiog pamiršta apie ją. 

doh.gif  doh.gif

O kokios potencijos duodi ir kokiu dažnumu?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 05 14, 10:29)
o kodėl jūs nuo temperatūros tik aconitum duodat? aš visada belladona duodu  g.gif

Vieniems tinka Aconitum, kitiems- Belladonna. Pagal požymius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Argus, pasitikrint kur nors, pas Berike yra nesuderinamumas gale kiekvieno vaisto. Kažkur ant dienų skaičiau (gal pas Faringtoną prie Arsenicumo g.gif ), kad Arsenikumas ir veratrum album vienas kitą anuliuoja. Labai tingiu ieškot, jei tikrai nedera, manau tikrai be ilgų paieškų rasi.
Ai, patikrinau pas Sinelnikvą, tai Ver. alb. antidotas Ars. Nori detaliau, ieškokis internete.
Atsakyti
Pirmą kartą duodu Aconitum. Belladona radau aprašyta kad galūnės šaltos, o pas jį sausas karštis, veidas raudonas ir galūnės šį kartą nebuvo šaltos. Buvo ryte 37,5, dabar 37,0. Nu padeda. Vakar daviau Belladoną, tai nekrito.
Ačiū vilytte, nepirkau veratrum, palikau tai kas yra. Blogiau nėra, gerėja, tai jau nebesiparinu taip. Tik šį kartą pati Aeseniką pagėriau kad stogas nenuvažiuotų - atrodo padėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 14 gegužės 2010 - 10:12
QUOTE(neferite @ 2010 05 13, 22:13)
sveikos,noriu papsakot nutikima savo vaiko,gal yra kam taip buve;speju buvom -persale-persile su vaiku,baisi skysta sloga,vartojom coryzalia su aconitum,gan daznai kas 1h,paskui sloga perejo i zalia,bet ji labai gyli,paziurejus i nosi nieko nesimato,tik su issiurbeju galiu istraukt,ir snd po pietu miego  pastebejau po abiem akim raudona-netgi i bordo,prasidedanti nuo vidinio akies kampo,kas cia galetu buti,ar sinusito pozymiai?ar negali but perdozavimai homeopatiniu vaistu,db paskyre cinabsin vartot.niekad taip nebudavo kad i raudonuma,jei budavo tai pajuode po antibiotiku,o db raudona,baisu...

Mano galva, virusas pro visus galus bando išeiti.
Nematant gyvai sudėtinga pasakyti, kas ir kaip (kaip ir sudėtinga patarti, kokie vaistai tinkamiausi pagal kelis žodžius).
Sinusitas - paburkęs veidas, galvos skausmai, užsikišus nosis, tirštos gleivės.

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 14, 07:14)
Noriu užsakyti vasarai žirniukų Apis ir Ledum  4u.gif Kokios potencijos reikia  blush2.gif

Jeigu vaikams iki 2-3 metų, pakakti gali 6C, didesniems ir suaugusiems, sakyčiau 30C.

QUOTE(krika @ 2010 05 14, 08:37)
bandau savarankiškai gydyti dukra islogą su cinabsin. nes žirniukų pati neatrenku. aišku gydysiu ilgai, pagal visą kursą. norėjau paklausti, ar gali kažkas cinabsin sudėty esantsi sutvarkyti dukros miegą? aišku neatgaminu nuo kada ji miega gerai (tfu tfu tfu) bet ankščiau bėgdavau aš pas ją 2-3 kartus, tai jis pas mane ateidavo 2-3 kartus. o dabar išmiegam abi pilną naktį be prabudimų.

Visaip gali būt. Geriausia pasižiūrėti sudedamąsias dalis ir susirasti išsamius aprašymus. Kad Gelsemium duoda tokį efektą, tai girdėjus.

