Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

[quote=Obuoliausia,2010 05 12, 14:24]
Disi, dėl kojų skausmų mėginot Magnesium phosphoricum 6? Kurį laiką paduok (bent aš tai daviau užpraeitą ir praeitą sezoną pakankamai ilgai blush2.gif , nieko blogo nepastebėjau, tik vaikai ženkliai tįstelėjo, tai pridėjau dar Calcium complex).

Magnesium ph.6 kaip tik ir nesam ragavę.Reikės plačiau apie jį pasiskaityti ir išmėginti.Ačiū 4u.gif
Villyte, aš irgi kažkur skaitinėjau, kad kai vaikas pradeda jau normaliai kalbėti (apie 2m), tai pradeda ir košmarai sapnuotis-įvairūs žvėrys ar dar kažkas.Atsiranda baimės.Visos dienos įspūdžiai irgi išlenda per sapnus, ypač, jei vaikas jautresnis.Pas mane abu vaikai jautruoliai Ale tik galvoju,kad homeopatija ir čia galėtų pagelbėt, tik reikia atrasti, tai kas tinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 12, 17:28)
Kirke, dantims mėgink Arnica (ne žemesnę nei 30, galima imti laaabai dažnai, kai pajauti dilgčiojimą) ir Mercurius solubilis (jeigu jau formuojasi pūlinys). Čia paprasčiausi variantai, man yra pramušę kelis kart.
Stogui prilaikyt gal kokį Arsenicum?... Jeigu turi, pamėgink dozę. Arba Aconitum (būsena "kas bus???")

Tai, kad tas skausmas labai kvailoj vietoj- po bliomba. Turiu Merc. solubilis - bandysiu, gal padės.
O "stogui prilaikyti" - pasidėjau vyno taurę. Suveiks kaip migdomieji. smile.gif
Atsakyti
Kirke,
gal vertėtų susikontaktuoti su homeopate g.gif .
Jūsų homeopatė alergologė, manau sloguose turėtų gaudytis pakankamai gerai.
Pagalvojau gal berniuko ligos suūmėjimas yra atsakas į homeopatinius. Logiškai mąstant, gi turi kilti kažkoks atsakas, o jei kokios bakterijos, tai temperatūra turbūt tinkamiausia tokiems dalykams įveikti. Aišku kraujo tyrimą neprošalį pasidaryti, kai yra neaiškumų.
Mano dičkė kai buvo jau be proto prisisirgus, tai sirgdavo be temperatūros (kai kurie natūropatai tai vertina, kaip požymį, kad imunitetas stipriai nusilpęs). O panaudojus homeopatinius, ligų metu vėl pradėjo kilti gan aukšta (bet proto ribose) temperatūra.
Svarbu nepasiduoti pačioj pradžioj smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 13, 08:57)
Kirke,
gal vertėtų susikontaktuoti su homeopate g.gif .
Jūsų homeopatė alergologė, manau sloguose turėtų gaudytis pakankamai gerai.
Pagalvojau gal berniuko ligos suūmėjimas yra atsakas į homeopatinius. Logiškai mąstant, gi turi kilti kažkoks atsakas, o jei kokios bakterijos, tai temperatūra turbūt tinkamiausia tokiems dalykams įveikti. Aišku kraujo tyrimą neprošalį pasidaryti, kai yra neaiškumų.
Mano dičkė kai buvo jau be proto prisisirgus, tai sirgdavo be temperatūros (kai kurie natūropatai tai vertina, kaip požymį, kad imunitetas stipriai nusilpęs). O panaudojus homeopatinius, ligų metu vėl pradėjo kilti gan aukšta (bet proto ribose) temperatūra.
Svarbu nepasiduoti pačioj pradžioj smile.gif  4u.gif

Logiškai mąstai, vilytte. drinks_cheers.gif Susiskambinau su homeopate, pakeitėm Antigripiną 1 į Hepar sulfur ir merc. sol. Duoti pakaitomis kas 2 val. Kas įdomiausia man, kad nuo phosporus sūnui sloga eina per akis ir nosį. Šiandien vėl atsikėlė užlipusiomis nuo traiškanų akimis ir panosiu. Man tik keista, kad jei tai ligos atsakas į gydymą, kodėl jis prasidėjo po pagerėjimo ar net galima sakyti, pasveikimo. g.gif Manau, kad čia dėl to, kad pirmadienį buvo karšta saulė ir šaltas vėjas. Vaikinas pažaidė ant smėlio, pasivoliojo ant žemės ir to pakako. doh.gif , nes jis jautrus temperatūroms šilta-šalta.
Žiūrėsiu ką ryt klinikų loristas sakys. dėl adenoidų. Ir aišku kraujo tyrimas, bet jis bus tik kitą savaitę.
Atsakyti
Žinai, Kirke, tai mes visi tokie skirtingi (nors ir sutelpam į -iolika konstituinių), kad pasakyt kaip konkretus žmogus reaguos į homeopatiją turbūt taisyklių nėra. Gi būna visaip. Ir visos gyvenimo ligos atubuline tvarka praeina (pas Kulter prie berods psorinumo atvejis aprašytas), ir iškart pasveikstama.
Dėl buvusio pagerėjimo irgi galima visaip mąstyt. Turit lėtinę bėdą, kuri ūmios ligos metu nesireiškia (čia gi berods kaip ir homeopatijos taisyklė - dvi panašios ligos organizme vienu metu nesireiškia), ūminę išgydėt, letinė vėl užsibojujo. O gal tikrai vėl apsirgot, o gal ir apsirgot, ir atsakas prasidėjęs. Kas ten žinos.
Man mano pačios vaikus pastaruoju metu vertinant iš vis minčių kyla, kad vos ne žirniukas svarbu, bet organizmo draugavimo su homeopatija terminas.
Atsakyti
[quote=Obuoliausia,2010 05 12, 15:24]
Disi, dėl kojų skausmų mėginot Magnesium phosphoricum 6? Kurį laiką paduok (bent aš tai daviau užpraeitą ir praeitą sezoną pakankamai ilgai blush2.gif , nieko blogo nepastebėjau, tik vaikai ženkliai tįstelėjo, tai pridėjau dar Calcium complex).

