Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Vilyte, o jus ne pas Gudavičienę lankėtės
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 07, 08:05)
Man gyd. rekomendavo Phosphorus homacord pirmom "tom" dienom, kad visą tą reikalą sutrumpint (aš labai kankindavaus su gausumu ir ilgumu), galiu pasakyt veikia - sutrumpėjo 2 d. thumbup.gif  (tik nežinau ar nuo konstitucinio ar nuo šitų).

nuo situ. Faktas, patikrinta ( tik su vienkomponenciu) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 07 gegužės 2010 - 11:43
Sveikutės.
mano visa šeimyna po vizitų pas homopatę (išskyrus MB). Sūnui baigia išsivalyti sinusai, ir nosis jau sausa. O prieš tai 1,5 m tekančia nosimi vaikščiojo doh.gif Kur mano protas buvo anksčiau - reikėjo vest pas homeopatą, o negalvot, kad alerginė sloga. unsure.gif
Mažei sloga irgi susitvarkė. Buvau anksčiau uždavusi forume klausimą, ar yra homeopatinių vaistų, kurie veiktų panašiai kaip Vibrocilis. Dabar pati galiu atsakyti, kad yra, jei tik teisingai parinkti homeopatiniai vaistai. bigsmile.gif Mažei vėl buvo baisinė sloga, nors su Sambucus jau rodos tvarkėsi. Vėl baisiausiai užgulė nosį, Vibrocilis padėdavo tik 2 val, po to vėl baisinis urduliavimas nosyje ir visiškas užgulimas. Nuvežiau pas homeopatę, skyrė Nux vomix ir Phosporus. Jei nesuveiktų Nux, tada duoti Phosporus. Nux nesuveikė, o nuo Phosporus - užteko 4 žirniukų, kad baigtųsi visi užgulimai ir pradėtų eiti gleivės lauk. Kai paklausiau gydytojos, kaip čia buvo, kad sūnui tinkamus žirniukus parinko iš 1 karto, o su dukra teko pavargti, atsakė, kad Phosphorui lemiamas požymis buvo tai, kad sirgdama mažė pasidarydavo jautri oro t. pokyčiams ir pradėdavo žagsėti.
Man nuo migrenos ir sanarių(kaulų)skausmų skyrė Cal.phosp. Žiūrėsiu, kaip suveiks, nes mano ligas atitinka 3: cal phosp, acidum phos. ir psorinum. Ir niekaip npavyko atrinkti vienintelį. Matyt, neatrenku požymio, kuris padėtų "išgryninti" vieną vaistą. Bet nuo prasidedančios migrenos cal phosph. vakar suveikė- priepuolio išvengiau. smile.gif
Dabar užsidegiau pasiskaityti, apie skirtus vaistus - ačiū vilytte už nuorodą, tik kaip to laiko rasti g.gif Ir dar pasitikslinu - ūminiu atveju skiriamos žemos potencijos (D 6, D30), o įsisenėjusioms ligoms - didelės (200 C), ar taip?
Atsakyti
Kirke, o pas ką gydotės?
Aušruže, mums nesisekė su Vaivariene. Gal čia individualios mano vaiko reakcijos taip sakant. Todėl, jei mano vaikui toks dažnumas netiko, gal kitam labai sėkmingai viskas eitųsi.
Tik kartais reikia prasikrapštyti akis (tiek besigydančiam, tiek dar labiau gydytojui), kad pamatyt, kad nieko nevyksta arba vyksta blogai.
Atsakyti
Nu vo, pas vaiką mokykloje du vaikai vėmė. Įdomu, virusas ar užvalgė? Tai dabar va kankinsiuos.
Atsakyti
Na va, mažiuko tyrimas bus tik pirmadienį, bet aš jau sužinojau, kad pas jį auga yersinia bakterija verysad.gif Vėl antibiotikai ir be kalbų verysad.gif verysad.gif Nu šakės... Aiškiai pasigavo sode pačią pirmą dieną. Čia bakterija, kurią perneša pelės per savo šlapimą. O kai nuvažiavom į sodą, namukas dar matyt nebuvo gerai išvalytas ir še tau. Jau po kelių valandų po sodo temperatūra truputį užkilo paskui pati nukrito ir pradėjo kitą dieną viduriuot. Sakė gydytoja, kad būtent taip ir prasideda. O dar bjauriausia, kad laboratorija neatsižvelgė, kad vaikui tik 1,8 metukų ir atsparumą antibiotikams tikrino kaip suaugusiam žmogui. Pasekoje, naikina tik keli antibai, kur išrašomi tik nuo 12 metų, nes pavojingi blink.gif doh.gif Dabar gydytoja suka dar galvą kaip ką išrašius, kad stipriai kitiem organams nepakenkt - žodžiu cray.gif cray.gif
Atsakyti
Jergau, baikit bajerius schmoll.gif

