Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

http://lechebnik.info/445/index.htm

Skyriuje Ipecacuanha и Coffea

Aš tai suprantu, kad toks poveikis galimas, bet ne būtinas. Tiesiog atsiminiau Casual ir nebe pirmas kartas pastebiu pas savo mažają nuostabų allium cepa veikimą, o paskui nežinia iš kur krūtinėj "plera". Dičkei ir man tokių dalykų irgi nebūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 05 gegužės 2010 - 10:19
QUOTE(krika @ 2010 05 04, 19:49)
Obuoliausia, ačiū. radau Lycopodium 30. kaip duoti? kaip įprastai kas 15 min?

Ne, dažnai tikrai nereikia - čia gi nėra ūmus atvejis. Jeigu veikia, pastebės irgi nebūtinai iš karto -gali praeiti kelios dienos ar net pora savaičių. Lycopodium ir šiaip nėra greito veikimo vaistas. 4u.gif

Vilytte, dėkui 4u.gif Man kol kas nematyti variantai yra Nux ir Bromium. g.gif
Dėl Cepa irgi nesurišau galų, kai Casual parašė, dabar truputį aiškiau. Šiaip, Phosphor, kiek esu mačius, kosulys yra sunkus. Visa krūtinė užgulta (tiesiog sunku įkvėpti) ir plerpia... Veidas gali būti net papilkėjęs, šaltos ir drėgnos rankos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 05 gegužės 2010 - 10:29
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 05 05, 11:27)
Ne, dažnai tikrai nereikia - čia gi nėra ūmus atvejis. Jeigu veikia, pastebės irgi nebūtinai iš karto -gali praeiti kelios dienos ar net pora savaičių. Lycopodium ir šiaip nėra greito veikimo vaistas.  4u.gif

kiek vakar daviau, tai jokio pokyčio

Vilytte, dėkui 4u.gif
Atsakyti
O man šią nakt žiauriai bloga buvo. Atsibudau iš to, kad vos ne tampo. Vemt nesigavo. Labai svaigo galva. Pasiėmiau 5 žirnius Nux Vomica 30 ir po 15 min viskas buvo neblogai ir miegot jau galėjau. Ryte tik užgėrus vandens vėl pasidarė bloga ir vėl žirnių paėmiau - pagerėjo. Dabar kaip ir nieko g.gif Tai kaip ir patinka man ta Nux...
Atsakyti
Obuoliausia, čia tau pačiai reik dėkot.
Slogai ten dar krūva žirnių (negirdėtų, nematytų), išskirta grupė slogos žliaugiančios per galinę nosies sienelę, nekėliau čia, nes kartais atrodo, kad viena rašau wub.gif
Tik gal vartojimas knygos nepatogus, nes pagal atskirus žirniukus eina, tai pvz. jei domina sloga, reik per paiešką įsivest nasmork ir tiesiog rankiotis. Nors jei žirnis slogai, tai detaliai palyginta su kitais antisloginiais žirniais.
O fosforą tai aš įtariu, kad tik profilaktikos tikslais reik imt, ne kaip kosulio ar slogos gydymui.
Atsakyti
Jūs man geriau pasakykit, kaip galima viską išsisaugot? Nes jei išsisaugai tik nuorodą, tai ji vėliau nebeveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 05 05, 11:48)
Slogai ten dar krūva žirnių (negirdėtų, nematytų), išskirta grupė slogos žliaugiančios per galinę nosies sienelę, nekėliau čia, nes kartais atrodo, kad viena rašau wub.gif

ne nu, taip negalima, kai pradėjau konspektuoti, tai "nekėliau" blink.gif juokauju, ačiū, įsimečiau į favoritus, pati pastudijuosiu, jei jau taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Moterytės, mergaičiukės gal žinot kokių gerų homeopatinių priemonių antinksčių veiklai stimuliuoti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 05 05, 13:37)
Moterytės, mergaičiukės gal žinot kokių gerų homeopatinių priemonių antinksčių veiklai stimuliuoti ?  smile.gif

Jeigu taip tiesiogiai: geriausia kreiptis į homeopatą, nes čia ne sloga ax.gif
Galybė variantų, kurių distanciniu būdu neįvertinsi.

Arba... Sėdėti ir gilintis pačiai. Gan dažnai pavyksta atrasti.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 05 04, 21:55)
Sveikos, kadangi čia straipsniai parėjo gąsdinantys, man ir man paranoja g.gif Nusprendžiau, kad tokia nervuota pastaruoju metu esu, nes per dažnai 50 M vartoju, 6 k. per dieną. Jaučiuosi viena tokia tarp SM doh.gif Bet kai išeinu iš namų, toliau nuo buities, puodų, bliudų, cypimo, remontų  doh.gif  tai visai linksma atrodau, ir jaučiuosi gerai rolleyes.gif Tai gal čia ne homeopatija kalta blink.gif

Eima, įdomu, kas ten per bacila užaugs, laukiam rezultatų g.gif

Obuoliausia, kaip gi tavo atžalai konstitucinis gydymas, kaip tas dažnas dozavimas  g.gif

Vilnele, dabar, kai beržai jau pametė žirginius, vaikinas bando sugrįžti į įprastą ritmą. Ką aš žinau... Neduodu taip dažnai (bet čia tik ši savaitė).
Nes per žydėjimą buvo vėl totalus išsiblaškymas. Kažkas yra kitaip - mąstymas truputį kitoks, išryškėjo užsispyrimas laikytis savo idėjų doh.gif Šiaip, daugiau negaliu ką pasakyti, nes daugiau nei mėnesį per visas šienliges buvo iškritimas iš konteksto.

Atsakyti
Išgąsdinot su tuo AlliumCepa - kaip tik vakar mažiukei daviau, ir šiandien duodu - jau nebėr čiaudulio kas 5 min., ašarojančių akyčių - mums suveikė. Tai gal nebeduot? Nes sloga dar yra, bet jau tirštesnė, gelsvesnė - keisti vaistuką?

QUOTE(Eima @ 2010 05 05, 10:50)
Atkreipiau dėmesį, kad Allium Cepa tinka kai kartu "eina" šlapias kosulys...

Na va, ir mažei šlapias kosuliukas, bet slogytė tvarkosi...
Atsakyti
Ačiū mergaitės visoms patarusioms 4u.gif Bandysim Hepar sulfuris.Turiu 6 ir 30, nuo kurios pradėti?Su Alium cepa ir mūsų patirtis tokia-sloga nusileidžia žemyn, o po to vėl daugybė klausimų kaip įveikti tą kosulį.Šio sirgimo metu irgi pirmas vaistas buvo Alium cepa 30.Jau trečia savaitė kaip kapstomės,gal su jūsų pagalba išsikapstysim. g.gif
Atsakyti