Spreskite kaip jums visoms geriau
dista, auuu, kada pasirodysi prie skype
QUOTE(jlclove @ 2011 01 25, 21:02)
tavo pasto dezute pilna ir nepriima laisku, tad rasau cia
del knygu, tai man neleidzia taves skype priimti i draugu sarasa kazkodel tad merginos, gal kuri galit, prasiuskit airiui knygas
del mokymosi, tai man skype irgi nelabai pagalvojus. kalbetis be sansu, nes nieko negirdesiu su savo cypanciom panom. manau geriausia butu visa tai daryti cia, SM. tokiu atveju bus patogiau vytis kitoms, kurios tuo metu negales prisijungti prie musu ka manot?
del knygu, tai man neleidzia taves skype priimti i draugu sarasa kazkodel tad merginos, gal kuri galit, prasiuskit airiui knygas
del mokymosi, tai man skype irgi nelabai pagalvojus. kalbetis be sansu, nes nieko negirdesiu su savo cypanciom panom. manau geriausia butu visa tai daryti cia, SM. tokiu atveju bus patogiau vytis kitoms, kurios tuo metu negales prisijungti prie musu ka manot?
Gal ir tavo tiesa... Del skype ir man nelabai - letokas netas, neis susikalbet, be to, jeigu dirbt kai vaikai nemiega, nesusikalbesiu del triuksmo, o kai miega, stengiames biski tyliau gyventi Tai nagrinetis temas rasytinai tikrai gal geriau, taip ir nepraleisim pamoku ir visos gales mokytis savo laiku
sveikos, ir as pradejau mokytis norvegu kalba, pradejau lankyt kursus, dar pati pradzia, gal galit patart is kur gaut ta pa vei knyga ir jos kompakta, nes mes mokomes is Ny i Norge.
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 25, 20:29)
Gal ir tavo tiesa... Del skype ir man nelabai - letokas netas, neis susikalbet, be to, jeigu dirbt kai vaikai nemiega, nesusikalbesiu del triuksmo, o kai miega, stengiames biski tyliau gyventi Tai nagrinetis temas rasytinai tikrai gal geriau, taip ir nepraleisim pamoku ir visos gales mokytis savo laiku
O Jūs nepagalvojat, kad čia per SM, kai norės kas nors ko paklaust, tai kokiu greičiu tema baigsis? O per skype gi galima konferenciją padaryti ir ją išsisaugoti, taip nereiks kiekvieną kart sudėt narių, o ir kai prisijungs narys, matys, kas buvo rašyta O ir paklaust greit galima, kas neaišku ir pan. Manau toks mokymąsis patogesnis, nei per SM?
QUOTE(lialytia @ 2011 01 25, 21:46)
O Jūs nepagalvojat, kad čia per SM, kai norės kas nors ko paklaust, tai kokiu greičiu tema baigsis? O per skype gi galima konferenciją padaryti ir ją išsisaugoti, taip nereiks kiekvieną kart sudėt narių, o ir kai prisijungs narys, matys, kas buvo rašyta O ir paklaust greit galima, kas neaišku ir pan. Manau toks mokymąsis patogesnis, nei per SM?
Del zinuciu greicio man irgi skype labiau prie sirdies Na dar laukiam nuomoniu
QUOTE(lialytia @ 2011 01 25, 21:46)
na, jei rasynetis, tai tada jo
bandom per skype, ziuresim kas gausis bet tik su rasymais, o ne garsiniais bendravimais. cia tam, kad liktu istorijoje ir del kitu niuansu, ane ?!
Aš pritariu dėl mokymosi susirašynėjimo būdų. Manau taip būtų geriau jei kuri negalėtų tuo metu prisijungti, tai galėtų viską peržiūrėti kada patogu
QUOTE(jlclove @ 2011 01 25, 23:08)
na, jei rasynetis, tai tada jo
bandom per skype, ziuresim kas gausis bet tik su rasymais, o ne garsiniais bendravimais. cia tam, kad liktu istorijoje ir del kitu niuansu, ane ?!
as taip pat dedu pliusa prie mokymosi per skype, manyciau bus greiciau ir efektyviau... matysim ;-)
gal kuri nors ispazengusiuju galetu per skype atsiusti stein pa stein knyga ir pratybas? buciau labai dekinga. mano skype - nenuoramaxxx
QUOTE(St.Rasa @ 2011 01 25, 21:11)
sveikos, ir as pradejau mokytis norvegu kalba, pradejau lankyt kursus, dar pati pradzia, gal galit patart is kur gaut ta pa vei knyga ir jos kompakta, nes mes mokomes is Ny i Norge.
Jau daug kas turetu tureti Pa vei Tikiuosi, kas nors atsius
Butu pas mane internetas greitas, tai atsiusciau o taip kaip iseina, tai vienam, tai kitam siunciu, kartais iseina atsiusti, kartais per letai siuncia
Tai ka, tada dauguma sutinka su skype rastu?
Beje laika parasiau norvegiska 20:30, kas is LT, tai jiems 21:30
Papildyta:
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 25, 12:32)
itariu man ryt nepavyks prisijungti bet rasykit ir mane. Jei nepavyks artemide, mes susirasysime.
Tai as tave prijungsiu, o ten jau kada galesi, tada galesi viska pasiskaityti
O kada prasides pamokeles ir kelinta valanda bus grupeles? Nes as irgi jungsiuos
Laba.Kaip supratau pas artemide letas int, tai bukit geros, imeskit kas man knyga pradedanciom. Dekui