Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mano vaikas lunatikuoti pradėjo. Jau kad per sapnus juokiasi, kalba, atsisėsdavo per miegus pasišnekėti jau buvau pripratusi, bet šiąnakt ir pasivaikščiojo. Ar gali Arsenikas, Lycopodium, Grafitas arba Pulsatila sukelti tokį poveikį. Likau pasimetusi ir šoke. Galvoju gal paskambinti homeopatui ir pasikalbėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 30 balandžio 2010 - 10:30
Merginos, gal kas matėt išsamų konstitucinių žirnių sąrašą?
Domina, ar Acidum Nitricum konstitucinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 04 30, 12:11)
Merginos, gal kas matėt išsamų konstitucinių žirnių sąrašą?
Domina, ar Acidum Nitricum konstitucinis g.gif

aš kur sugalvojau peržiūrėt - prie konstitucinių neradau schmoll.gif
Vilytte, ne tu apie kažkokią Kultur rašei, kad negali apie save paskaityt? Kas čia per knyga, kokia kalba?

Aš dar paklaust noriu apie tą procedūrą tipui nustatyt. Aš daugmaž įsivaizduoju, kad kalbėsim kaip Materia Medica mėgsta aprašyt: apibūdint miegą, tuštinimąsi, ligas ir pan; ir tada papildomai dar ten kokių niuansų? Pradėjau taip sau konspektuotis ir staiga suabejojau - gal ten niekam neįdomu tokios detalės kada vaikas pradėjo visą naktį išmiegot, nuo kada pietų miego nebeinam ir kaip užmiega ir pan? Ar kaip tik taip ir reikia? g.gif
Arba pvz kokius vaisius valgo, ko nemėgsta ir pan irgi gali klaust?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 30 balandžio 2010 - 12:41
QUOTE(argus @ 2010 04 30, 10:17)
Mano vaikas lunatikuoti pradėjo. Jau kad per sapnus juokiasi, kalba, atsisėsdavo per miegus pasišnekėti jau buvau pripratusi, bet šiąnakt ir pasivaikščiojo. Ar gali Arsenikas, Lycopodium, Grafitas arba Pulsatila sukelti tokį poveikį. Likau pasimetusi ir šoke. Galvoju gal paskambinti homeopatui ir pasikalbėti.

Oho kiek daug visko vartojat... Lycopodium gali kiek atsimenu...
Atsakyti
Ne viską per vieną dieną - Arsenikas, Lycopodium ir Pulsatilla eina pakaitom kas trečią dieną. tik grafitas eina kiekvieną dieną.
Lycopodium esam vartoję jau - taip nebuvo pirmą kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 30 balandžio 2010 - 12:59
QUOTE(argus @ 2010 04 30, 13:57)
Ne viską per vieną dieną - Arsenikas, Lycopodium ir Pulsatilla eina pakaitom kas trečią dieną. tik grafitas eina kiekvieną dieną.
Lycopodium esam vartoję jau - taip nebuvo pirmą kartą.

Pulsatila tai tikrai, kad ne - kai gėriau, su manimi problemų nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
T. Bagdonavičiaus knygoj radau, kad Spongia nuo užkimimo ir dažnai, lojančio kosulio.
tas labai tiktų mano vyresnėlei. bet ar tikrai spongia nuo to?
Papildyta:
pati radau atsakymą ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia pagalbos.O situacija tokia.Vakar dukrytė ryte nubudo ir iki tualeto-nuropojo, nes negalėjo paeiti.Verkė, kad skauda dešinę kojelę, negali atsistoti. Iš vakaro važinėjosi dviračiu ir nukrito, tiesa nesmarkiai (pati mačiau), bet būtent ant tos dešinės pusės.Vakar nuvežiau į ligoninę pas traumatologą.Išklausęs nusiskundimų ir apžiūrėjęs pasakė, kad jai dešinio klubo sąnario uždegimas.Dukrytė rodė, kad skauda dešinę kojelę iš vidinės pusės žemiau kirkšnies,spaudžiant išorinę pusę, klubą sakė, kad neskauda.Skaudėjo atvedant sulenktas kojeles į šonus (varliuko pozoje) ir dar keliuką per sąnarį. Gydytojo klausimas dar buvo ar nesirgus prieš tai virusine liga
Praeitą savaitę kaip tik buvo užraudusi gerklė, sloga, kosulys, kuris dar iki šiol yra.Gydėmės namie homeopatiškai patys.Temperatūros neturėjo, tai pas daktarus nesikreipėm. Rengeno nedarė, sakė netikslinga.Paskyrė šiltus kompresus ant klubo dėti ir Ibufeną .Sakė, jei situacija nepagerės po kelių dienų atvažiuoti pakartotinai,tada darys kraujo tyrimus ir žiūrės ar reikia antibų. Vaikas šianakt prasiblaškė, dėl kojos skausmų.Ryte nuvežiau pas savo šeimos gyd., padarėm kraujo tyrimus-CRB-25, ENG-12,MOM-9,7, LYM-39,8,GRA-50,5.Išrašė antibus OSPAMOX'ą.Sakė šioje situacijoje daugiau apsidraudimui, kad nepasikartotų ateity ir nusiuntė ekstra pas reumatologę-kardiologę.Pastarosios nuomone visgi tai greičiau sausgyslių uždegimas+kelio sąnario.Atseit klubo sąnario būna retais atvejais.Paliko Ibufeną+Ospamox+Histalgano mit tepalas+šiluma ir ramybė.Stebėti ir svarbu, kad nepasikartotų tas pats per pusmetį.kitu atveju, reikėtų tirti jau išsamesnius rodiklius.
Dabar dukrytė jaučiasi geriau, pilna koja atsistoti dar negali,bet bent jau skausmo baisaus nebejaučia.
Gal pas kurią buvo tokia situacija?Ar visdėlto gėrėt antibus?Aš savo ruožtu nuo vakar duodu Rhus toxicod.+Beladona.Ištirpinu po 5ž. gurkšnoti. Ar gerai? Gal turit patirties su tokiom bėdom?
Atsakyti
Disi, pamėginkit arnika su traumeel (tiek geriamas, tiek tepamas).

Jeigu tikrai sausgyslės - žr. symphytum, ruta.

Krika, Spongia dudena ištisai, sausas, čaižus (gan aštriai). Kažkur daugiau paviršinis, gerklės.

Argus, tokiu atveju geriausiai pasakys gydytojas. ax.gif Pvz. man Pulsatilla (tik aukštoka) pašiaušė keterą, nors įtariau, kad jos reikėtų.

Vilytte, konstitucinių sąrašas yra čia: http://www.homeopath...opic.php?t=1739
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 30 balandžio 2010 - 19:41
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 30, 20:37)
Krika, Spongia dudena ištisai, sausas, čaižus (gan aštriai). Kažkur daugiau paviršinis, gerklės.

va tavo citatą ir mačiau visuose tuose susistemintose temose, bet http://www.abchomeop...hp/Spong/throat čia radau throat; voice; husky; g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 04 30, 11:17)

arsenikas nebandytas,kiti trys tokio poveikio nedarė
Atsakyti
http://homeopathyfor.../remedykits.php
gal nieko? tik į kainas nežiūrėkit biggrin.gif
Atsakyti