Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(vitalyte25 @ 2010 09 28, 11:21)
sveikos jungiuosi ir as pas Jus, mokausi dabar kursuose, bet vistiek reikia papildomai dirbti  smile.gif 

Sveikos merginos 4u.gif Skaitineju skaitineju jusu temukes, ir pagaliau nusprendziau ir as prisijungti - tikiuosi priimsit ax.gif O dar ir kursioke sutikau biggrin.gif Tai bendrausim ir cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima0531 @ 2010 09 29, 11:38)
*Jeg har spurt til min lærer om tid. Hun sa om det er riktig tid preteritum.
det vaar alle ord fra boka ny i norge

**Jeg har en spørsmål.
Hun sa om... betyr ji pasake (sake), kad... eller ji pasake (sake) apie....

*Takk for forklaring 4u.gif
** Hun sa om.. betyr "ji pasakė apie.. ".
Hun sa at.... betyr "ji pasakė, kad.."
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

noriu ir as jungtis prie besimokanciuju norvegu kalba. ax.gif Pradejau lankyti kursus, bet dabar galvoju, kad visai galiu savarankiskai mokintis, nes baisiai tie kursai brangus...
Gal kas galite atsiusti PO VEI knygas? Mano pastas vilmabutkute@yahoo.com. Busiu labai dekinga. blush2.gif Mes kursuose kaip tik mokinames is sios knygos, bet kadangi knygu nepirkom, tai kiekviena pamoka duoda atsviestus lapus, tai turiu tik pirmas 3 pamokas.
4u.gif
O dabar eisiu atidziai skaityti nuo pat pradziu sita temele ir mokintis biggrin.gif
Atsakyti
Sveika mirksiukas.gif
Visas Pa vei rinkinys uzima nemaza vietos, nes jis yra su mp3. Geriausia siusti per skype ar msn smile.gif Nors gal kas ir pastu siuncia? Man niekaip neiseina pastu issiusti tokio kiekio biggrin.gif
Jeigu skaitysi nuo pradziu, turetu buti nuorodu is kur galima parsisiusti vadovelius man atrodo g.gif

Atsakyti
Tai gal tada kas gali atsiust per skype? (vilma.butkute). Bandziau parsisiusti is interneto, bet viename puslapyje (rusiskas) nebera tu failu, nezinau kodel, o is kitur man niekaip nejo. Tiesa, radau Pa vei textbok'a, bet pratybu sasiuvinio niekur nerandu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.e @ 2010 10 04, 20:25)
Tai gal tada kas gali atsiust per skype? (vilma.butkute). Bandziau parsisiusti is interneto, bet viename puslapyje (rusiskas) nebera tu failu, nezinau kodel, o is kitur man niekaip nejo. Tiesa, radau Pa vei textbok'a, bet pratybu sasiuvinio niekur nerandu... sad.gif

yra galimybė kai kurias užduotis daryti internete ( på vei). Žinoma, ne visos darbo knygos užduotys yra, bet vis geriau, nei nieko. Man patinka pasipraktikuoti ir iškart matyti kur darau klaidas. mirksiukas.gif
på vei užduotys internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be pykčio: 04 spalio 2010 - 19:41
QUOTE(vilma.e @ 2010 10 04, 16:37)
Sveikutes smile.gif

noriu ir as jungtis prie besimokanciuju norvegu kalba.  ax.gif  Pradejau lankyti kursus, bet dabar galvoju, kad visai galiu savarankiskai mokintis, nes baisiai tie kursai brangus...
Gal kas galite atsiusti PO VEI knygas? Mano pastas vilmabutkute@yahoo.com. Busiu labai dekinga.  blush2.gif  Mes kursuose kaip tik mokinames is sios knygos, bet kadangi knygu nepirkom, tai kiekviena pamoka duoda atsviestus lapus, tai turiu tik pirmas 3 pamokas.
4u.gif
O dabar eisiu atidziai skaityti nuo pat pradziu sita temele ir mokintis  biggrin.gif

