Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(airius @ 2010 10 23, 21:30)
Sveikos merginos, ateinu su prasymu, reikia isversti kelis sakinukus paprastus, bet jie man sudetingi blush2.gif ) tiesiog reikia padeti vienam vyrukui sutvarkyti dok del pinigeliu vaikui, nes jau metai kaip NO darbuojas, seima LT gyv., dokumentu nesusitvarko, nes nezino kaip, tai paprase paslaugos)
sakinukai butu tokie:
mano seima gyvena Lietuvoje ) Min familie bor i Litauen)
Ir sunus eina i mokykla Lietuvoje )og son går på skolen i Litauen)- nezinau ar gerai 4u.gif

Ar teisingai išversta tai nežinau, nes pati tik tik bandau mokintis ax.gif todėl vis įkišu čia savo nosį, bent jau nuorodų naudingų daug radau, ačiū merginoms 4u.gif 4u.gif
O dokumentus MB tvarkosi kasmet, tai užtenka, kad būtų išversta į anglų kalbą. Visi dokumentai turi būt išversti vertimų biure su visais reikalingais parašais.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 23, 20:30)
Sveikos merginos, ateinu su prasymu, reikia isversti kelis sakinukus paprastus, bet jie man sudetingi blush2.gif ) tiesiog reikia padeti vienam vyrukui sutvarkyti dok del pinigeliu vaikui, nes jau metai kaip NO darbuojas, seima LT gyv., dokumentu nesusitvarko, nes nezino kaip, tai paprase paslaugos)
sakinukai butu tokie:
mano seima gyvena Lietuvoje ) Min familie bor i Litauen)
Ir sunus eina i mokykla Lietuvoje )og son går på skolen i Litauen)- nezinau ar gerai 4u.gif

Labai juokingai skamba, kai ateina i NAV ir moka norvegiskai tik pinigai ir vaikas lotuliukas.gif Tegu anglu kalba viska tvarkosi ir nebus jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 10 24, 10:59)
Labai juokingai skamba, kai ateina i NAV ir moka norvegiskai tik pinigai ir vaikas  lotuliukas.gif  Tegu anglu kalba viska tvarkosi ir nebus jokiu problemu  biggrin.gif

Siaip prasiau tik pagalbos,o gavau pasisaipyma............
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 24, 10:46)
Siaip prasiau tik pagalbos,o gavau pasisaipyma............

Niekas nesisaipo, tiesiog jei nemoka zmogus norvegu kalbos, tai kam rasyti kelis sakinius norvegiskai, vis iek reikes kalbeti angliskai.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 10 23, 21:30)
Sveikos merginos, ateinu su prasymu, reikia isversti kelis sakinukus paprastus, bet jie man sudetingi blush2.gif ) mano seima gyvena Lietuvoje ) Min familie bor i Litauen)

Antra sakini galetum rasyti Sønnen min (arba min sønn) ...

QUOTE(Porcelianinė @ 2010 10 24, 11:52)
Niekas nesisaipo, tiesiog jei nemoka zmogus norvegu kalbos, tai kam rasyti kelis sakinius norvegiskai, vis iek reikes kalbeti angliskai.

Tam, kad pildant forma galima irasyti, ar vaikas lanko darzeli, ar mokosi (papildoma informacija). Aisku, galima pildyti ir angliska forma, bet ne visi ir angliskai moka..
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2010 10 24, 16:20)
Antra sakini galetum rasyti  Sønnen min (arba min sønn) ...
Tam, kad pildant forma galima irasyti, ar vaikas lanko darzeli, ar mokosi (papildoma informacija). Aisku, galima pildyti ir angliska forma, bet ne visi ir angliskai moka..

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noreciau prie jusu prisideti, bet neturiu zalio supratimo nuo ko pradeti blush2.gif
gal kokiu patarimu turite nuo ko viskas prasideda, skaiciau visas jusu temas, kazkuri minejo, kad turi programele zodyna - gal butu galima ir man gauti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Laba diena
as taip pat po truouti mokinuos savarankiskai no kalbos, po nauju metu planuoju lankyt kalbos kursus.
As taip pat noreciau gauti programele zodyna (zinoma jei neapsunkinciua Jusu su tokiu prasymu) ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklausti gal kas turite Pa vei CD pagrindinei knygai? AR gal galetumete parasyti is kur parsisiusti? Buciau labai labai deinga! 4u.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif Turiu, parasyk man i AZ savo skype, atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra besimokanciu Norvegu kalba Birkenbihl metodu? Gal zinote kur gauti "issifruotu" tekstu? Dabar pati bandau versti su zodynu.
Atsakyti
QUOTE(gold@zebra @ 2010 11 02, 22:34)
Gal yra besimokanciu Norvegu kalba Birkenbihl metodu? Gal zinote kur gauti "issifruotu" tekstu? Dabar pati bandau versti su zodynu.

kas cia per metodas g.gif
Atsakyti