Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2010 05 07, 07:05)
Eima o kaip tavo vyesnėlė? Ir mažiukas?

Dukrai sinusitas neblogai valosi su konstituciniu. O mažiaus tyrimų rezultatų vis dar laukiam. Beje, tos dėmelės kur nuotraukoj buvo dingo kai nuėmiau jo žirniukus nuo refliukso, taip pat dingo nerealus irzlumas. Paskambino dar P. ir sakė, kad peržiūrėjo Assos aprašymus, tai jis ir sukelia didžiulius dirglumus ir odos problemas. Vat ir sakau, kad jo AD išlindo po sutvarkyto refliukso. g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau, kad Bromum tiktų labiausiai. Ačiū vilytte, jau nebežinojau ko griebtis, vakare net užmigti negalėjau, jau tiek įsinervinusi buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 07 gegužės 2010 - 08:05
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 06, 15:34)
sveikos mamytės.
gal galit parekomenduoti gerus homeopatus vilniuje 4 m vaikui sergančiam bronchų astma. būčiau lb dėkinga, nesinori eit pas bet ką

negi visi gydotės savarankiškai?????? blink.gif
Atsakyti
Toks kvailas klausimas - kai važiuojate kur nors, visus buteliukus į foliją įvyniojate?
Atsakyti
Iš termomaišiukų (tų, kur su folija viduj) galima pasisiūti kosmetinę ir joj viską vežiotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai turiu iš folijos maišiuką ir į kosmetinę įsidėjusi turiu. Bet patogiau man rodos tuos maišiukus nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 07, 10:03)
Vat ir sakau, kad jo AD išlindo po sutvarkyto refliukso.  g.gif

g.gif Aš tai iki šiol maniau, kad taip ir turi būti, iš vidaus į išorę, nuo svarbesnio organo prie mažiau svarbaus. Mums pvz. M visad pasitikrina ar odos bėdos nedingo, kaip teisingo gydymo požymis. Ir sakė, kad oda susitvarkys dar negreit, jei viskas teisingai. Dabar tvarkosi savaime, nors žirnių jau negauna.

O Kaune kai gydėmės, tai odos bėdos buvo apsitvarkusios, homeopatė man tvirtino kad čia viskas tvarkoj, nors dingus odos bėdoms susirgom iš kart šlapimo pūslės uždegimu (vaikui buvo apie 4 m. ir iki to gydymo tokių bėdų neturėjom), o paskui tai jau iš vis patyliu: sinusitai, pūlingi ausų uždegimai ir t.t.

Nepyk, Eima, bet man tai primena tą pirmąją mūsų patirtį. Vizualiai viskas apsitvarkė, bet vaikas pradėjo nuolat sirgt. Iki tol nebuvom turėję jokių bakterinių ligų, o tą žiemą kai pradėjom pas tą homeopatę gydytis atsimenu labai kraupiai. Nors atėjom pas ją tik imuniteto pastiprint, buvom 2 kart iš eilės persirgę nežymiais kosuliais. Jokių kitų sąlygų dažnam vaiko sirgimui irgi nebuvo, nelankėm nei kolektyvo, auginau mažąją, tad gyvenimo būdas buvo gan uždaras ir virusų parsinešimo prasme rizika buvo minimali. Kaip pagalvoju - tai kur mano akys ankščiau buvo doh.gif

Atsakyti
золотухa - kas tai per liga?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 07, 09:43)
g.gif Aš tai iki šiol maniau, kad taip ir turi būti, iš vidaus į išorę, nuo svarbesnio organo prie mažiau svarbaus. Mums pvz. M visad pasitikrina ar odos bėdos nedingo, kaip teisingo gydymo požymis. Ir sakė, kad oda susitvarkys dar negreit, jei viskas teisingai. Dabar tvarkosi savaime, nors žirnių jau negauna.

O Kaune kai gydėmės, tai odos bėdos buvo apsitvarkusios, homeopatė man tvirtino kad čia viskas tvarkoj, nors  dingus odos bėdoms susirgom iš kart šlapimo pūslės uždegimu (vaikui buvo apie 4 m. ir iki to gydymo tokių bėdų neturėjom), o paskui tai jau iš vis patyliu: sinusitai, pūlingi ausų uždegimai ir t.t.

Nepyk, Eima, bet man tai primena tą pirmąją mūsų patirtį. Vizualiai viskas apsitvarkė, bet vaikas pradėjo nuolat sirgt. Iki tol nebuvom turėję jokių bakterinių ligų, o tą žiemą kai pradėjom pas tą homeopatę gydytis atsimenu labai kraupiai. Nors atėjom pas ją tik imuniteto pastiprint, buvom 2 kart iš eilės persirgę nežymiais kosuliais. Jokių kitų sąlygų dažnam vaiko sirgimui irgi nebuvo, nelankėm nei kolektyvo, auginau mažąją, tad gyvenimo būdas buvo gan uždaras ir virusų parsinešimo prasme rizika buvo minimali. Kaip pagalvoju  - tai kur mano akys ankščiau buvo doh.gif

