Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Kažkas panašaus į MB biggrin.gif reikia nereikia kaupia šlamštą arba rūbus kol paslapčia neišmeti, tol nešios, nesvarbu kad jau nunešiotas, suplyšęs, nudrengtas iki negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Mes po gyd. konsultacijos. Gydymas rimtas neskirtas, tik daug skysčių, arbatų ir t.t. Gerėja tai tiesiog akyse. Turbūt Berberis homacord, nes prie kitų nespėjom prieit. Tik ***** nepasitikrinus beladona pridėjau, pasirodo antidotas berberiui doh.gif . Tai matyt apsilpninau berberio poveikį.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 12, 12:25)
Dar phosphoricams būdingas "išėjimas iš savęs". Labai išsamiai Vithoulkas pateikia (tiek video, tiek aprašymą, jeigu "įkandama" bus angliškai - tiesiog įvedi Phosphorus Vithoulkas). Coulter tai apibūdina kaip "savo šerdies praradimą". Mano galva, tai yra nuo imlumo įspūdžiams, kai aplinka užgožia. Šitoks "miegojimas atvirom akim" nebūtinai turi būt, bet irgi būdingas phosphoricams.

Paklausiau Vithoulko ir jau puoliau mąstyt, kad gal manoji fosforiukė. Ale gi stoptelėjau - visi vaikai juk pradžioj tokie, visais jutimais ir mintimis į veiksmą pasinėrę, atviri g.gif
Atsakyti
Coccinella, jeigu būtų jau nenormalus variantas, pajaustum... tikrai ax.gif O maži vaikai gi visi imlūs įspūdžiams, tik jie "viršina" viduje, nėra "išplaukę".
Atsakyti
Aš suaugusį Phosphorum tikrai atpažinau. Galvoju bent.
Niekad nežiūrėjau Vithoulkas paskaitų, nu fainos lotuliukas.gif , gaila tik, kad mane dominančių tipų nėr..
Atsakyti
Prašau moralinio palaikymo... Rankos svyra... (nors iš tikro, nervas ima, kad negaliu situacijos kontroliuoti)
Su sūnum vėl visas ratas nuo pradžių. Jau rodės sveiko, radom priežastį slogos. Ir vėl vakar po pietų temperatūra, atsikėlė visas verkdamas, tėtį šaukdamas. Po to tempa krito, atsigavo. Anksčiausiai ryte (po 6 val), atėjo pas mane, kad išpūsčiau nosį. Visa pridžiūvusi panosė ir skruostai, pagalvė ir ta išterliota snargliais. Tempos nebuvo, visas toks šiltas, bet jautėsi gerai. Po šiandienos miego, vėl temperatūra, beveik 38, vėl prabudo verkdamas ir tėtį šaukdamas, akys užtraiškanojusios. Gerti nenori, zyzia...
Mažė irgi jau beveik savaitė miegot neleidžia, keliasi valgyti kas porą valandų. Dar man dantį pradėjo skaudėti, visa naktį kamavausi. Pas stomotalogę tik antradieniui užraše doh.gif
Šiandien vežiau mažę pas pediatrę. Svoris per mažas, ūgis taip pat - viskas ant apatinės ribos ir balansuoja ties iškritimu. Pasiūlė pradėt primaitinti papildomai. Išsiderėjau dar mėnesiuką, jei svoris neaugs tiek kiek reikia, teks primaitinti. Kai pasakiau apie sūnų, sakė " nepatinka man visa ta situacija" ( o tai reiškia, kad ir ji susirūpino). Užrašiau pas LOR'ą, padarysiu kraujo tyrimą ir dar nusprendėm, kad padarysim ir dėl CMV. Gal čia bus visų ligų šaltinis.
Jaučiuosi klaikiai, nes žiauriai trūksta miego. Nepykit, kad ne apie homeopatiją, bet "stogas važiuoja".

O nuo hemorojaus yra žvakutės HEMOROL ir dar receptas žvakutėms su putinų žieve iš F. Taunytės knygos (studijuoju jas visas):
Rp.Extr.Viburni fluidi 2,0
Cerea flavae 1,0
Butyri Cacao 4,0
M.F. Supp. D.t. d. Nr. 10
Po vieną žvakutę 2-3 kartus per dieną, esant kraujavimui iš tiesiosios žarnos.
Atsakyti
Nepykit mergaitės už tai kartoju klausimą, bet man labai įdomu, kur jūs skaitote apie konstitucinius tipus - internete, autoriai knygų. Nesidomėjau apie konstitucinius tipus, bet , pasidarė įdomu. Gal ir nuorodėlių pametėtumėt...
Atsakyti
Kirke, dantims mėgink Arnica (ne žemesnę nei 30, galima imti laaabai dažnai, kai pajauti dilgčiojimą) ir Mercurius solubilis (jeigu jau formuojasi pūlinys). Čia paprasčiausi variantai, man yra pramušę kelis kart.
Stogui prilaikyt gal kokį Arsenicum?... Jeigu turi, pamėgink dozę. Arba Aconitum (būsena "kas bus???")

Argus, konstitucinių yra arba Kulter knyga "Portrety gomeopaticheskich preparatov" (angl. Coulter), "Homeopathic psychology" (books.google, bet ne visa). Dar įmanoma prisižvejoti variantų rusiškai, merginos minėjo Faringtoną (truputį užmečiau akį - įdomus).
Atsakyti
turiu klausimėlį, ar calcium carbonicum galima duoti kartu su chamomilla ar reikia daryti pusės valandos pertrauką?
nuo ko dar tinka Borax? dukrytei skyrė dėl seilėtekio didelio, o nuo ko dar jis naudojamas?
Atsakyti
Parsisiunčiau "Homeopathic psychology" iš
čia
Atsakyti
Argus 4u.gif Va būtent tokio varianto ieškojau porą metų.
Papildyta:
Dreksi, Ca carb ir Chamomilla nerašo, kad netiktų vienas kitam.

O Bromum geriausia pačiai susirasti ir išsamiai pasiskaityt... ax.gif Nes tai nėra dažnas vaistas ir kažkas kitas turės ieškoti ir versti bei rašyt...Tik tokiu būdu įmanoma kažką įsiminti.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 12, 15:24)

Loreli, Sulphuricai dažniausiai vyrai.
Gali būti du tipai: aukštesnio intelekto ir "grubusis".
...

Obuoliausia, ačiū, 100 proc viskas atitinka........ biggrin.gif
Atsakyti