Tau geriau matyt
.
Po dviejų kosuliukų ėjom, nes iki tol keli metai turėjom negražių odos bėdų, kurios labai neerzino, vaikas puikiai augo, visiškai nesirgo, bet kai porą sirgimų su kosuliu prisidėjo, pasidarė neramu, kad nesivystytų viskas.
O dėl bakterinių ligų - tai protingesni gydytojai sako, kad aplinkoj pilna bakterijų, nosyj, gerklėj, ausyse ir visur kitur pilna bakterijų ir sutrikus imunitetui jos pradeda daugintis. Jei organizmas nuolat reaguoja į žirnius, gal jam tiesiog neliko kada reaguot į tas bakterijas.
O analogų matau su P. gydymu toje vietoj, kad organizmas labai dažnai stimuliuojamas. Taip mus gydė krūva skirtingų žirnių ( ne konstituciniais), bet mes juos gaudavom diena iš dienos, 3 kart dienos be jokių tarpų. Ir taip 2 mėn., paskui po pakartotinio vizito dar 3. Po tų 2 mėn. pradėjo kažkas rodytis negero, dar po 3 mėn. situacija tapo nevaldoma. Bet įstrigo tai tos naujos ligos - šlapimo pūslės uždegimas, paskui ūminis bakterinis ausų uždegimas, paskui sinusitas, o paskui jau nebepasveikom
Gydytoja ir toliau aiškino, kad čia normalu, kažkokios ligos išeidinėja, bet kad vaikas cheminių vaistų iki tol nebuvo matęs...
Dabar žinai atrodo, kad tikrai tų ligų minimaliai buvo, kad šitaip gydyt. Bet aš pasitikėjau gydytoja, kuri dėsto homeopatiją, ir t.t. Be to ir žinių homeopatinių jokių dar nebuvo.
O mokyklos homeopatinės tokios ar kitokios. Bet kriterijai sveikimo tai man rodos vieni: iš vidaus į išorę, iš apačios žemyn, gali vyniotis/kartotis tos pačios ligos, bet neturi rastis naujų, pablogėjimai neturi virsti ligomis ir pan..
Labai labai atsiprašau. Tikiuosi, kad aš čia ne į temą ir jums viskas bus tik į gera. Bet gi mes čia tam ir esam, kad pasidalintumėm kaip buvo, o patirtis būna deja ne vien tik gera. Išvadas pasidarom turbūt kiekviena kokias kam reikia. Nori manyk, kad aš tiesiog bjauri, nors man reikėjo drąsos tai parašyti. Dar kartą atsiprašau