Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(Eglaitiene @ 2010 10 06, 20:50)
aaa, dabar aisku  ax.gif Turesiu omeny - ateiciai pravers  4u.gif Beje, o kur reikia kreiptis, per kokia institucija tie testai laikomi?  ax.gif

Čia gal reiktų bandyt per kalbų mokymo centrus,nes aš kai lankau kursus ,mokytojai pamatė kad jau galiu laikyt ir patys priregistravo mane.Tai manau geriausia ir būtų registruotis per kalbų centrus,nes ten ir yra laikomi tie egzaminai. O jei Tau čia prireiks ateity dėl vaikų,tai žinok mažus vaikus leidžia iš karto į mokyklas nors jie ir nekalba norvegiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tofife @ 2010 10 06, 19:57)
Čia gal reiktų  bandyt per kalbų mokymo centrus,nes aš kai lankau kursus ,mokytojai pamatė kad jau galiu laikyt ir patys priregistravo mane.Tai manau geriausia ir būtų registruotis per kalbų centrus,nes ten ir yra laikomi tie egzaminai. O jei Tau čia prireiks ateity dėl vaikų,tai žinok mažus vaikus leidžia iš karto į mokyklas nors jie ir nekalba norvegiškai  mirksiukas.gif

Ne, as cia del saves. Kai isvaziuosiu, galvoju, kad gal dar reiktu ne tik eiti dirbti, bet jei netingesiu, ir pastudijuot dar ka nors papildomam popieriukui gauti biggrin.gif
Gerai, baigiu cia su savo klausimais. Aciu uz info labai 4u.gif O tai paskui merginos isvarys, kad as cia nesimokau, o klausimus is kitos temos pateikineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 10 06, 21:21)
Ne, as cia del saves. Kai isvaziuosiu, galvoju, kad gal dar reiktu ne tik eiti dirbti, bet jei netingesiu, ir pastudijuot dar ka nors papildomam popieriukui gauti  biggrin.gif
Gerai, baigiu cia su savo klausimais. Aciu uz info labai  4u.gif O tai paskui merginos isvarys, kad as cia nesimokau, o klausimus is kitos temos pateikineju  ax.gif

Aišku smile.gif) nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 10 06, 10:19)
God dag smile.gif Jeg våknet tidlig, så det er dag til meg nå  biggrin.gif
Hvor var du i ferie? (eller må jeg spørre hvor har du vært  g.gif )

Niekaip nesugalvoju kaip parašyti norvegiškai "patenkinti poreikius". Sakinys:
Man reikia tik tiek, kad galėčiau patenkinti savo poreikius.

Gal

Hvor har du vært på ferie g.gif ?

bet cia tik mano nuomone 4u.gif

QUOTE(tofife @ 2010 10 06, 18:30)
Hei hei smile.gif Aš naujokė čia,prisijungiau ne mokytis ,o padėt jei kam prireiks kiek mano žinios leis mirksiukas.gif O mano istorija tokia..Gyvenu Norvegijoje jau metus,lankau kalbos kursus ,pavasarį išlaikiau Norsk prøve2 ,po naujų metų laikysiu Norsk prøve3 ,o tada jau laukia bergeno testas..Tai va,jei kam reikia kokios pagalbos,rasykit,bandysiu padėti smile.gif

labai domina Norsk prøve 2. siandien kaip tik skaiciau info kur, kas ir kaip. aisku man dar anksti ten, bet kadangi testukai tik tris kart per metus, tai reiktu jau kaip ir data issirinkti smile.gif ar labai sunku buvo? kiek lygiu pries tai buvai baigius?

Hi!

Jeg håper at dere har ikke glemt meg blush2.gif Jeg begynte norskkurs for 2 uker siden. I level 2 lærer vi fra boka På vei fra kapittel 7 til 11. Jeg går på intensive kurs. Vi har kurs fire ganger i uka og circum fire timer i dag. Noen ganger er det vanskelig.

Hvordan går dere det bigsmile.gif ? Jeg vil prøve å snakke hver dag med dere 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2010 10 08, 00:46)
Hvordan går dere det

Man atrodo, kad reiktų sakyti "Hvordan går det med dere?"... ikke sant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 10 08, 13:41)
Man atrodo, kad reiktų sakyti "Hvordan går det med dere?"... ikke sant?  ax.gif

Ups blush2.gif Tussen takk 4u.gif Jeg prøver bare å snakke med dere blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2010 10 08, 01:46)
Gal

Hvor har du vært på ferie g.gif ?

bet cia tik mano nuomone 4u.gif
labai domina Norsk prøve 2. siandien kaip tik skaiciau info kur, kas ir kaip. aisku man dar anksti ten, bet kadangi testukai tik tris kart per metus, tai reiktu jau kaip ir data issirinkti smile.gif ar labai sunku buvo? kiek lygiu pries tai buvai baigius?

Na man tai nesunkus jis buvo ,nes mūsų kalbų centro mokytojų sudaryti testai daug kartų sunkesni smile.gif Pas mane kaip ir nėra lygių,per pirmą mokslų savaitę iš karto perėjau į stipresnių grupę,nors atėjau nei žodžio nemokėdama,tada dar tris kartus keitėsi mano klasės,mokytojai einant vis prie stipresnių,tai nežinau ar tai būtų galima laikyti lygiais smile.gif

Hi!

Jeg håper at dere har ikke glemt meg blush2.gif Jeg begynte norskkurs for 2 uker siden. I level 2 lærer vi fra boka På vei fra kapittel 7 til 11. Jeg går på intensive kurs. Vi har kurs fire ganger i uka og circum fire timer i dag. Noen ganger er det vanskelig.

Hvordan går dere det bigsmile.gif ? Jeg vil prøve å snakke hver dag med dere 4u.gif

Atsakyti
Hvor er alle lens.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tofife @ 2010 10 08, 16:15)

dekui uz info. bandysiu ir kova laikytis g.gif

tiksliau, sausi, ne kova. kova nera laikymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 12 spalio 2010 - 19:18
QUOTE(jlclove @ 2010 10 12, 21:05)
dekui uz info. bandysiu ir kova laikytis g.gif

hm..kova?? pas mus tai egzaminai sitie buna lapkriti,vasari ir birzeli ohmy.gif na bet gal cia skirtingai visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tofife @ 2010 10 12, 19:18)
hm..kova?? pas mus tai egzaminai sitie buna lapkriti,vasari ir birzeli ohmy.gif na bet gal cia skirtingai visur smile.gif

pas mus siais metais bus sausi, geguze ir spali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2010 10 12, 21:20)
pas mus siais metais bus sausi, geguze ir spali 4u.gif

aisku smile.gif tai matyt skirtingai cia yra su tais egzaminais smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti