Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Eima, kaip gaila mažiuko sad.gif stiprybės!
Atsakyti
Kirke, galima. Man skirtas konstitucinis ir šalia lašiukai žemų potencijų.

Eima, iš visos širdies - sveikit. Ir kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ką patartumėt nuo balso stygų užtdegimo? žmogus jau savaitę neprašneka verysad.gif planuoju nupirkti Homeovox g.gif
Atsakyti
Mums gydymas konstituciniu tikiuosi padėjo ax.gif
Po vakardienos baisių spazminių kosulių ir po 38 temperatūros, šiandien jaučiamės visai neblogai. Kai pradėjo kilti tempa, retėjo kosulys, o vaikas tikrai žvaliai jautėsi. Naktį išmiegojo nesukosėjusi. Sloga beveik susitvarkė, išpūsti nėra nieko, tik išplaunam baisumas visokias doh.gif
Šiandien tempos nėra,kosulys retas ir tikrai šlapias. Tik dar jaučiasi švogžtimas bronchuose plika ausim girdimas.
Šiandien ir rytoj dar gydymas kas 0,5 val. o 1dienį sakė skambinti, žiūrėsim kaip gydytis toliau.
Labai tyliai viliuosi kad išsikapstysim ir kitą sykį to pasitikėjimo ir konstituciniu ir homeopatija bus ženkliai daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Eima, laikykitės 4u.gif
Blyn, kai augau, ir tų pelių prilįsdavo, ir net tarp žaislų pašmirinėdavo...

QUOTE(čikibari @ 2010 05 08, 09:18)
Sveikutės, ką patartumėt nuo balso stygų užtdegimo? žmogus jau savaitę neprašneka  verysad.gif planuoju nupirkti Homeovox  g.gif

Homeovox vienas standartinių variantų, bet čia jau gan stipriai užimta....jeigu savaitė. O druskos kompresus bandę ant gerklės? Skalavimai irgi nepramuša?
Jeigu homeovox nesuveiktų, pamėginkit išklausinėt: nuo ko geriau (šiltas, vėsesnis oras, gėrimas koks, gal jaučia, kuri pusė labiau patinus).

Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 05 07, 18:21)
abidvi mano dukros sloguoja geltonai  unsure.gif

Taviškėm dažniausiai kitaip viskas eina, nei aš susiduriu.
Užrašus kokius prasiversk, ką panašiu atveju duodavai (kokia pulsatilla, hepar s., hydrastis, kali sulph.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 08 gegužės 2010 - 12:05
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 08, 13:04)
Homeovox vienas standartinių variantų, bet čia jau gan stipriai užimta....jeigu savaitė. O druskos kompresus bandę ant gerklės? Skalavimai irgi nepramuša?
Jeigu homeovox nesuveiktų, pamėginkit išklausinėt: nuo ko geriau (šiltas, vėsesnis oras, gėrimas koks, gal jaučia, kuri pusė labiau patinus).

daro viską, mirko kojas, gargaliuoja, kompresus deda. ryte geriau, bet pakalbėjus vėl labai blogai verysad.gif o ir darbas susijęs su kalbėjimu...
labiau kairė pusė, geriau kai šilčiau, tik tiek kad gerklė beveik neskauda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 08 gegužės 2010 - 12:16
QUOTE(čikibari @ 2010 05 08, 12:13)
daro viską, mirko kojas, gargaliuoja, kompresus deda. ryte geriau, bet pakalbėjus vėl labai blogai  verysad.gif o ir darbas susijęs su kalbėjimu...

Pasižiūrėkit Causticum (jo yra Husteel sudėtyje, čia iš plačiau prieinamų variantų).

Dar - Phosphor (galima rasti Phosphor homaccord).

Phosphor ir Causticum nedera tarpusavyje.

Jeigu toks balso dingimas yra dažnai pasitaikantis - Baryta (arba Barium) carbonicum.

Plačiau mėginkit čia pasiskaityt:
http://gpt.pcis.ru/mm.php
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 08, 13:04)
Taviškėm dažniausiai kitaip viskas eina, nei aš susiduriu.
Užrašus kokius prasiversk, ką panašiu atveju duodavai (kokia pulsatilla, hepar s., hydrastis, kali sulph.).

matai, loristė sakė, jei po ausų uždegimo susirgs - operuojam adenoidus. savaitę buvo sveika unsure.gif pas loristę nebeisiu, jei ausų nebeužguls.

o užrašus turiu, taip. bet prie gyd. M būdavo kas dvi dienos žirniukų kaitaliojimas. prie Palangos homeopatės, žirniukai būdavo paskirti kokiai savaitei. bet slogos prie jos aš dar negydžiau.
kaip nors, kad tik nenusileistų į apačią verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 05 08, 12:13)
daro viską, mirko kojas, gargaliuoja, kompresus deda. ryte geriau, bet pakalbėjus vėl labai blogai  verysad.gif o ir darbas susijęs su kalbėjimu...

Labai gerai padeda Trejų devyneriu gargaliavimas blush2.gif (nuryt tik nebūtina, galima išspjaut biggrin.gif ). Šituo aktoriai gydos, prieš spektaklius stygas "atkrapšto". Tik va, niekas labiau nepagelbės kaip tylėjimas...
Atsakyti
nebebūna taip blogai o su trejom devyneriom pabandysim, homeovox nupirkau dar. Ačiū labai už pagalbą visoms
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą. 4u.gif
Pelės lakstydavo, bet šiaips metais sakė kažkoks šios bacilos protrūkis. Namas dar iš po žiemos buvo nespėtasišplaut, va ir....
Dabar skirti antibiotikai. Tikiuosi padės, bet kol kas nelabai dar virškina - apetitas geras, valgo, bet taip gabalais ir išeina, tačiau gleivių jau mažiau... Kiek skaičiau, tai Nux vom čia tinka labiausiai...
Atsakyti
aš vėl su savo eilėraštukais. man šių vaistukų labai reikėtų, bet kaip vartoti? tą pačią dieną, ar kelias dienas prieš tai? g.gif

Party tomorrow ,I can,t wait. Must get to sleep it,s very late. Can,t wind down, what will I do. A remedy made from a favourite brew.
Coffea
Atsakyti