Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2011 01 25, 23:56)
Jau daug kas turetu tureti Pa vei  ax.gif Tikiuosi, kas nors atsius  mirksiukas.gif
Butu pas mane internetas greitas, tai atsiusciau  doh.gif o taip kaip iseina, tai vienam, tai kitam siunciu, kartais iseina atsiusti, kartais per letai siuncia  unsure.gif
Tai ka, tada dauguma sutinka su skype rastu?  drinks_cheers.gif

Beje laika parasiau norvegiska 20:30, kas is LT, tai jiems 21:30  4u.gif

artemide, nelabai supratau tik, kuriom savaites dienom zadat jungtis pradedanciosios blush2.gif Kazka busiu praleidus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 01 25, 21:28)
dista, auuu, kada pasirodysi prie skype lens.gif

Aš rytais būnu namie prie kompo...

QUOTE(justina_r @ 2011 01 25, 23:15)
Aš pritariu dėl mokymosi susirašynėjimo būdų. Manau taip būtų geriau jei kuri negalėtų tuo metu prisijungti, tai galėtų viską peržiūrėti kada patogu  drinks_cheers.gif

Tai jei pvz aš tuo metu ir nebūsiu prisijungusi, tai galėsiu matyti, ką jūs rašinėjotės? Tada tikriausiai kažkokiu tai būdu mane pirmą kartą turėtų kažkas prijungti prie grupės, ar ne? Mažai aš tuo skypu naudojuosi, tai esu žalia žalia... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 24, 20:14)
Siulau isnagrineti 3 dialogus => "Sonia, Jan ir Ella" kitus 2 paliksim sekanciam kartui (t.y. Amir ir Linn), o uzduotys Sonia, Sonia og Jan ir Ella (atrodo iseina 7 uzduotys)  rolleyes.gif

O užduotys turėtų būti atskirai? Tame faile, kur siuntei, nerandu jų... blush2.gif
Atsakyti
Labukas, gal visai ir nieko būtų per skype susirašyt. smile.gif
Gal kas galit įmest påvei pradedančiosioms, būčiau labai dėkinga, mano skype rasute333.
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 01 26, 09:23)
Aš rytais būnu namie prie kompo...
Tai jei pvz aš tuo metu ir nebūsiu prisijungusi, tai galėsiu matyti, ką jūs rašinėjotės? Tada tikriausiai kažkokiu tai būdu mane pirmą kartą turėtų kažkas prijungti prie grupės, ar ne? Mažai aš tuo skypu naudojuosi, tai esu žalia žalia...  blush2.gif
Papildyta:

O užduotys turėtų būti atskirai? Tame faile, kur siuntei, nerandu jų...  blush2.gif

Užduotys ne Stein pa Stein Tekstbok'e, o Arbeidsbok'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2011 01 26, 11:53)
Užduotys ne Stein pa Stein Tekstbok'e, o Arbeidsbok'e  mirksiukas.gif

artemide, bet kur tu man siuntei tą failiuką, tai ten Arbeidsbok'o nėra? Randu tik pdf faile knygą ir klausymo failus... ax.gif Gal galėtumei ir pratimus atsiųsti.... arba kas kitas, jei turit...
Atsakyti
lialytia, jlclove, ačiū - viską gavau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis merginos,

Gal galit kas man atsiusti På vei knyga ir pratybas.. Na kas reikalinga mokintis pradedancioms.. 4u.gif
Mano skype alantele

Aciu.
Atsakyti
Laba diena, pradedančiosios ir pažengusios smile.gif

Manau, gal ir geriau būtų skypėj susirašyti, nes, kaip ir sakėte - išliktų i informacija.
Artemide, prijung mane šį vakar, ok? Tik nežinau ar sudalyvausiu, nes sulauksime svečių iš LT.

Beje, būtų smagu pamokas daryti į savaitę du kartus smile.gif Ką manote? Tempas šiek tiek geresnis būtų ir pramoktume daugiau...

Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 26, 13:09)
Laba diena, pradedančiosios ir pažengusios smile.gif

Manau, gal ir geriau būtų skypėj susirašyti, nes, kaip ir sakėte - išliktų i informacija.
Artemide, prijung mane šį vakar, ok? Tik nežinau ar sudalyvausiu, nes sulauksime svečių iš LT.

Beje, būtų smagu pamokas daryti į savaitę du kartus smile.gif Ką manote? Tempas šiek tiek geresnis būtų ir pramoktume daugiau...
Geros dienos.

Du kartus į savaitę gal ir nebloga idėja thumbup.gif Bet gal ne po pilną skyrių per vieną kartą ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2011 01 26, 15:10)
Du kartus į savaitę gal ir nebloga idėja  thumbup.gif Bet gal ne po pilną skyrių per vieną kartą ar kaip?  g.gif

Manau, kad ne po pilną,nes kiek mačiau užduočių būna tikrai nemažai, o visas jas aptarti vienu metu - užimtų nemažai laiko.
Tačiau, kuris skyrius mažesnis, tada galim iškart jį per vieną užsiėmimą ir užbaigti.

Laukiam daugiau nuomonių.
Atsakyti
dista, as visada siunciu ispradziu vadoveli, o veliau uzduociu knyga, tiesiog tau nespejau issiusti reiskias, bet jau turi viska, tai thumbup.gif

Šagrenė prisjungsiu smile.gif

As ir rasau ne po visa skyriu 4u.gif nes kitaip tikrai labai ilgai uztruktume.

Eglaitiene del pradedanciuju dar negalvojau, siandien reikia su pazengusiais pabandyti, tada prie pradedanciuju prieisiu mirksiukas.gif

Tik dabar namo atejau biggrin.gif reikia sesti prie vadovelio, tikiuosi spesiu doh.gif Buvau siandien kursuose norvegu kalbos pirmakarta, tai visai nieko ax.gif aisku pamokos metu mazai ka spejam praeiti, bet daug kalba, tai gerai biggrin.gif nes norvegiskai kalba, ka nors aiskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 26, 17:38)
dista, as visada siunciu ispradziu vadoveli, o veliau uzduociu knyga, tiesiog tau nespejau issiusti reiskias, bet jau turi viska, tai  thumbup.gif

Šagrenė prisjungsiu  smile.gif

As ir rasau ne po visa skyriu  4u.gif nes kitaip tikrai labai ilgai uztruktume.

Eglaitiene del pradedanciuju dar negalvojau, siandien reikia su pazengusiais pabandyti, tada prie pradedanciuju prieisiu  mirksiukas.gif

Tik dabar namo atejau biggrin.gif reikia sesti prie vadovelio, tikiuosi spesiu  doh.gif Buvau siandien kursuose norvegu kalbos pirmakarta, tai visai nieko  ax.gif aisku pamokos metu mazai ka spejam praeiti, bet daug kalba, tai gerai biggrin.gif nes norvegiskai kalba, ka nors aiskina smile.gif

Labas Artemide,

as prie pradedanciuju noreciau jei kada jugsites i kompanija mano skype tomcelisxx as jau esu tavo kontaktuose siandiena rasiau tau 4u.gif
Atsakyti