QUOTE(argus @ 2010 05 14, 09:21)
Nu o mano vaikiukas susirgo vakar - pasiėmiau iš mokyklos su skaudančia galva ir temperatūra 38.4. Sudavus vaistų nuo temperatūros, pradėjo skųstis pilvo skausmu ir pykinimu. Pediatras pasakė kad tai virusas arba peršalimas ir gerti tik nuo temperatūros, o homeopatas - sakė, kad roto arba noro virusas. Nu ką, vemt nevėmė, neviduriavo, tik skaudėjo pilvą. Visą vakarą pragėrėm Arsenicą, Ipekachuaną, Engystolį ir Nux v (homeopato paskirtus). Vakare vėl sukilo tempa, bet naktį nukrito (sudavus paracetamolio) ir dabar tik  37.5 pakilo. Tai geriam toliau tuos pačius. Tik kol neaukšta temperatūra galvoju paduosiu homeopatinius nuo temperatūros. Tik va nebežinau kokius duoti. Žandai raudoni, sausas karštis, šiaip energingas, nori gerti, valgyti. Aconitum tinka?
Dabar galvoju gal Veratrum hommacordą nusipirkti dar? Nors ir šitie jam padeda - pilvas nebeskauda, nebepykina, tik turbūt virusas eina, organizmas kovoja jei temeperatūra vėl sukilo.

Veratrum ir Arsenicum tikrai nepataria vartoti kartu (ar greitai vienas po kito). Kai viduriavimo virusai eina, sudėtinga įvertinti tas visas konsistencijas, spalvas ir pan. unsure.gif
Jeigu esami vaistai padeda (t.y. mažėja pilvo skausmas, vaikas energingesnis, mažiau viduriuoja), temperatūra irgi turi pavaliui tvarkytis (gydant homeopatiniais temperatūra nėra pagrindinis sveikimo rodiklis, daug svarbiau yra energingumo lygis, o vaikams galima įvertinti pagal tai, ar pradeda žaisti). Daug blogiau, jeigu virusas eitų be temperatūros.
Tiesą sakant, nežinau, ar tikslinga pridėti Aconitum, bet jeigu jis mažina temperatūrą, gal tik jo vieno (ar dar su kokiu vienu vaistu) pakaktų? g.gif Geriausia išsianalizuoti Materia medica ir sulygint su tuo, kaip atrodo vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 14, 11:19)
Jeigu vaikams iki 2-3 metų, pakakti gali 6C, didesniems ir suaugusiems, sakyčiau 30C.

Ačiū tau labai user posted image

Sunkiai man su potencijomis sekasi blush2.gif
Atsakyti
Aš pritarčiau Obuoliausiai, ir Aconitumo neduočiau jei tempa nekatostrofiška. Kol tempa nekelia jokio pavojaus, jos mušti net homeopatiniais kai kurie autoriai sako, kad nereikia (Pinto, Faringtonas - motyvas maždaug toks, kad nesusiformuoja tikras imunitetas ligai). Mano nuomone, racijos tame nemažai.

Pingvinuk, mums gyd.M buvo rekomendavęs turėt 200 C Apis ir Ledum. Bet mano vaikas yra turėjęs anafilakciją, tai čia jau tokioms stiprioms reakcijoms. Aš sau pasidariau išvadą, jei kažkas labai negero - 200, jei pusiau su bėda - 30 arba 6. Ir turiu šituos kelių potencijų, pgl situaciją taip sakant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 14 gegužės 2010 - 10:42
QUOTE(vilytte @ 2010 05 14, 11:36)
Aš pritarčiau Obuoliausiai, ir Aconitumo neduočiau jei tempa nekatostrofiška. Kol tempa nekelia jokio pavojaus, jos mušti net homeopatiniais kai kurie autoriai sako, kad nereikia (Pinto, Faringtonas - motyvas maždaug toks, kad nesusiformuoja tikras imunitetas ligai). Mano nuomone, racijos tame nemažai.

Aš iki 39,5 nemušu tris paras blush2.gif Ir aišku, žiūriu kaip vaikai jaučiasi... O paskui jei nekrenta, tai trinu šaltu vandeniu ir belladoną duodu ax.gif
Atsakyti
Aš negaliu laikyti iki tokios temperatūros - su širdim bėdelių turim. Dėl to jau palaukiu kol bus iki 38,5 ir tada jau mušu, nebelaikau kol bus aukštesnė.
Atsakyti