Dėl miegų negaliu paguost. Maniškiai abu tik nuo gerų trejų metų aprimo (būna ir dabar blūdinėjimų, nuo emocijų pertekliaus).
Bišk pasamprotausiu: gal jau įveikėt krizę? g.gif Leukocitai, pati žinai, po homeopatinių būna pakilę. Eritrocitai gali rodyt buvusį uždegimą.
Gal Eima pakomentuos daugiau.

Loreli, Sulphuricai dažniausiai vyrai.
Gali būti du tipai: aukštesnio intelekto ir "grubusis".
Aukštesnio intelekto paprastai yra linkę į tiksliuosius mokslus, verslininkai - kur reikalingas analitinis mąstymas. Jeigu idėja labai įdomi - krapštysis iki begalybės, apie dominančią idėją gali pasakoti "nuo sodomos ir gomoros".
Tiek grubus, tiek intelektualus variantas yra pakankamai impulsyvūs, gali būti grubūs kai užsiplieskia.
Jie yra "kaupikai", kaip žiurkėnai: a vos, prisireiks kokio varžtuko, laiduko ar kokios kompo detalės. Tokio gėrio pilni kampai. Gali ir nekaupti, jeigu yra pasimokę iš savo tėvų (kai pilni namai šlamšto), bet sunkiai išsiskirs su "reikalingais" daiktais. Visokie "sentimentiniai" daiktai - senos knygos, drabužiai pas juos užsilaiko.
Taip pat dėvi drabužius iki paskutiniosios (visada "nieko nereikia), kol tie maršiniai ant skūros nenueina skylutėm (grubusis variantas dar gali būti ir nevalyvas, apšepęs).

Viskas tiksliai.. MB tipiškas Sulphuras, tai taip ir yra. Aš išmetu ką nors, o jis patikrina ir dažnai atgal išsitrauklia ( dar prireiks ) doh.gif . Bet jiems labai gerai vaistai veikia, greitai pasveiksta , suduodi Sulphur ir rami galva, problemos kaip nebūta, tiesiog pamiršta apie ją.

doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkas klausė apie naktinius košmarus, jau esu rašiusi, bet pasikartosiu:
mano šešiamečiui padėjo konstitucinis gydymas, po 1.5 sav. vaisto vartojimo dingo pabaisos, vaiduokliai. Dar gal padėjo ir psichologinis darbas - piešėme pabaisas, dėjome į dėžę, deginome lauže. Pastiprinus potenciją visiškai dingo baimė vienam išeiti į lauką, dabar būna ištisą dieną ir prašo, kad leisčiau nuvažiuoti su dviračiu labai toli nuo namų, į mišką ir pan.
Atsakyti
sveikos,noriu papsakot nutikima savo vaiko,gal yra kam taip buve;speju buvom -persale-persile su vaiku,baisi skysta sloga,vartojom coryzalia su aconitum,gan daznai kas 1h,paskui sloga perejo i zalia,bet ji labai gyli,paziurejus i nosi nieko nesimato,tik su issiurbeju galiu istraukt,ir snd po pietu miego pastebejau po abiem akim raudona-netgi i bordo,prasidedanti nuo vidinio akies kampo,kas cia galetu buti,ar sinusito pozymiai?ar negali but perdozavimai homeopatiniu vaistu,db paskyre cinabsin vartot.niekad taip nebudavo kad i raudonuma,jei budavo tai pajuode po antibiotiku,o db raudona,baisu...
Atsakyti
ka galetumet pasiulyti nuo gerkles skausmo,vyrui ziauriai pradejo skaudeti,cia nuo jusu esu susikonspektavus-angin heel,bromum,spongia arum,gal kelis galima butu vaistus vartoti,nes labai didelis skausmas,neaisku nuo ko,gal persalimas sakyciau
Atsakyti
Kai su homeoaptija tik pradedam draugaut, gal geriausia bandyt kompleksus. Homeox gal, ar coryzalia. Bet suaugusiam tai jau reikia tikrai daznai ciulpt. Anginhelis suaugusiam ūminio atveju, manau, per silpnas. Galima Beladona homacord, vėliau Mercurius heel bandyt. Po pusdienio jei nepanašu, kad nors kiek lengvėja - keisti.
Neferite, man tai panašu, kad pas jus šeimoj virusas eina (kad viens po kito serga).
Atsakyti
Noriu užsakyti vasarai žirniukų Apis ir Ledum 4u.gif Kokios potencijos reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 14, 09:09)
Kai su homeoaptija tik pradedam draugaut, gal geriausia bandyt kompleksus. Homeox gal, ar coryzalia. Bet suaugusiam tai jau reikia tikrai daznai ciulpt. Anginhelis suaugusiam ūminio atveju, manau, per silpnas. Galima Beladona homacord, vėliau Mercurius heel bandyt. Po pusdienio jei nepanašu, kad nors kiek lengvėja - keisti.
Neferite, man tai panašu, kad pas jus šeimoj virusas eina (kad viens po kito serga).

o tai ka pirma pasiulyt vyrui coryzalia su beladona ar homeox su beladona?
nezinau,man ir gerkle pakutena,bet man uztenka medaus paskanaut ir praeina..atrodo vasara netoli,o kaipsergam tai sergam...bent gerai,kad vaikas nekarsciuoja jau.
Atsakyti