Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(dista @ 2011 01 23, 12:35)
drinks_cheers.gif
NO kursuose dėsto bent jau norvegai dėstytojai, o LT dėstyti kursuose priima ir tuos, kurie pora metų NO pagyvenę ir praėję pirmą lygį, bet įsivaizduoja, kad jau gali dėstyti... Viena pažįstama pateko į tokius kursus, kur dėstė kažkokia moterytė, keletą metų NO dirbusi stiuardese... Tai apie kokį aukštenį lygį galima šnekėti? Galbūt nėra kam dėstyti tuose kursuose... Aš, pvz, mielai eičiau mokytis tobulinti kalbą toliau čia, LT, tačiau visiškai nesinori išmesti pinigų į balą...

Galiu pasakyti, kad tikrai priklauso nuo to, kas dėsto norvegų kalbą LT. Pvz aš asmeniškai praėjau Pa vei knygą kursuose, tai dėstytoja tikrai super - ir diskusijos buvo norvegiškai, ir pratimai, ir tekstai, klausymas ir visa kita, visa gramatika, taisyklės su pavyzdžiais, o ne šiaip šen ten kas kur papuola... Tai labai džaiugiuos, nes pati pagrindą pradžiai padarė tikrai gerą thumbup.gif
Bet sakau, priklauso kur eini ir pas kokią dėstytoją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 23 sausio 2011 - 22:06
QUOTE(Ratė @ 2011 01 23, 20:32)
Sveikutės, esu naujokė, senokai skaitinėju jūsų forume, taip jau nutiko, kad vasara teks važiuoti gyventi į Norvegiją su vaikais, mano vyras jau 9 m. kaip dirba su didesnėm- mažesnėm pertraukom. Pagaliau pribrendo reikalas, kad daugiau nebegalim ir nebenorim gyventi atskirai, nes kenčiam visi.
  Kad savarankiškai mokotės norvegų kalba atradau ką tik visai netikėtai. na Artemidė tai tikra šaunuolė, perbėgau daugmaž visas temas nuo pradžių.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
  Labai norėčiau, kad priimtumėt į savo būrį, jeigu dar galima  blush2.gif
  Aš esu baigusi pradedančiųjų pirmą lygį, mana, kad kartu mokėmės su Eglaitiene  smile.gif .
  Manau man irgi būtų neprošalį pradėti nuo pradedančiųjų.  blush2.gif
  Būčiau laaabai dėkinga jeigu priimtumėt ir mane. blush2.gif

Sveikos! o as taip pat cia naujoke. Ir labai noreciau prisijugti prie mokinimosi norvegiskai su jumis! gyvenu norvegijoje, esu baigusi pradedanciuju lygi t.y visa knyga pa vei, dar siek tiek mokiausi is ny i norge. noreciau testi savo mokslus, taciau kolkas nesusirenka grupe pazengusiuju cia norvegijoje. butu puiku jei priimtumete gilinti norvegu kalbos zinias! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 01 22, 23:18)

Pradedanciuju sarasas
1. jegaliuta, 13-15 val, arba po 22val.
2. Eglaitiene (kol kas dar su klaustuku), laikas nesvarbu
3. linabalt, geriau nuo vasario men., del laiko -bandysiu derintis prie daugumos
4. Ramunytėė tinka po 13 val
5. gold@zebra, laikas nesvarbu
6. stella maris, geriau vakare
7. airius, geriau vakare
8. Bircis, geriau vakare
9. llizza, bandysiu derintis prie visu
10. Kettim (vakare)
11. Mimuliuke ryte, per pietus arba po 22 val.
12.Deimuxs vakare po20 valandos
13.Ponichka nuo 18h. Taciau jei reikes pasiderinsiu prie visu.
14. J.O. (visa diena smile.gif kol laukiuosi ir esu dekrete)
15.Tetavova prisiderinsiu prie visu

Pazengusiuju sarasas:
1. dista (pirmoje dienos pusėje)
2. ferrari (pirmoje dienos pusėje)
3. Šagrenė (vakare) Tiksliai dar pasiderintume...
4. jlclove (del laiko, tai bandysiu derintis)
5. justina_r (vakare)
6. lialytia (vakare po 19 val.)
7. Wim (absoliučiai negaliu pasakyt pastovaus laiko)

labas rytas, ar galima dar prisijungti? 4u.gif
Atsakyti
Galima jungtis rolleyes.gif

Sveikos naujokes 4u.gif

Na pazengusiuju pirma bandyma galima padaryti treciadieni 20:30 ar tinka toks laikas? unsure.gif

Aj, man reikia tureti visu norinciuju skype smile.gif Rasykit per AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 24, 17:54)

Sveikos naujokes 4u.gif

Na pazengusiuju pirma bandyma galima padaryti treciadieni 20:30 ar tinka toks laikas?  unsure.gif

Aj, man reikia tureti visu norinciuju skype  smile.gif Rasykit per AZ  mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif

Man tinka toks laikas thumbup.gif rašau skype į a.ž. smile.gif

o tai ką dabar iš "Stein på stein" perskaitytį pirmą temą ar dalį jos? gal iš pratybų ką nors?
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2011 01 24, 20:21)
Sveikos  4u.gif

Man tinka toks laikas  thumbup.gif  rašau skype į a.ž.  smile.gif 

o tai ką dabar iš "Stein på stein" perskaitytį pirmą temą ar dalį jos? gal iš pratybų ką nors?

tinka ir man laikas. Tikiuosi niekas nesutrukdys smile.gif
Atsakyti
Siulau isnagrineti 3 dialogus => "Sonia, Jan ir Ella" kitus 2 paliksim sekanciam kartui (t.y. Amir ir Linn), o uzduotys Sonia, Sonia og Jan ir Ella (atrodo iseina 7 uzduotys) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 24, 20:14)
Siulau isnagrineti 3 dialogus => "Sonia, Jan ir Ella" kitus 2 paliksim sekanciam kartui (t.y. Amir ir Linn), o uzduotys Sonia, Sonia og Jan ir Ella (atrodo iseina 7 uzduotys)  rolleyes.gif

Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 24, 19:14)
Siulau isnagrineti 3 dialogus => "Sonia, Jan ir Ella" kitus 2 paliksim sekanciam kartui (t.y. Amir ir Linn), o uzduotys Sonia, Sonia og Jan ir Ella (atrodo iseina 7 uzduotys)  rolleyes.gif

tinka smile.gif uzduotys tada 8 gaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 01 24, 22:23)
tinka smile.gif uzduotys tada 8 gaunas 4u.gif

Jo, aš ir pažiūrėjau, kad dar 8 įeina smile.gif
Atsakyti
ax.gif o kaip del "ziopliuku"?

artemide23, gal galetum ir musu vade buti?
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 01 24, 22:17)
ax.gif o kaip del "ziopliuku"?

artemide23, gal galetum ir musu vade buti?

Pradedanciuju grupe prades susibegimus nuo vasario menesio mirksiukas.gif Ir su jumis busiu, bet reikalingas bus kiekvienoj grupej po atsargini vadeika, kad galetu visus sujungti, jeigu netycia as negaleciau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2011 01 24, 21:26)
Jo, aš ir pažiūrėjau, kad dar 8 įeina  smile.gif

As tiksliai neskaiciavau, tik akimis perbegau rolleyes.gif
Papildyta:
Ir bukit geros, isirasykit i sarasa 4u.gif nes pagal ji tikrinsiu ar visus turiu ir kas kokiame lygyje nori buti, nes veliau galiu ka nors pamirsti ax.gif
Atsakyti