O mano mažiui po Nux Vom prasidėjo vėl visokios baimės. Tik šį kart nesuprantu ko bijo. Vaikšto, vaikšto ir staiga klykdamas kur nors turi užlipt arba atsiremt. Pasiskambinau gydytojai. Sakė, kad tiesiog vartojant simptomatinį, dažnai yra iššaukiami "genetiniai" konstitucinio simptomai ar kažkas panašaus. Pradedu bijot pati gydyt...
Sveiki,gal galetumet patart,ka galima butu duot nuo slogos,persilom masinoj,bega skysta sloga permatoma,ciaudi,trina nosi,snd pirma diena prasidejusios slogos.vibrocilio bijau ir duoti,cia paskaicius jusu pasisakymus,o jam uzgulus nosis,amzius 1,8m.Plaunu juros vandeniu ir issiurbeju istraukineju.
Ir gal galetumet imest konspektus
daiva.balakauskiene@greitas.lt
,kas nuo ko vartojama,cia kazkada rasetes.is universiteto esu nusikopinus.aciu
Ir gal galetumet imest konspektus
daiva.balakauskiene@greitas.lt
,kas nuo ko vartojama,cia kazkada rasetes.is universiteto esu nusikopinus.aciu
QUOTE(Eima @ 2010 05 09, 22:25)
O mano mažiui po Nux Vom prasidėjo vėl visokios baimės. Tik šį kart nesuprantu ko bijo. Vaikšto, vaikšto ir staiga klykdamas kur nors turi užlipt arba atsiremt. Pasiskambinau gydytojai. Sakė, kad tiesiog vartojant simptomatinį, dažnai yra iššaukiami "genetiniai" konstitucinio simptomai ar kažkas panašaus. Pradedu bijot pati gydyt...
O kodėl nuo Nux
Gi calcarejai pačiai būdingos baimės.
Tailer, pvz." Головокружение /.../ при внезапном подъеме или повороте головы; во время прогулки на открытом воздухе, с ощущением, будто он сейчас упадет, особенно при резком повороте головы; /.../ в сочетании с головной болью, тошнотой, рвотой и скоплением газов; сопровождающееся тошнотой и ощущением, будто он вот-вот потеряет сознание;/.../".
QUOTE(Eima @ 2010 05 09, 20:25)
Tai kad gydytoja taip sakė, ne Eima..
Enyvei, aš pati tai apskritai biškį prisibijau gydyt homeopatiškai. Ne kiek prisibijau, tiesiog iki galo nesuprantu/daug ko nežinau ir iš to išplaukia neužtikrintumas.. Ir dar dėl to, kad negaliu "patikrint" ar mūsų gyd. gera homeopatė,- aš net nežinau nei vieno atsiliepimo apie ją kaip apie gydytoją, kažko nenoriai Googlas info apie ją dalinas Prisiklausius pasakojimų apie "nugydymą", tikrai atsargiau noris elgtis
Enyvei, aš pati tai apskritai biškį prisibijau gydyt homeopatiškai. Ne kiek prisibijau, tiesiog iki galo nesuprantu/daug ko nežinau ir iš to išplaukia neužtikrintumas.. Ir dar dėl to, kad negaliu "patikrint" ar mūsų gyd. gera homeopatė,- aš net nežinau nei vieno atsiliepimo apie ją kaip apie gydytoją, kažko nenoriai Googlas info apie ją dalinas Prisiklausius pasakojimų apie "nugydymą", tikrai atsargiau noris elgtis
http://www.manosveik...eopatijos-budu/
Gyd. P str. apie konstitucinį gydymą. Labai gražus. Tik nustebino aprašytas atvejis, su visai kitokiu dozavimu nei ji pati taiko.
Gyd. P str. apie konstitucinį gydymą. Labai gražus. Tik nustebino aprašytas atvejis, su visai kitokiu dozavimu nei ji pati taiko.
