Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(neferite @ 2010 05 10, 07:51)
Sveiki,gal galetumet patart,ka galima butu duot nuo slogos,persilom masinoj,bega skysta sloga permatoma,ciaudi,trina nosi,snd pirma diena prasidejusios slogos.vibrocilio bijau ir duoti,cia paskaicius jusu pasisakymus,o jam uzgulus nosis,amzius 1,8m.Plaunu juros vandeniu ir issiurbeju istraukineju.
Ir gal galetumet imest konspektus
daiva.balakauskiene@greitas.lt
,kas nuo ko vartojama,cia kazkada rasetes.is universiteto esu nusikopinus.aciu

Pabandyk Phosphorus nuo užgulimo. Ir Allium cepa nuo slogos.
Užrašus išsiųsiu. mirksiukas.gif

Merginos, kur galima pasiskaityti kažką panašaus į homeopatinių vaistų vartojimo pradžiamokslį. Man dabar kyla įvairiausių klausimų. Pvz: ar galiu ryte duoti thuja 200 nuo adenoidų, o vakare Medorinum 200, kad sinusai valytųsi. Ar galima šitaip? Ir dar daugybė panašių klausimų. g.gif unsure.gif
Atsakyti

Jei kas skaitot vokiškai - viskas susisteminta apie kosulį:
Gesundheitskarte - Husten
Atsakyti
merginos aconitum reik duot jei temperatura yra?
mano vaikas ciaudejo,sloga,daviau alium cepa ir aconitum,bet jauciu busiu nusisnekejus su aconitum,pradzioj temos paskaiciau,kai ciaudo parasyta aconitum-tai tiesiogiai ir pagalvojau,temperaturos neturejom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 05 10, 12:32)
Sveikutės, merginos. Gal kuri turie kokią nuorodėlę apie kosulius po ranka. Esu prisirašius,  bet niekaip neatrenku dukrai. Žiūriu į mane jinai, kai suserga, tai ilgam ir rodos niekas netinka ir nepadeda.  Sloga skaidri arba užgulta nosis. Kosulys kažkoks spaudžiantis, kartais atsikosėja, kartais -ne.

http://www.provisor..../N18/art_33.php

http://www_mas-ter_narod_ru/kashel.htm

Phosphor bandę? Aišku, pagal tiek parašymo tai tiek ir įmanoma suprast, bet man panašu į turėtą variantą.

QUOTE(neferite @ 2010 05 10, 15:42)
merginos aconitum reik duot jei temperatura yra?
mano vaikas ciaudejo,sloga,daviau alium cepa ir aconitum,bet jauciu busiu nusisnekejus su aconitum,pradzioj temos paskaiciau,kai ciaudo parasyta aconitum-tai tiesiogiai ir pagalvojau,temperaturos neturejom. doh.gif

Kiek teko naudot, temperatūra nebūtinai. Gali būti sloga su čiauduliu, jeigu vaikas nerimastingas (iš serijos "ar aš pasveiksiu").
Dar Nux vomica paskaitykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 10 gegužės 2010 - 16:21
Kirke, Thuja nuo adenoidų gydytojo skirta? Kas dar ? Įdomu būtų palygint, ką skirtingi gydytojai skiria.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 05 10, 20:13)
Kirke, Thuja nuo adenoidų gydytojo skirta? Kas dar ? Įdomu būtų palygint, ką  skirtingi gydytojai skiria.

Didčkiui įsisenėjęs sinusitas ir padidėję adenoidai. Skyrė Medorinum 200 C ir Thuja 200C. O kodėl klausi? Gal ir Jums tas pats? Tikrai būtų įdomu palyginti. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 10, 20:28)
Didčkiui įsisenėjęs sinusitas ir padidėję adenoidai. Skyrė Medorinum 200 C ir Thuja 200C. O kodėl klausi? Gal ir Jums tas pats? Tikrai būtų įdomu palyginti. mastau.gif

padidėjusius adenoidus nustatė ir išdidėjusiais tonziles. eisim šią savaitę. parašysiu ką skirs.

3 metų vaikui įsisenėjęs sinusitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 10 gegužės 2010 - 19:33
man turbūt konjunktyvitas. bet nuo ko? pakeičiau blakstienų tušą. galėjo sualergizuoti? rytais akys būna papūliavusios, raudonos ir viena patinusi.
ryte palašinau homeopatinius lašiukus (pavadinimas toks kad tariant liežuvį nusilaušiu, o rašant raides sumaišysiu lotuliukas.gif ) ir beladona 30 5 žirniukus sučiulpiau. tai patinimas atslėgo. dabar jaučiu kad vėl lyg "šlampa" akis.
tušo keisti nenoriu schmoll.gif unsure.gif taip gražiai dažo blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
mano keturmetis vakar matomai peršalo, nes perkaito, išsirengė, vėjukas papūtė...tikiuos, ne kas rimčiau. vakare buvo siaubingas užkimęs, ryte atsikėlė su temperatūra 38, gerklė lyg paraudus, bet nepasakyčiau, kad smarkiai, lenda kosulys...turiu gripp-heel ir angin-heel. tinka šie? jei duot abu, tai koks laiko tarpas turi būt tarp abiejų davimo?
būčiau labai dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 05 10, 20:31)
3 metų vaikui įsisenėjęs sinusitas?

Aha, nors ir skamba neįtikėtinai. unsure.gif Padidėjo adenoidai, snargliai nenutekėdavo gerai, kaupėsi, kaupėsi ir .... turi įsisenėjusį sinusitą. Ir ne kaktoje, o paakiuose. Dėl to ir paakiai pamiegojus būdavo paburkę ir patamsėję.
Mąstau, ar nereikės vis dėl to operuoti adenoidų. Bijau, kad homeopatija gali ir nepadėti g.gif Jau trečia savaitė eina, o jam vis neišsivalo sinusai. Jau rodės baigė valytis, tik bespalvė sloga buvo likusi. Užteko vakar vėjukui pūstelt ir vėl snargliai kaip siūlai, ilgiausius traukiu, vėl kosčiojimas. doh.gif blink.gif Nevedžiau net į darželį.

Teka bandyčiau angin-heel. Nes "užkabino" gerklę.
Atsakyti
džiaugiausi nauja homeopate. vis delsiau užzirašyti pakartotinam vizitui. vakar pasiskambinau, neturėjo registracijos lapo, liepė šiandien 10-12 tam tarpe pasiskambinti. bet perspėjo kad užrašinėja tik gegužės 31 dienai. galvoju tiks. šiandien 11 val pasiskambinau, jau 31 dienai nebėra vietų. liepė skambintis gegužės 31 dieną, nes užrašinės birželio mėnesį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 05 11, 12:55)
Aha, nors ir skamba neįtikėtinai.  unsure.gif Padidėjo adenoidai, snargliai nenutekėdavo gerai, kaupėsi, kaupėsi ir .... turi įsisenėjusį sinusitą. Ir ne kaktoje, o paakiuose. Dėl to ir paakiai pamiegojus būdavo paburkę ir patamsėję.

Nepyk, bet nesąmonė. Taip vaikui gali būt adenoidai ir būtent visi nenutekėjimai ir pan. būtent nuo išburkusių adenoidų. 4u.gif
Žandinis sinusitas gali prasidėt realiai nuo 3 metų, akytkaulio sinusitas tokiam vaikui... Todėl sakyt, kad įsisenėjęs sinusitas tokio amžiaus vaikui yra nekompetetingas pareiškimas. Galų gale, pasidarykit rentgeną, kuris viską labai gerai parodys. Bet apie įsisenėjimą... doh.gif
Atsakyti