Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

o kodel cia niekas nesilanko? g.gif
Atsakyti
Negi jau visos ismokot norvegiskai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jegaliuta @ 2011 01 09, 15:39)
Negi jau visos ismokot norvegiskai?  bigsmile.gif

Sveika, juokauji tikriausiai, taip, yra tokiu kurios jau ismoko, bet yra ir tokiu kaip as, kuri vis mokosi mokosi ir mokosi.....ir ziuri kad nieko nemoka lotuliukas.gif , zadejau mokintis namie, bet ziuriu kad nieko nesigaus, reikia vaikui ieskot darzeli ir eit i kursus g.gif blush2.gif
Atsakyti
Neiseina savarankiskai ismokti? unsure.gif Ar neiseina prisesti prie knygu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Va as irgi uzsidegusi noru mikintis namie ir medziaga jau susiradau reikia tik sesti ir mokintis, bet kad kai as tik knyga ar zodyna pasiimu mano dukrytei rigi to paties prireikia, o jei dar rasikli pasiimu tai si vis... kaip reiks ismokti g.gif
Atsakyti
Nu jo, kai mazas vaikas, tai sunkoka
Atsakyti
oj ir dar kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 09, 15:52)
Neiseina savarankiskai ismokti?  unsure.gif Ar neiseina prisesti prie knygu?  mirksiukas.gif

artemide, o tu jau neberašai pamokų kaip anksčiau šioje temoje?...Gal galima būtų pratęsti... ax.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif O manai, kad reiketu? g.gif Beveik visos turi knygutes. Siaip galeciau rasyti toliau smile.gif Tik nuo kitos savaites pabaigos, nes dabar, vieno zmogaus prasoma, sudarineju pagrindiniu medicininiu teriminu lietuviu-norvegu zodyna, tai visa laika atima smile.gif
Atsakyti
Man šiandien tokia apsnūdusi nuotaika, o bandau kažką kartotis ir pan. Geriu kavą, nes niekas nelenda į galvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 01 09, 15:53)
Man šiandien tokia apsnūdusi nuotaika, o bandau kažką kartotis ir pan. Geriu kavą, nes niekas nelenda į galvą  doh.gif

Gerai butu grupelem mokintis, tada butu postumis ir butu lengviau smile.gif Beje pas mus puga, tai toks niurus oras, irgi ne ka geresne nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 01 09, 17:56)
Gerai butu grupelem mokintis, tada butu postumis ir butu lengviau smile.gif Beje pas mus puga, tai toks niurus oras, irgi ne ka geresne nuotaika  biggrin.gif

jo, reikia kazkaip grupelem.
Atsakyti