QUOTE(vilytte @ 2010 05 10, 09:54)
Eima, tu kai taip parašai, tai atrodo, kad simptomatinis gydymas iš vis yra nesąmonė, žalingas, negalimas, sukeliantis baisiausius negerumus ir t.t.
Ir dar taip kategoriškai .
Ir dar taip kategoriškai .
Na, kad ne - jokiu būdu ir jokio kategoriškumo. Aš tiesiog aprašiau mūsų atvejį ir beje, tai jau antras kartas.
Kur aš rašiau, kad simptomatinis yra nesąmonė ir t.t.
Mano dukrai prie konstitucinio gauna 2 kart dienoj Mercuriaus kompleksą nuo sinusito, nes taip jai geriau veikia.
Pačiai kai gerklę suėmę labai stipriai buvo prie konstitucinio belladonną gurkšnojau.
Mažiui dozuotė CA carb pirmą kart netiko ir sukėlė vandens ir aukščio baimę. Pakeitus dozuotę pradėjo labai gerai tvarkytis AD. Dabar nutraukėm konstitucinį (sakė užteks organizmas toliau pats turi tvarkytis), tik atsirado problema su žarnynu, todėl daviau Nux vom vieną be jokių kitų. Ir vakar (po savaitės vartojimo), sumažinus dvigubai dozę, atsirado šita baimė. Paskambinau ir paklausiau ar gali būt ir man pakartojo tą patį ką anksčiau sakė, kad pavartojus simptomatinį kokį vaistą kažkurį laiką gali išlįsti genetiniai dalykai. Tai nėra dažnas reiškinys, bet pasitaikantis. Tiesa, prie konstitucinio buvau dar kelias dienas Assa pridėjus, nes maniau, kad refliuksas atsinaujino - rezultate vaikas buvo žiauriai irzlus ir piktas. Tik vėliau sužinojau, kad tai nuo Assos, kurią nutraukus per 1 dieną dingo visi irzlumai. Buvo ir kitų atvejų, kurių neaprašinėjau ir pan...
Taip, kad niekur nerašiau, kad nesąmonė. O ir gydytoja pasiūlo šalia kažką pavartot kai mato, kad vien konstitucinio neužtenka. Tik niekada nesiūlo pridėt daugiau nei 1 simptomatinį, nes paskui neatsirinksi kuris kaip veikia.
Ai, ko aš čia iš vis teisinuosi. Iš vis nieko neberašysiu.
Eima, o kai G. buvo skyrusi Ca carb tavo mažiui ir prasidėjo baimės, tai kokiu būdu jos dingo? Kaip suprantu, jūs tebevartojate Ca carb?
Ups, prasilenkė klausiams su atsakymu
Ups, prasilenkė klausiams su atsakymu
Dingo padažninus vartojimą. Prieš tai vartojo 1 kart dienoj.
QUOTE(Eima @ 2010 05 10, 11:45)
Na, kad ne - jokiu budu ir jokio kategoriskumo. As tiesiog aprasiau musu atveji ir beje, tai jau antras kartas.
Kur as rasiau, kad simptomatinis yra nesamone ir t.t.
Mano dukrai prie konstitucinio gauna 2 kart dienoj Mercuriaus kompleksa nuo sinusito, nes taip jai geriau veikia.
Paciai kai gerkle sueme labai stipriai buvo prie konstitucinio belladonna gurksnojau.
