na as pati ten dar nenagrinejau, bet, kad knygos senos, tai taip, pirmame puslapyje parasyta kokiu metu yra, man atrodo
Vajėė koks geras tas puslapiukas. Yra ten ir visai naujų knygų, bet gal su lietuvišku IP neduoda. Nors aš mieliau skaitau knygas popieriniam variante, gulėdama lovoje. Yra pas mus senienų parduotuvėje nemokamai knygų krepšiai prikrauti, tai ten paprastų romanų prisirinkau.
O iš senųjų rekomenduoju kas dar neskaitė Hamsun "Pan". Ten senąja norvegų kalba su daug daniškų žodžių, bet fantastišku stiliumi parašyta. Mano pirmoji norvegiškai perskaityta knyga. Skaičiau ją su rusišku vertimu, pagal Ilja franko metodą
O iš senųjų rekomenduoju kas dar neskaitė Hamsun "Pan". Ten senąja norvegų kalba su daug daniškų žodžių, bet fantastišku stiliumi parašyta. Mano pirmoji norvegiškai perskaityta knyga. Skaičiau ją su rusišku vertimu, pagal Ilja franko metodą
Taip, turiu as ta Pan su rusisku vertimu, labai geras budas mokintis norvegu manau
Sakai nemokamai... romanai..? Gal kaip nors susitarsim? Dievinu knygas
QUOTE(artemide23 @ 2010 07 27, 13:46)
Taip, turiu as ta Pan su rusisku vertimu, labai geras budas mokintis norvegu manau
susitarsim
artemide, gal gali pasakyt, kur rast norvegu, norinciu susirasinet ar tokiu pat, kurie mokosi, bet nori pasipraktikuot?
Esu sesias savaites norvegijoj, bisk dirbu, eisiu i kursus, nesneku gerai, nors zinau daug zodziu, esu baiges visa pa vei knyga ir dali stein pa stein. bet atvaziavus cia kitaip biski atrodo. tas noras sneket gerai, kartais nervuoja. tam juk reikia laiko.
sekmes visoms
Esu sesias savaites norvegijoj, bisk dirbu, eisiu i kursus, nesneku gerai, nors zinau daug zodziu, esu baiges visa pa vei knyga ir dali stein pa stein. bet atvaziavus cia kitaip biski atrodo. tas noras sneket gerai, kartais nervuoja. tam juk reikia laiko.
sekmes visoms
Laba
Taip, zinau tokius puslapius
1. http://www.polyglot-...n-language.com/
2. http://www.mylanguageexchange.com/
Yra ir daugiau, bet as dazniausiai cia bendrauju
Taip, zinau tokius puslapius
1. http://www.polyglot-...n-language.com/
2. http://www.mylanguageexchange.com/
Yra ir daugiau, bet as dazniausiai cia bendrauju
Hei Hvordan har dere det?
Nagi sakykit toki dalyka, ar daryti man internetini puslapi su pamokom, norvegu kalbos? Uzims daug laiko visai medziagai paruosti ir surasyti, tai noriu buti tikra, ar verta
Ir turbut parasysiu PayPal saskaita, kad norintys paaukotu kiek negaila uz gerus norus
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
Nagi sakykit toki dalyka, ar daryti man internetini puslapi su pamokom, norvegu kalbos? Uzims daug laiko visai medziagai paruosti ir surasyti, tai noriu buti tikra, ar verta
Ir turbut parasysiu PayPal saskaita, kad norintys paaukotu kiek negaila uz gerus norus
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
QUOTE(artemide23 @ 2010 08 01, 19:48)
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
As uz, tik turbut patogiau kazkaip kitaip paremti (o gal del to taip atrodo, kad niekada paypal nesinaudojau)
QUOTE(artemide23 @ 2010 08 01, 18:48)
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
Sakai bus daug norinciu? Nemanau
QUOTE(artemide23 @ 2010 08 01, 19:48)
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
Tai ar verta pradeti?
Hva tenker dere om det?
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 01, 22:32)
Nemokamai pasinaudoti susteminta medžiaga norinčių bus. O va mokėti už tai, abejoju.
Artemide, pirmiausia jei darytum tokį dalyką, turėtum galvoti apie tai kiek tau tai įdomu ir kiek turi noro padaryti kažką naudingo kitiems.
