Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

Man vasaris irgi tiktu, bet jau pradesiu ir viena kiek iseis, po to ziuresiu su jumis kartu ar as kazka ismokau ir ar teisingai viska suprantu... thumbup.gif
Atsakyti
Na va, pasirodo butu norinciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 09 sausio 2011 - 22:43
as irgi noreciau,man tinka,kad ir nuo rytojaus. smile.gif
labutis.
Atsakyti
Hei mirksiukas.gif
Norincioms gerai butu tureti medziaga smile.gif Pradedantiesiems vadoveli Pa vei, pazengusiems Stein pa stein ax.gif Kas neturi galesiu atsiusti smile.gif

Kaip sakant iki vasario menesio mokinkites pacios, savarankiskai, o tada kai grupe susirinks, galesite pasitikrinti ir/ar pasitobulinti smile.gif

Jeigu kas turi kokiu nors ideju, kaip galima butu vykdyt "veikla" biggrin.gif prasom rasyti mirksiukas.gif Vær så snill å skrive ned sine tenker og ideer (prasau rasyti savo mintis ir idejas) mirksiukas.gif

Beje tada irasykite save i sarasa, su laiku, kada jum geriausia butu. Tiesiog nukopijuokite sarasa irasius savo nika smile.gif Nukopijuokite abudu sarasus, kad nepasiklystu kuris nors vienas smile.gif
Prededanciuju sarasas:
1.
2.
3.
4.

Pazengusiuju sarsas:
1.
2.
3.
4.

Ha det bra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 09 sausio 2011 - 23:23
Beje tada irasykite save i sarasa, su laiku, kada jum geriausia butu. Tiesiog nukopijuokite sarasa irasius savo nika smile.gif Nukopijuokite abudu sarasus, kad nepasiklystu kuris nors vienas smile.gif
Prededanciuju sarasas:
1. jegaliuta, 13-15 val, arba po 22val. mirksiukas.gif
2.
3.
4.

Pazengusiuju sarsas:
1.
2.
3.
4.

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegaliuta: 09 sausio 2011 - 23:52
sveikutes :] mano naujuju metu pazadas buvo ismokti norvegu kalba :] gal galetumete patarti nuo ko pradeti? mano nuomone tureciau pradeti mokytis nuo raidziu, ju tarimo ir t.t., bet internete kazko rimto neradau... visi tie puslapiai, is kuriu jus mokinates, nuo pacios pirmos pamokos jau reikalauja siokiu tokiu ziniu, o pas mane ju visiskai nera.. stoviu dabar aklavietej ir nzn ka daryti, gal kas pagelbes? smile.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif
Abecele ir tarimas 4u.gif

Beje buvau pradejusi mokintis pagal vadoveli (kurio pamokas rasiau cia) neturedama jokiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 10 sausio 2011 - 00:49

Prededanciuju sarasas:
2. Eglaitiene (kol kas dar su klaustuku), laikas nesvarbu
3.
4.

Pazengusiuju sarsas:
1.
2.
3.
4.

Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 10, 09:47)
Prededanciuju sarasas:
1. jegaliuta, 13-15 val, arba po 22val.  mirksiukas.gif
3.
4.

Pazengusiuju sarsas:
1.dista (pirmoje dienos pusėje)
2.
3.
4.

Ha det bra  mirksiukas.gif

artemide, gal galima būtų gauti knygą pažengusiems... ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 10 sausio 2011 - 09:12
QUOTE(Waidulencija @ 2011 01 10, 01:37)
sveikutes :] mano naujuju metu pazadas buvo ismokti norvegu kalba :] gal galetumete patarti nuo ko pradeti?  mano nuomone tureciau pradeti mokytis nuo raidziu, ju tarimo ir t.t., bet internete kazko rimto neradau... visi tie puslapiai, is kuriu jus mokinates, nuo pacios pirmos pamokos jau reikalauja siokiu tokiu ziniu, o pas mane ju visiskai nera.. stoviu dabar aklavietej ir nzn ka daryti, gal kas pagelbes?  smile.gif

Sveika, siaip as irgi visiskai nemoku sios kalbos, bet pradejau nuo knygos Pa Vei, ten ir abecele ir tarimas jos, o svrbiausia kad knyga su irasais, todel gali girdeti kaip reikia tarti thumbup.gif
Atsakyti

Pradedanciuju sarasas:
3. linabalt, geriau nuo vasario men., del laiko -bandysiu derintis prie daugumos
4.

Pazengusiuju sarsas:
1.
2.
3.
4.

Atsakyti
Vis žadu, žadu pramokt, bet vienai niekaip neišeina blush2.gif tai rašausi ir aš į sąrašiuką,

Pradedanciuju sarasas:
3. linabalt, geriau nuo vasario men., del laiko -bandysiu derintis prie daugumos
4. Ramunytėė tinka po 13 val
Pazengusiuju sarsas:
1.
2.
3.
4.

Ir būtų gerai gaut Pa vei vadovėlį 4u.gif
Atsakyti