Maziui dozuote CA carb pirma kart netiko ir sukele vandens ir aukscio baime. Pakeitus dozuote pradejo labai gerai tvarkytis AD. Dabar nutraukem konstitucini (sake uzteks organizmas toliau pats turi tvarkytis), tik atsirado problema su zarnynu, todel daviau Nux vom viena be jokiu kitu. Ir vakar (po savaites vartojimo), sumazinus dvigubai doze, atsirado sita baime. Paskambinau ir paklausiau ar gali but ir man pakartojo ta pati ka anksciau sake, kad pavartojus simptomatini k<span name="mcb_s" id="multishop3" style="overflow:hidden; zoom:1; display:inline; margin: 0px; padding: 0px;" class="wbc_wrapped_word">oki vaista kazkuri</span> laika gali islisti genetiniai dalykai. Tai nera daznas reiskinys, bet pasitaikantis. Tiesa, prie konstitucinio buvau dar kelias dienas Assa pridejus, nes maniau, kad refliuksas atsinaujino - rezultate vaikas buvo ziauriai irzlus ir piktas. Tik veliau suzinojau, kad tai nuo Assos, kuria nutraukus per 1 diena dingo visi irzlumai. Buvo ir kitu atveju, kuriu neaprasinejau ir pan...
Taip, kad niekur nerasiau, kad nesamone. O ir gydytoja pasiulo salia kazka pavartot kai mato, kad vien konstitucinio neuztenka. Tik niekada nesiulo pridet daugiau nei 1 simptomatini, nes paskui neatsirinksi kuris kaip veikia.
Ai, ko as cia is vis teisinuosi. Is vis nieko neberasysiu.
Kur as rasiau, kad simptomatinis yra nesamone ir t.t.
Mano dukrai prie konstitucinio gauna 2 kart dienoj Mercuriaus kompleksa nuo sinusito, nes taip jai geriau veikia.
Paciai kai gerkle sueme labai stipriai buvo prie konstitucinio belladonna gurksnojau.
Maziui dozuote CA carb pirma kart netiko ir sukele vandens ir aukscio baime. Pakeitus dozuote pradejo labai gerai tvarkytis AD. Dabar nutraukem konstitucini (sake uzteks organizmas toliau pats turi tvarkytis), tik atsirado problema su zarnynu, todel daviau Nux vom viena be jokiu kitu. Ir vakar (po savaites vartojimo), sumazinus dvigubai doze, atsirado sita baime. Paskambinau ir paklausiau ar gali but ir man pakartojo ta pati ka anksciau sake, kad pavartojus simptomatini k<span name="mcb_s" id="multishop3" style="overflow:hidden; zoom:1; display:inline; margin: 0px; padding: 0px;" class="wbc_wrapped_word">oki vaista kazkuri</span> laika gali islisti genetiniai dalykai. Tai nera daznas reiskinys, bet pasitaikantis. Tiesa, prie konstitucinio buvau dar kelias dienas Assa pridejus, nes maniau, kad refliuksas atsinaujino - rezultate vaikas buvo ziauriai irzlus ir piktas. Tik veliau suzinojau, kad tai nuo Assos, kuria nutraukus per 1 diena dingo visi irzlumai. Buvo ir kitu atveju, kuriu neaprasinejau ir pan...
Taip, kad niekur nerasiau, kad nesamone. O ir gydytoja pasiulo salia kazka pavartot kai mato, kad vien konstitucinio neuztenka. Tik niekada nesiulo pridet daugiau nei 1 simptomatini, nes paskui neatsirinksi kuris kaip veikia.
Ai, ko as cia is vis teisinuosi. Is vis nieko neberasysiu.
Rašyk rašyk,labai įdomu, super. Taigi nepiktai čia visi, o dėl to kad įdomu, aiškinasi
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 05 10, 11:49)
Dingo padažninus vartojimą. Prieš tai vartojo 1 kart dienoj.
Įdomu, geras. Tai gal ne taip baisu dažnai imti tuos žirnius
Sveikutės, merginos. Gal kuri turie kokią nuorodėlę apie kosulius po ranka. Esu prisirašius, bet niekaip neatrenku dukrai. Žiūriu į mane jinai, kai suserga, tai ilgam ir rodos niekas netinka ir nepadeda. Sloga skaidri arba užgulta nosis. Kosulys kažkoks spaudžiantis, kartais atsikosėja, kartais -ne.