Argus, patarčiau turėti atsargai Veratrum homaccord - šitas maniškius ne kartą yra išgelbėjęs nuo a la roto. Jeigu turit konstitucinį - jis irgi padėtų.

Eima, o mažius dar viduriuoja? Kaip jo savijauta? Galgi pavyktų. g.gif
Atsakyti
abidvi mano dukros sloguoja geltonai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 05 06, 20:13)
Mes užsakom Širdažolės vaistinėj.

kokia kaina gaunas?

Atsakyti
Vilytte ačiū, Bromum man padėjo - po kelių žirnių praėjo skausmas ir užkimimas. Galėjau normaliai bendrauti vakare. Na dar kutena, bet jau ryškiai geriau.
Obuoliausia - neturiu Veratrum, gydytojui kai pasiskambinau, tai pasakė Arseniką, Nux Vomicą, Ipekachuaną ir dar žvakutes pasiūlė, bet jos tik pagal deklaracijas - vomitusheel, tad jų ir neturiu. Ačiū už patarimą, manau teks įsigyti.
Eilinį kartą įsitikinau, ką gali homeopatija - slogą dabar vos vos turiu, net nebegeriu jokių žirnių nuo slogos palikau organizmui pačiam tvarkytis, ji iš tikrųjų labai lengva. Nuo pirmos klasės kai turiu sinusiinę slogą, tai čia antras kartas toks lengvas. O gerklė po vilyttes patarimų - porą valandų ir gerokai jaučiuosi geriau.

Tik dabar kosulys toks iš gerklės, kuris atsiranda kai gerklė toks kaip kutenimas atsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 07 gegužės 2010 - 21:24
QUOTE(vilytte @ 2010 05 07, 14:47)
Kirke, o pas ką gydotės?
Aušruže, mums nesisekė su Vaivariene. Gal čia individualios mano vaiko reakcijos taip sakant. Todėl, jei mano vaikui toks dažnumas netiko, gal kitam labai sėkmingai viskas eitųsi.

Vaivarienė man buvo pernelyg kategoriška. Matyt, biolaukai nesutapo unsure.gif
Dabar pradėjom lankytis pas kitą gydytoją Zakarauskienę. Gydymo rezultatai nenuvylė.
Merginos, tai kaip su tom potencijom: mažesnės - ūmiu atveju, didelės - įsisenėjusiai ligai? g.gif
Ir dar: ar galiu pavartojusi Cal phosph. 200 C potenciją, po poros dienų gerti gerti Gelsemium 30. Virusas kažkoks kabinasi, dešinė ausis užgulta, kairysis limfmazgis lyg padidėjęs ir gerklėje gumulas stovi.
Ar galima vartojant aukštos potencijos homeopatinius, vartoti ir kitus, žemesnės potencijos?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 07, 18:08)
Eima, o mažius dar viduriuoja? Kaip jo savijauta? Galgi pavyktų.  g.gif

Ne tai, kad viduriuoja, bet daro 5-6 kartus ir gleivėm, o tai žarnynui kaip "pūliai". Bandysim dabar vienus antibus ir šalia liepė duot Nux Vomica kas 1-2 val. Akis irgi užgriebė. Nu bjauri bakterija. Rytoj važiuosiu namą plaut ir dezinfekcinėm purkšt, nes suaugusieji labai sunkiai perneša šitą bacilą.
Atsakyti