Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2010 05 11, 14:11)
džiaugiausi nauja homeopate. vis delsiau užzirašyti pakartotinam vizitui. vakar pasiskambinau, neturėjo registracijos lapo, liepė šiandien 10-12 tam tarpe pasiskambinti. bet perspėjo kad užrašinėja tik gegužės 31 dienai. galvoju tiks. šiandien 11 val pasiskambinau, jau 31 dienai nebėra vietų. liepė skambintis gegužės 31 dieną, nes užrašinės birželio mėnesį  doh.gif

aš spėjau vakar užsiregistruoti... ji dabar išvykus ilgai buvo, užtai ir eilės atsirado.
Atsakyti
Eima, o tu mediciną baigus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 11, 17:14)
Tema apie homeopatiją, tai daugiau nieko apart jos nerašysiu - pasižadu 4u.gif

Rašyk ir kuo daugiau - nuo to mums visoms mamoms geriau, daugiau sužinome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 11, 16:23)
Eima, o tu mediciną baigus? 4u.gif

Kažką tai baigus mirksiukas.gif
O tas balionėlis, tai čia tipo nepiktai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 11 gegužės 2010 - 16:30
QUOTE(Eima @ 2010 05 11, 14:17)
Nepyk, bet nesąmonė. Taip vaikui gali būt adenoidai ir būtent visi nenutekėjimai ir pan. būtent nuo išburkusių adenoidų.  4u.gif
Žandinis sinusitas gali prasidėt realiai nuo 3 metų, akytkaulio sinusitas tokiam vaikui... Todėl sakyt, kad įsisenėjęs sinusitas tokio amžiaus vaikui yra nekompetetingas pareiškimas. Galų gale, pasidarykit rentgeną, kuris viską labai gerai parodys. Bet apie įsisenėjimą... doh.gif

Eima, kadangi tu su medicina susijusi, tai pakomentuok. mirksiukas.gif
Kai pradėjau duoti Medoriną, iš pradžių ėjo žalias snarglys, po to pradėjau traukti gabalais tamsiai žalius, lyg kokius krešulius, tik didžiulius, snarglius. Galiausiai pasirodė ryškiai geltoni ir ilgi ilgi snargliai. Tiesiog trauki ir gali vynioti aplink pirštą biggrin.gif blink.gif MB net šiek tiek supykino, kai pamatė, koks "gėris"pradėjo lįsti vaikui iš nosies. Ir kai traukdavau, sūnus sakydavo - mama, man skauda akytes. Po kelių dienų šitokio valymo, vaikas jau atsikeldavo nepatinusiais ir nepajuodusiais paakiais.
Man tai labai panašu į sinusitą. Pačiai buvo ir atsimenu, kad buvo geltonos spalvos ir ilgi.
P.S. gali subritkinti skaitant, bet kaip kitaip aprašyti visą tą "gėrį" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 11, 18:29)

O tas balionėlis, tai čia tipo nepiktai? ax.gif

Nepiktai smile.gif .
Teko gan artimai pažinot tokį vieną auditą, pagalvojau, o kas jei... Geriau nesipykt smile.gif - juokauju.
Šiaip tai aš tuos sinusitus dėl Kirkės įmečiau, turiu nuorodų krūvas prisisaugojus, gal net tą rusišką dar turiu. Ir sinusitas ten buvo pranagrinėtas astmos prasme, kad būna tokia forma, nelabai tyrimais ir randama.
Dėl amžiaus nuo kada sinusitu sergama, paprastai, aš jei keliuose šaltiniuose randu tą pačia info, tai ją tikiu. Negi paranojiškai eisi med. enciklopedijų ieškot. Bet gydytojais tai paranojiškai nepasitikiu...
Atsakyti
sakykit ar jum pavyksta numust homeopatiniaisvaistais temperatura,pvz aconitum su beladona,kiek bandziau man nenumusa,nors davinejau kas 1h po 3lasus(daugiau nei reikia pagal amziu) vistiek pakildavo virs 39.sakykit ar gali nuo persalimo tokia auksta temperatura kilt?
Atsakyti
Neferite, žiūrint, kas darosi. Geriau mėginkit kompleksais, kai nepavyksta atskirti aiškių simptomų (pvz. Homeovox ar Coryzalia).
Atsakyti

Mane dabar kankina klausimas, kodėl Oculoheel tablečių ir lašų visiškai skirtingos sudėtys g.gif . Vokietijoje Oculoheel yra tik tabletėmis, o lašus čia pardavinėja tik gyvūnų gydymui.

Ar turit kas fosforiukų, o gal kas pačios esat Phosphorus? Dabar nagrinėjuosi, ar nebus tik mano šeimoj tokių atvejų.
Atsakyti
Neseniai, klausiau, ar Acidum nitricum konstitucinis. Radau atsakymą - konstitucinis.
Nuorodos pabaigoj kas skaitot rusų kalboj labai įdomus gydytojo indo homeopato praktinis atvejis kaip gydyta vienkartinėmis 200 CH Ac. nitricum dozėmis kelių metų laikotarpyje ir kaip sveikstama.
http://www.polykhres...rstvo.php?id=35

Balta, mes mano vyrą buvom priskyrę Phosphorui. Bent jau nemažoj dalyje sutapimų buvo, bet gydytojas kategoriškai atmetė doh.gif .

Mažei atrodo šį kart bus šlapimo pūslės uždegimas. Ir nei berberis, nei beladona neima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 12 gegužės 2010 - 10:19
QUOTE(vilytte @ 2010 05 12, 10:00)
Balta, mes mano vyrą buvom priskyrę Phosphorui. Bent jau nemažoj dalyje sutapimų buvo, bet gydytojas kategoriškai atmetė  doh.gif .

Hm, o kokį tada jis pats nustatė? Panašumų su kitais konstituciniais, aišku, irgi visada galima atrasti.
Toks vienintelis didesnis neatitikimas, kad mano vaikas ne ištįsęs, kaip turėtų būti būdinga Phosphorui, o dar gi labai mažo ūgio (neišnešiotukas). Bet pagal charakterį tai labai atitinka.

Mažei atrodo šį kart bus šlapimo pūslės uždegimas. Ir nei berberis, nei beladona neima  verysad.gif

Mano knygelėj rašo:
pagrindinis vaistas šlapimo pūslės uždegimo atveju būtų Sarsaparilla, o toliau dar minimi Aconitum, Cantharis, Nux vomica
Atsakyti
Lycopodiumą nustatė. Sakė fosforiukams kaip niekam kitam yra būdingi išvaizdos savitumai, ligos lydymos kraujavimų, ir vaikystės baimės labai specifinės (griaustinių, audrų). Daugiau nedetalizavo. Betgi žinai kaip tai individualu, gal ir kitų kokių stiprių požymų gali būti. Maniškis iš šitų neturėjo nei vieno.
O tu vis dar ieškai pati konstitucinio? Aš jau praradau viltį savo jėgomis ką nors atrast doh.gif
Paskaitinėjau čia to belgo homeopato (kur gyd.P mokės) kai kuriuos pasisakymus (su google vertėju, tai gerokai pakraipė), kad nustatydamas konstitucinį niekad nesigila į psichologinius aspektus. Ir dar nustebino, kad ten teigiama, kad sveikam žmogui konstitucinio nelabai pavyks parinkt.
Tai supratau (kaip mūsų gyd. sakė), tik pagal ligas ir jų pasireiškimų simptomų visumą reikia rinkt konstitucinį. O kai tose ligose nesupranti nieko...

Einu skaityt, kas šlapimo pūslei, gal kas tiks iš tavo pasiūlytų, nes rodos turiu visus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti