Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(tofife @ 2010 10 12, 20:23)
aisku smile.gif tai matyt skirtingai cia yra su tais egzaminais smile.gif sekmes 4u.gif

Šiaip datos yra vienos, kurios skelbiamos universitetet i Oslo tinklalapyje. Tuo pačiu metu visi laiko Norsk Prøve 2, elle Nors prøve 3. Dabar bus lapkričio 1 ir 3 dienomis, sekantis vasario mėn. Registracijai irgi yra numatytos datos. Čia laiko iš įvairių mokyklų studentai, tik pasirenka patogesnę vietą. Galima pasitikrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be pykčio: 12 spalio 2010 - 20:54
QUOTE(Be pykčio @ 2010 10 12, 22:50)
Šiaip datos yra vienos, kurios skelbiamos universitetet i Oslo tinklalapyje. Tuo pačiu metu visi laiko Norsk Prøve 2, elle Nors prøve 3. Dabar bus lapkričio 1 ir 3 dienomis, sekantis vasario mėn. Registracijai irgi yra numatytos datos. Čia laiko iš įvairių mokyklų studentai, tik pasirenka patogesnę vietą. Galima pasitikrint.

na matai,pas mane tai ir yra tokios datos ,bet va jlclove sako kad pas juos kitokios datos smile.gif del to ir nustebau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tofife @ 2010 10 12, 19:23)
aisku smile.gif tai matyt skirtingai cia yra su tais egzaminais smile.gif sekmes 4u.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(tofife @ 2010 10 12, 21:25)
na matai,pas mane tai ir yra tokios datos ,bet va jlclove sako kad pas juos kitokios datos smile.gif del to ir nustebau smile.gif ax.gif

tuoj dar karteli paziuresiu blush2.gif
Papildyta:
niu sakau, kad sausi 4u.gif

http://www.fu.no/def...vd=231&nyh=5696
Atsakyti
[quote=jlclove,2010 10 12, 22:47]dekui 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be pykčio: 12 spalio 2010 - 21:58
Hallo til alle,
Hvordan går det? Hva gjorde dere i helga?

Det var godt været, så gikk jeg i Bergen. Det var fantastisk reisen!!! Veien mellom Stavanger og Bergen er så vakker!!! Jeg liker Bergen også, men det var for lita tid å se hele byen

Hvor bor dere? Reiser dere i Norge? Jeg drømmer om å reise til nord og å se Nordlys.

Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors turi "På vei Lærerens bok" ? g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios... 4u.gif Labai apsidziaugiau radus sia tema.... thumbup.gif Ir as bandau jungtis prie Jusu...kadangi jau su seima mastom apie Norvegija...tad pradedu mokytis kalbos...ir isanksto tariu dideli Aciu Jums uz kantrybe ir patarimus naujokems..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na, o dabar manes laukia didelis darbas perskaityt senesnes temutes ir susirinkti visa info ir medziaga... mirksiukas.gif Tikiuosi, kad man pavyks nors truputuka Jus pasivyti... blush2.gif Bent pazadu labai stengtis... ok.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 10 16, 19:19)
Sveikos, gal kuri nors turi "På vei Lærerens bok" ?  g.gif

Na bent jau as niekur jos neradau schmoll.gif

QUOTE(Mindiniete @ 2010 10 17, 02:11)
Sveikos mielosios... 4u.gif Labai apsidziaugiau radus sia tema.... thumbup.gif  Ir as bandau jungtis prie Jusu...kadangi jau su seima mastom apie Norvegija...tad pradedu mokytis kalbos...ir isanksto tariu dideli Aciu Jums uz kantrybe ir patarimus naujokems..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Na, o dabar manes laukia didelis darbas perskaityt senesnes temutes ir susirinkti visa info ir medziaga... mirksiukas.gif  Tikiuosi, kad man pavyks nors truputuka Jus pasivyti... blush2.gif Bent pazadu labai stengtis... ok.gif

Hei 4u.gif
Sveika atvykusi i musu buri mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rima0531 @ 2010 10 14, 16:38)
Hallo til alle,

Det var godt været, så gikk jeg i Bergen. Det var fantastisk reisen!!! Veien mellom Stavanger og Bergen er så vakker!!! Jeg liker Bergen også, men det var for lita tid å se hele byen

Hvor bor dere? Reiser dere i Norge? Jeg drømmer om å reise til nord og å se Nordlys.

Hei 4u.gif Det går bra takk smile.gif
Vi bor i Nesna og av og til vi kan se nordlys her bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 10 17, 12:10)
Na bent jau as niekur jos neradau  schmoll.gif

Gaila unsure.gif Nes aš irgi ieškojau, bet nelabai radau...
Atsakyti
QUOTE(Rima0531 @ 2010 10 14, 16:38)
Hallo til alle,

Hi hi bigsmile.gif

Det går bra, takk. I går handlet jeg lit. Etterpå laget jeg kveldsmat og lekte med mine barn. I dag jeg er ensom hjemme, så jeg har mye tid å slappe av biggrin.gif
Jeg bor i Gjerdrum. Det ligger circa 30 km fra Oslo.

QUOTE(Mindiniete @ 2010 10 17, 02:11)
Sveikos mielosios... 4u.gif Labai apsidziaugiau radus sia tema.... thumbup.gif  Ir as bandau jungtis prie Jusu...kadangi jau su seima mastom apie Norvegija...tad pradedu mokytis kalbos...ir isanksto tariu dideli Aciu Jums uz kantrybe ir patarimus naujokems..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Na, o dabar manes laukia didelis darbas perskaityt senesnes temutes ir susirinkti visa info ir medziaga... mirksiukas.gif  Tikiuosi, kad man pavyks nors truputuka Jus pasivyti... blush2.gif Bent pazadu labai stengtis... ok.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos/sveiki,

kaip gerai kad atradau sita tema thumbup.gif smagu kad yra zmoniu kurie patys mokosi norvegu. Gaila tik kad dauguma mokosi tam kad isvaziuoti is Lietuvos....
O kas nors jau mokat kalba ir norit likti?
Dirbu vienoj didelej kompanijoj, nesenai atejusioj i Lietuva. Labai ieskom norvegiskai kalbanciu zmoniu.....jau bandau per visus imanomus kanalus...
Gal kas nors ieskote darbo? Parasykit man i az, papasakosiu placiau kas ir kaip. labai laukiu !!
Atsakyti
Sveikos merginos, ateinu su prasymu, reikia isversti kelis sakinukus paprastus, bet jie man sudetingi blush2.gif ) tiesiog reikia padeti vienam vyrukui sutvarkyti dok del pinigeliu vaikui, nes jau metai kaip NO darbuojas, seima LT gyv., dokumentu nesusitvarko, nes nezino kaip, tai paprase paslaugos)
sakinukai butu tokie:
mano seima gyvena Lietuvoje ) Min familie bor i Litauen)
Ir sunus eina i mokykla Lietuvoje )og son går på skolen i Litauen)- nezinau ar gerai 4u.gif
Atsakyti