Apie realias pajamas čia matyt paskiausiai reikėtų galvoti.
Aš bet kuriuo atveju visada UŽ tokias idėjas ir tokius darbus
Sveikos
Naa, gal dar ka sugalvosiu, kaip paremti butu galima Paypal siaip pirmas i galva atejo, nes kuo toliau, tuo dazniau zmones pradeda ji naudoti
Norinciu paremti ar pasinaudoti pamokomis? Jeigu mazai norinciu pasinaudoti pamokomis, tada aisku net nedaryciau puslapio, o jeigu moketi, juk zinau lietuvius, ir zinau, kad is 1000 gal 1-2 kokie ir sugalvos "pasakyti aciu" pervedus pora lituku Ne del pinigu noriu daryti puslapi Tiesiog, kad ir tuos 2 lt gauti, kad ir po metu, butu malonu
Tai va
Papildyta:
Kaip tik tuo metu atsakinejau, kai tu parasei
Man svarbiausia pats projektas pinigai butu tik siaip, kaip sakant, o gal kas ir sugalvos paremti Bet tai tikrai paskutintoj vietoj
Papildyta:
Beje pagalvojau, kad vis delto turbut parasysiu pamokas iki galo, nes naujokiu(-u) atsiranda, ir ne visi dar turi Pa vei knygas, tai bent taip pradziai jiems bus galimybe pasimokinti, kol kokiu nors budu neisigis vadoveliu
Atrodo paskutine buvo 11 pamoka? Kas nors prisimena?
QUOTE(Rima0531 @ 2010 08 01, 21:07)
As uz, tik turbut patogiau kazkaip kitaip paremti (o gal del to taip atrodo, kad niekada paypal nesinaudojau)
Naa, gal dar ka sugalvosiu, kaip paremti butu galima Paypal siaip pirmas i galva atejo, nes kuo toliau, tuo dazniau zmones pradeda ji naudoti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 01, 21:32)
Norinciu paremti ar pasinaudoti pamokomis? Jeigu mazai norinciu pasinaudoti pamokomis, tada aisku net nedaryciau puslapio, o jeigu moketi, juk zinau lietuvius, ir zinau, kad is 1000 gal 1-2 kokie ir sugalvos "pasakyti aciu" pervedus pora lituku Ne del pinigu noriu daryti puslapi Tiesiog, kad ir tuos 2 lt gauti, kad ir po metu, butu malonu
Tai va
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2010 08 01, 21:54)
Nemokamai pasinaudoti susteminta medžiaga norinčių bus. O va mokėti už tai, abejoju.
Artemide, pirmiausia jei darytum tokį dalyką, turėtum galvoti apie tai kiek tau tai įdomu ir kiek turi noro padaryti kažką naudingo kitiems.
Kaip tik tuo metu atsakinejau, kai tu parasei
Man svarbiausia pats projektas pinigai butu tik siaip, kaip sakant, o gal kas ir sugalvos paremti Bet tai tikrai paskutintoj vietoj
Papildyta:
Beje pagalvojau, kad vis delto turbut parasysiu pamokas iki galo, nes naujokiu(-u) atsiranda, ir ne visi dar turi Pa vei knygas, tai bent taip pradziai jiems bus galimybe pasimokinti, kol kokiu nors budu neisigis vadoveliu
Atrodo paskutine buvo 11 pamoka? Kas nors prisimena?
sveikos, nusprendziau prisideti prie jus, tik man bus labai sunku jus prisivyti.
siuo metu as esu Norvegijoje ir ten zadu apsigyventi.
tad nusprendziau, kad reiktu ismokti ir kalba
taigi manau prisidesiu prie jusu ir po biski bandysiu jus vytis, kadangi laiko mokslams turiu pakankamai daug, tai manau, kad greit nebebus geda i gatve iseiti.
siuo metu as esu Norvegijoje ir ten zadu apsigyventi.
tad nusprendziau, kad reiktu ismokti ir kalba
taigi manau prisidesiu prie jusu ir po biski bandysiu jus vytis, kadangi laiko mokslams turiu pakankamai daug, tai manau, kad greit nebebus geda i gatve iseiti.