Tiesa pasakius, mazgis pradėjo keistai sirgt būtent po "sutvarkyto" refliukso. Aišku ir iki tol buvo visko, ypač turint darželinę sesę, bet būtent po rugsėjo po G. atsirado keistenybių. Be to, kai skambindavau ir sakdavau kas ir kaip, būdavo keistas atsakymas nieko tokio, nors man taip neatrodydavo. Bet gal prisidėjo, kad buvo šaltasis sezonas... g.gif Beje, jei jis būtų sutvarkytas, tai matyt neišlįstu prie bet kokio peršalimo...
Pradėjus konstitucinį gydymą atsirado sirgimas kaip sakau lyg filmas atgal suktųsi... Sunerimčiau jei gautų daug įvairių žirnių (prie G. buvo 3-5 vienu metu), bet dabar gauna 1 rūšies. Mane perspėjo, kad organizmas pats turės atsistatinėt, kad "išlįs" bėdelės. Bet nesitikėjau, kad taip lįs.
Dėl bakterinių. Nori pasakyt, kad jūsų homeopatinis gydymas turėjo įtakos bakterines formas gaudyt? Nežinau, nežinau g.gif O kitas dalykas, jei mano vaikas būtų tik 2 kart nežymiai sirgęs, aš nebūčiau niekur vedus matyt. Aš vedžiau dėl refliukso, o po jo gydymo ir prasidėjo visos bėdelės ir dažnokos. Rimtą konstitucinį gydymą mazgiui pradėjau nuo kovo vidurio tiktais...
Atsakyti
Tau geriau matyt 4u.gif .

Po dviejų kosuliukų ėjom, nes iki tol keli metai turėjom negražių odos bėdų, kurios labai neerzino, vaikas puikiai augo, visiškai nesirgo, bet kai porą sirgimų su kosuliu prisidėjo, pasidarė neramu, kad nesivystytų viskas.

O dėl bakterinių ligų - tai protingesni gydytojai sako, kad aplinkoj pilna bakterijų, nosyj, gerklėj, ausyse ir visur kitur pilna bakterijų ir sutrikus imunitetui jos pradeda daugintis. Jei organizmas nuolat reaguoja į žirnius, gal jam tiesiog neliko kada reaguot į tas bakterijas.

O analogų matau su P. gydymu toje vietoj, kad organizmas labai dažnai stimuliuojamas. Taip mus gydė krūva skirtingų žirnių ( ne konstituciniais), bet mes juos gaudavom diena iš dienos, 3 kart dienos be jokių tarpų. Ir taip 2 mėn., paskui po pakartotinio vizito dar 3. Po tų 2 mėn. pradėjo kažkas rodytis negero, dar po 3 mėn. situacija tapo nevaldoma. Bet įstrigo tai tos naujos ligos - šlapimo pūslės uždegimas, paskui ūminis bakterinis ausų uždegimas, paskui sinusitas, o paskui jau nebepasveikom wub.gif Gydytoja ir toliau aiškino, kad čia normalu, kažkokios ligos išeidinėja, bet kad vaikas cheminių vaistų iki tol nebuvo matęs...

Dabar žinai atrodo, kad tikrai tų ligų minimaliai buvo, kad šitaip gydyt. Bet aš pasitikėjau gydytoja, kuri dėsto homeopatiją, ir t.t. Be to ir žinių homeopatinių jokių dar nebuvo.

O mokyklos homeopatinės tokios ar kitokios. Bet kriterijai sveikimo tai man rodos vieni: iš vidaus į išorę, iš apačios žemyn, gali vyniotis/kartotis tos pačios ligos, bet neturi rastis naujų, pablogėjimai neturi virsti ligomis ir pan..

Labai labai atsiprašau. Tikiuosi, kad aš čia ne į temą ir jums viskas bus tik į gera. Bet gi mes čia tam ir esam, kad pasidalintumėm kaip buvo, o patirtis būna deja ne vien tik gera. Išvadas pasidarom turbūt kiekviena kokias kam reikia. Nori manyk, kad aš tiesiog bjauri, nors man reikėjo drąsos tai parašyti. Dar kartą atsiprašau wub.gif
Atsakyti
AŠ šiandien vakare turiu skambint ir nors iki galo nepasveikęs, P liepia nuo rytdienos viską nutraukt, kad organizmui pakanka ir turi pats pradėt kapanotis. Praktiškai 2 mėnesiai praėjo nuo pradžios gydymo. Kiek atsimenu pati rašei, kad jūs 3 mėnesius gydėtės? Matyt ji palaukia kol organizmas pradeda gerėt visose vietose kur buvo nusiskundimai ir tada liepia nutraukinėt. Dėl AD atsiradimo po refliukso sakė, kad normalu, nes lėtinis dalykas gydytas simptomatiškai ir tai dažnai išprovokuoja genetinius simptomus. Logikos tame matau... Be to pagerėjo abiejų vaikų ir mano psichologinės būsenos, ko anksčiau nebuvo...
Vaikas atsibudo rėkia...
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 07, 08:17)
negi visi gydotės savarankiškai??????  blink.gif

www.homeopath.lt mėginkit

QUOTE(argus @ 2010 05 07, 09:53)
золотухa - kas tai per liga?

Man tildė duoda kaip "skrofuliozė" ax.gif

Merginos, reik tikėtis, kad viskas išsirutulios. Juk tam ir kukuojam, kad rastume sprendimą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 07 gegužės 2010 - 11:21