Vilma, o kur mokaisi - kur kursus lankai ir kiek tau kainuoja g.gif Nes mums kursuose irgi duoda atsviestus På vei lapus, ir irgi dabar tris temas turim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitiene: 04 spalio 2010 - 19:42
QUOTE(Be pykčio @ 2010 10 04, 20:39)
yra galimybė kai kurias užduotis daryti internete ( på vei). Žinoma, ne visos darbo knygos užduotys yra, bet vis geriau, nei nieko. Man patinka pasipraktikuoti ir iškart matyti kur darau klaidas. mirksiukas.gif
på vei užduotys internete

smile.gif maciau as tas uzduotis internete, bet man sudetinga ilgiau prie kompo sedeti, nes mano bernuzelis, kuriam 10 menesiu iskart prisistato ir isterijas kelia, nes ir jis nori prie to gerio (kompo) doh.gif

O kursus as kol kas lankau Klaipedoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.e @ 2010 10 04, 21:11)
smile.gif maciau as tas uzduotis internete, bet man sudetinga ilgiau prie kompo sedeti, nes mano bernuzelis, kuriam 10 menesiu iskart prisistato ir isterijas kelia, nes ir jis nori prie to gerio (kompo)  doh.gif

O kursus as kol kas lankau Klaipedoje  rolleyes.gif

O Klaipedoje kur? Gal galima placiau - kur, kiek kainuoja, kiek zmoniu grupej biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kuris laikas irgi mastau apie norvegu kalbos mokymasi. iš pradžių ketinau eiti į kursus, tačiau kol kas tai atidėjau, nes prieš porą savaičių atradau šią temą. Labai ačiū visoms už nuorodas (ypač temos kūrėjai Artemidei23 4u.gif )
Iš tiesų, esant dideliam užsispyrimui galima ir savarankiškai sėkmingai mokintis, tuo labiau kai yra bendraminčių pasidalinančių savo info su kitom. Šaunuolės merginos 4u.gif Tikiuosi toliau dalintis su Jumis pasiekimais bei iškylančiais sunkumais
Atsakyti
QUOTE(dijaniux @ 2010 10 05, 11:27)
Sveikos merginos, jau kuris laikas irgi mastau apie norvegu kalbos mokymasi. iš pradžių ketinau eiti į kursus, tačiau kol kas tai atidėjau, nes prieš porą savaičių atradau šią temą. Labai ačiū visoms už nuorodas (ypač temos kūrėjai Artemidei23 4u.gif )
Iš tiesų, esant dideliam užsispyrimui galima ir savarankiškai sėkmingai mokintis, tuo labiau kai yra bendraminčių pasidalinančių savo info su kitom. Šaunuolės merginos 4u.gif Tikiuosi toliau dalintis su Jumis pasiekimais bei iškylančiais sunkumais

reikia būti labai gabiai, kad pramoktum kalbėt. Kiek teko susidurt su savamoksliais, tai nilabai kas ten gaunas blush2.gif . Iš tikro man ir besimokinant reikia daug dirbt, kad įkirsčiau gramatikos ypatybes blush2.gif Ir kitas dalykas - kol mokiniesi ir darai namuose užduotis namuose yra viena, o kai išeini į gatvę ar reikalų tvarkyt, tai ausys linksta tikra ta žodžio prasme doh.gif Aš džiaugiuos, kad mokausi, o jums palinkėsiu, pavyktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Be pykčio @ 2010 10 05, 22:54)
reikia būti labai gabiai, kad pramoktum kalbėt. Kiek teko susidurt su savamoksliais, tai nilabai kas ten gaunas blush2.gif . Iš tikro man ir besimokinant reikia daug dirbt, kad įkirsčiau gramatikos ypatybes blush2.gif Ir kitas dalykas - kol mokiniesi ir darai namuose užduotis namuose yra viena, o kai išeini į gatvę ar reikalų tvarkyt, tai ausys linksta tikra ta žodžio prasme doh.gif  Aš džiaugiuos, kad mokausi, o jums palinkėsiu, pavyktų 4u.gif

Savarankiškai pakankamai gerai išmokau ir kalbėti ir rašyti. Trūksta tik gramatikos ir žodyno ir galėsiu sakyti kad kalbu laisvai norvegiškai. Žinoma savarankiškas mokymasis buvo intensyvus kasdienis darbas - kasdien po kelias valandas skaičiau knygas, klausiau, po to skaičiau garsiai bandydama kartoti klausomą tekstą, mokiausi žodžius. Esmė manau ne gabumuose, tereikia šiek tiek padirbėti ir "gyventi" su kalba, o ne mokytis ją kaip kokią matematiką biggrin.gif
Atsakyti