Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2011 01 22, 20:22)

Stein pa stein yra mergina(os) kurios lanke kursus ir turi taisingus atsakymus, tai labai gerai  thumbup.gif

as tikrai visu teisingu neturiu blush2.gif vieni destytojai labiau tikrindavo namu darbus, su kitais labiau snekedavome ir ne tiek demesio skirdavome pratyboms. tad ir as be abejones darysiu klaidu

QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 22, 21:02)
kol kas man sunku suprasti, kaip pvz. pažengusių 7 bendrausime smile.gif

Bent aš manau, pasiskaitom pamoką, o tada diskutuojame ir atliekame užduotis ar kaip ?
smile.gif

gal geriau perskaitom, atliekam uzduotis ir tada tik diskutuojame, nes naujos gramatikos neperdaugiausiai bus. daugiau kartojimas mirksiukas.gif
Atsakyti

gal geriau perskaitom, atliekam uzduotis ir tada tik diskutuojame, nes naujos gramatikos neperdaugiausiai bus. daugiau kartojimas mirksiukas.gif
[/quote]

ta ir turejau mintyje smile.gif tik, kai pokeri zaidziu, nesusikaupusi parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 01 22, 21:12)
as tikrai visu teisingu neturiu blush2.gif vieni destytojai labiau tikrindavo namu darbus, su kitais labiau snekedavome ir ne tiek demesio skirdavome pratyboms. tad ir as be abejones darysiu klaidu

Taip, savarankiskai perskaitom teksta, issiverciam kiek zinom, kiek galim, padarom uzduotis kiek galim, o kai kartu susibegam, aptariam teksta, t.y. jeigu yra kokiu klausymu del teksto issinagrinejame, tada pereinam prie uzduociu. Dar galesiu paruosti kelis sakynius is teksto, tik Lietuviu kalba ir duoti, kad isverstumete i norvegu kalba, na arba kazkas panasaus g.gif

O atsakymus dar kazkas turi, tai bendrom jegom manau issisuksim ax.gif

QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 22, 21:15)
ta ir turejau mintyje smile.gif tik, kai pokeri zaidziu, nesusikaupusi parasiau smile.gif

Pokerio liga susirgai? biggrin.gif

Tik va del laiko pazengusiuju grupej kaip daryti, nes dvi tik pirmoje dienos dalyje gali unsure.gif as pati busiu laisva kazkur nuo 15-16 valandos, tiksliau zinosiu pirmadieni, kai pradesiu i darzelyje dirbti smile.gif
Atsakyti
Aš dėl laiko rašiau pirmą dienos pusę, bet vakare man irgi tinka, tiesiog vakare namiškiai namie, daugiau triukšmo, bet tikrai galiu ir vakare jungtis prie visų. smile.gif

Aš kursus porą mėn lankiau B1 lygį. Pradėjom su Stein på stein, o po poros temų perėjom prie Nøkler til Norge. Pasirodo norvegai kelia reikalavmus ir nutarė kad B1 lygiui Stein på stein per lengva knyga. biggrin.gif

Atsakyti
na, aš šią savaitę, kai kalbėjausi, tai mums sakė bus Stein pa stein... o kitam lygije vel kita knyguska...

Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 22, 23:24)
na, aš šią savaitę, kai kalbėjausi, tai mums sakė bus Stein pa stein... o kitam lygije vel kita knyguska...

Stein på stein kokiam lygyje bus?
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2011 01 23, 01:40)
Stein på stein kokiam lygyje bus?

žinok su tais lygiais aš nežinau, kaip įvardinti, nes kiek diskutuota skirtingai jis vadinamas. Bent pas mus bus vadina nybeginer (pirmas lygis 75 val.) toliau- ungdoms (antra pakopa irgi berods 75 val.) Toliau seka videregående, tai nežinau iš ko mokinsis tie žmogiukai.
Tai aš, kaip ungdoms skaityčiausi... tačiau vėl..jei eičiau į dieninę (jei nesudarys grupės vakare)tai man tada jau iškart iš viso ruošimas prøve 2 ir 3 testui....

O Kaip tau skirstė?
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 22, 23:53)
žinok su tais lygiais aš nežinau, kaip įvardinti, nes kiek diskutuota skirtingai jis vadinamas. Bent pas mus bus vadina nybeginer (pirmas lygis 75 val.) toliau- ungdoms (antra pakopa irgi berods 75 val.) Toliau seka videregående, tai nežinau iš ko mokinsis tie žmogiukai.
Tai aš, kaip ungdoms skaityčiausi... tačiau vėl..jei eičiau į dieninę (jei nesudarys grupės vakare)tai man tada jau iškart iš viso ruošimas prøve 2 ir 3 testui....

O Kaip tau skirstė?

Pas mus kiek žinau ya A1 (På Vei knyga) A2 (antra dalis På vei arba Ny i Norge) B1 (buvo Stein på stein bet dabar Nøkler til Norge) ir A2 ruošia bergenui (knyga Her på Berget)

Prøve 2 pas mus eina po A2 o prøve 3 po B1 lygio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 sausio 2011 - 00:10
QUOTE(Ferrari @ 2011 01 23, 02:04)
Pas mus kiek žinau ya A1 (På Vei knyga) A2 (antra dalis På vei arba Ny i Norge) B1 (buvo Stein på stein bet dabar Nøkler til Norge) ir A2 ruošia bergenui (knyga Her på Berget)

Prøve 2 pas mus eina po A2 o prøve 3 po B1 lygio  smile.gif

Tada aš pagal jūsų lygiavimą esu B1 smile.gif
Labai keista, kai taip skirtingai įvardija smile.gif parašysiu vėliau, iš ko mokysis dar labiau pažengę. Nes mano MV sesuo eis į tą lygį.
Atsakyti
Labas vakaras. Ar butu galima dar prisijungti? ax.gif Ar yra kokie reikalavimai?

Pradedanciuju sarasas
1. jegaliuta, 13-15 val, arba po 22val.
2. Eglaitiene (kol kas dar su klaustuku), laikas nesvarbu
3. linabalt, geriau nuo vasario men., del laiko -bandysiu derintis prie daugumos
4. Ramunytėė tinka po 13 val
5. gold@zebra, laikas nesvarbu
6. stella maris, geriau vakare
7. airius, geriau vakare
8. Bircis, geriau vakare
9. llizza, bandysiu derintis prie visu
10. Kettim (vakare)
11. Mimuliuke ryte, per pietus arba po 22 val.
12.Deimuxs vakare po20 valandos
13.Ponichka nuo 18h. Taciau jei reikes pasiderinsiu prie visu.
14. J.O. (visa diena smile.gif kol laukiuosi ir esu dekrete)
15.Tetavova prisiderinsiu prie visu

Pazengusiuju sarasas:
1. dista (pirmoje dienos pusėje)
2. ferrari (pirmoje dienos pusėje)
3. Šagrenė (vakare) Tiksliai dar pasiderintume...
4. jlclove (del laiko, tai bandysiu derintis)
5. justina_r (vakare)
6. lialytia (vakare po 19 val.)
7. Wim (absoliučiai negaliu pasakyt pastovaus laiko)

Atsakyti
Laba 4u.gif
Reikalavimas tureti vadoveli ir uzduociu knyga, ir iki susibegimo padaryti uzduotis ir issinagrineti teksta, o susibegimo metu viska aptarsime, kas neaisku issiaiskinsime ir pasitikrinsime uzduotis ax.gif
Atsakyti
tai gal pažengusios moterys, pradedam nuo kitos savaitės g.gif Artemide, ar būsi mūsų kuratore smile.gif ????
Atsakyti