Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Nu ką, soga lyg apvaldyta, bet persimetė į gerklę, gerklė peršti, truputį užkilusi buvo kairė pusė, dabar dešinė, kuo toliau, tuo labiau kimstu. Norėtųsi karšto gėrimo, Homewoks nepadeda, ką galėtumėte patarti? Spongia, Arum tryphillum? Kas dar?
Atsakyti
sveikos mamytės.
gal galit parekomenduoti gerus homeopatus vilniuje 4 m vaikui sergančiam bronchų astma. būčiau lb dėkinga, nesinori eit pas bet ką
Atsakyti
Atsiprasau labai, nes matyt kartosiuosi, bet labai nesinori kokiu dvieju temu skaityti atgal, kad suzinociau kur Vilniuje uzsisakote zirniukus. Vis pirkdavau Lukiskiu vaistineje su receptu, o vakar susiskambinome sy gydytoja ir patare dvejus naujus zirniukus. Siandien nuvaziavau i Lukiskes uzsakyti, bet neprieme uzsakymo, nes neturiu recepto. Ar tikrai niekur negalima Vilniuje be recepto ju uzsisakyti? Dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hortonas: 06 gegužės 2010 - 17:03
Mėginkit ieškoti Citvaro vaistinės. Jie pradėjo bendrauti su nauja Kauno homeopatine vaistine (Atgija) ir žadėjo ten vežti.
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2010 05 06, 17:02)
Atsiprasau labai, nes matyt kartosiuosi, bet labai nesinori kokiu dvieju temu skaityti atgal, kad suzinociau kur Vilniuje uzsisakote zirniukus.  Vis pirkdavau Lukiskiu vaistineje su receptu, o vakar susiskambinome sy gydytoja ir patare dvejus naujus zirniukus.  Siandien nuvaziavau i Lukiskes uzsakyti, bet neprieme uzsakymo, nes neturiu recepto.  Ar tikrai niekur negalima Vilniuje be recepto ju uzsisakyti?  Dekinga.

Mes užsakom Širdažolės vaistinėj.
Atsakyti
turiu bėdą. mano akys pastoviai raudonos. na aš pati tai nematau, nors.... pamatau, kai būna itin didelis kontrastas, kokioj kirpykloj. kiti pastebi mano akių raudonumą. nesakyčiau kad man reikia dirbtinių ašarų, nes ir perštėjimo sausumo nejaučiu. loristė (kai dukrą rodžiau) sakė, kad man gali būti konjunktyvitas. na konjunktyvitu yra sirgusi mano dukra, pati esu nuo jos apsikrėtusi tai žinau kas do baubas jis. bet loristė minėjo gal yra kita forma.
suprantu kad loristė ne okulistė. gal man beladona tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 05 06, 20:11)
suprantu kad loristė ne okulistė. gal man beladona tiktų?  g.gif

Gal tiesiog arbatos kompresėlius užsidėk? blush2.gif

Aš tai visa savo pamąstymuos paskendus... rašau dukrai dienyną, kad pati lengviau susivokčiau, kaip ją tie žirniai veikia. Sugalvojau dieną "įvertinti" balais, nu ir ką, žiūriu, kad tie balai akivaizdžiai geresni jei ir aš gerai nusiteikus/pailsėjus/išsimiegojus ir pan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 05 06, 16:27)
Nu ką, soga lyg apvaldyta, bet persimetė į gerklę, gerklė peršti, truputį užkilusi buvo kairė pusė, dabar dešinė, kuo toliau, tuo labiau kimstu. Norėtųsi karšto gėrimo, Homewoks nepadeda, ką galėtumėte patarti? Spongia, Arum tryphillum? Kas dar?

gal vis tik kas nors padėtumėt? nes gerklė peršti, esu užkimus, o Spongia, Arum nepadeda. Daugiau nebežinau ką gerti, kad praeitų. Net šilta arbata nenuima užkimimo. Gerklė dešinėj pusėj užkilusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 06 gegužės 2010 - 22:41
MAno dukrai Apis kartu su Belladonna padeda tokiu atveju.
Atsakyti
Argus, o kosulys yra ar ne? Aš Apis gal imčiau pabrinkimui nuimt. Bet jei su kosuliu, tai gal kažką kito galvot.

Man gyd. rekomendavo Phosphorus homacord pirmom "tom" dienom, kad visą tą reikalą sutrumpint (aš labai kankindavaus su gausumu ir ilgumu), galiu pasakyt veikia - sutrumpėjo 2 d. thumbup.gif (tik nežinau ar nuo konstitucinio ar nuo šitų).

Cocinnela, man rodos tiek mamos nuotaikos įtakoja vaiką, tiek vaiko nuotaikos įtakoja mamą. Ryšys abipusis. Mano didžiukė kai tų nuolatinių kosulių atsikratė, (pas gydytojus jau neatsimenu kada buvom), tai man net konstiucinio nereikia, sparnai ir taip išaugo smile.gif . Dabar mažė rūpesčių kelia, bet išpręsim ir tuos manau.

Matau, Eima jau atsakė. Eima o kaip tavo vyesnėlė? Ir mažiukas?
Atsakyti
Apis man nepadeda, o Belladoną tik skausmą nuima daugiau dabar. O kosulio nėra, tik toks perštėjimas ir kaip kutenimas, bet iki kosulio nepriveda kol kas; įtariu (pagal ankstesnius sirgimus), kad jis gali atsirasti nuo kutenimo vėliau.
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 05 07, 08:09)
Apis man nepadeda, o Belladoną tik skausmą nuima daugiau dabar. O kosulio nėra, tik toks perštėjimas ir kaip kutenimas, bet iki  kosulio nepriveda kol kas; įtariu (pagal ankstesnius sirgimus), kad jis gali atsirasti nuo kutenimo vėliau.

Ir dar palendvėja kai valgai tokį kietesnį maistą, kuris lyg pabraižo ir palengvėja.
Atsakyti
Man ir mažajai tai tokiu atveju padeda Acidum nitricum (tik įtariu, kad neturėsi). Ac.Nitr. patekęs ant odos ją išgraužia iki gyvuonies (nehomeopatinė, aišku) ir labai gerai veikia gleivines. Mums abiem thumbup.gif . Jo atitikmuo su sloga - Bromas.

Dar Phytolacca ateina į galvą (laringitinis/tonzilitinis skausmas), Sabadila (kartu su vandeninga sloga arba po jos) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 07 gegužės 2010 - 07:44