Sveiki. Stai ir as prisijungiau prie jusu. Labai noriu mokytis norvegu kalbos, bet niekur nerandu pacios pradzios, na abeceles, raidziu tarimo lietuviskai. Radau vadoveli tik norvegu-anglu .Gal galetu man kas padeti, labai prasau
QUOTE(greta66 @ 2010 11 03, 13:44)
Sveiki. Stai ir as prisijungiau prie jusu. Labai noriu mokytis norvegu kalbos, bet niekur nerandu pacios pradzios, na abeceles, raidziu tarimo lietuviskai. Radau vadoveli tik norvegu-anglu .Gal galetu man kas padeti, labai prasau
paskaityk pirmasias skiltis sios grupes ir merginos nemazai naudingos info primete
čia aš šiaip, gal truputį ne į temą turiu klausimą - gal kas žinot, ar įmanoma išsilaikyti norvegų k. testą nuotoliniu būdu? Na, aš turiu tą "Sprakproven i norsk for fremmedspraklige voksne" laikytą NO, bet galvoju apie Bergen testą... Gal yra gyvenančių NO ir ką nors apie tai žinančių?
Būčiau labai dėkinga už bet kokią info
QUOTE(dista @ 2010 11 03, 13:36)
čia aš šiaip, gal truputį ne į temą turiu klausimą - gal kas žinot, ar įmanoma išsilaikyti norvegų k. testą nuotoliniu būdu? Na, aš turiu tą "Sprakproven i norsk for fremmedspraklige voksne" laikytą NO, bet galvoju apie Bergen testą... Gal yra gyvenančių NO ir ką nors apie tai žinančių?
Gali parašyti UIO ( universitetet i Oslo) tai jie manau tikrai tau atsakys išsamiausiai ir tiesą.
Abejoju, kad nuotoliniu imanoma, nes juk Bergeno testas kaip ir TOEFL arba IELTS grieztai priziurimi Ar ne?
QUOTE(artemide23 @ 2010 11 03, 18:25)
Abejoju, kad nuotoliniu imanoma, nes juk Bergeno testas kaip ir TOEFL arba IELTS grieztai priziurimi Ar ne?
Užtat, kad nežinau...
QUOTE(dista @ 2010 11 03, 12:36)
Kiek zinau, tai negalima, bet aisku geriau pasiklausk tiesiogiai, gal taiko kokias isimtis.
Bet man tai klausimas iskilo - o kam jums tas testas, juk dabar taip jau retai kur jis yra reikalingas. Svarbu aktualios tavo zinios.
QUOTE(Nattele @ 2010 11 01, 19:33)
Norejau paklausti gal kas turite Pa vei CD pagrindinei knygai? AR gal galetumete parasyti is kur parsisiusti? Buciau labai labai deinga!
O man reikia pratyboms, gal kas turi???
sveikos, gal kas turite Pa vei knygos elekt. variantą? Kopiją? Būčiau dėkinga
Papildyta:
Pažiūrėk torentuose, nes kažką užmačiau, bet nzn ar čia tai, koo tau reikia.
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 11 06, 03:56)
O man reikia pratyboms, gal kas turi???
QUOTE(Šagrenė @ 2010 11 06, 15:04)
Jau žiūrėjau, nerandu... Pas mane prie pratybų buvo CD, bet tas CD knygos dialogams, o ten kur pratybose reikia klausytis CD neturiu, mokytojas jį turėjo.
Hei. Hvordan har dere det?
As turiu viska, bet labai daug norinciu, o internetas pas mane ne is greituju Tai nezinau kaip cia dabar padaryt. Bandau ikelti i viena saita, kad veliau galeciau duoti nuoroda, jeigu iseis gerai, jeigu ne, teks per skype siusti. Bet siaip ar taip rasykit i AZ ko kam reikia Darysim eilute
As turiu viska, bet labai daug norinciu, o internetas pas mane ne is greituju Tai nezinau kaip cia dabar padaryt. Bandau ikelti i viena saita, kad veliau galeciau duoti nuoroda, jeigu iseis gerai, jeigu ne, teks per skype siusti. Bet siaip ar taip rasykit i AZ ko kam reikia Darysim eilute
QUOTE(Nattele @ 2010 11 05, 22:48)
Bet man tai klausimas iskilo - o kam jums tas testas, juk dabar taip jau retai kur jis yra reikalingas. Svarbu aktualios tavo zinios.
O kam reikalingas aukštojo diplomas, jei turi didelę darbo patirtį toje srityje?