Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(dista @ 2010 08 17, 15:51)
Aš iš jos mokiausi Norvegijoje. Gal turite šios knygos kompiuterinį variantą?

Neturiu, net nezinau ar galima ji isigyti kaip nors. O skanuoti dar neprisiruosiu smile.gif Aisku jei labai reikia tos knygos, tai galiu po truputi uzsiimti skanavimu ir kazkada artimoj ateity tureciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šagrenė @ 2010 08 18, 11:06)
Kalbant apie NY I NORGE as ja turiu, paskolino mano sefas norvegas. Bet pažiūrėjau sunkoka ji palyginus su praktisk norsk...

Kai isivaziuoji viskas tvarkoj. Aisku niekada nevarciau praktisk norsk, tai sunku lyginti man

P.S. Kita sav draugas is Lt atves man Lietuviu norvegu kalbos zodyna, tai su Jumis bandysiu bendrauti norvegiskai, nes cia lietuviski pasiplepejimai man ne imauda biggrin.gif Ir siandien zygiuosiu i kursus !!!! Valio!!! Laukiu jau, nes atostogos buvo. Ny i norge 10 pamoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima0531: 18 rugpjūčio 2010 - 10:44

P.S. Kita sav draugas is Lt atves man Lietuviu norvegu kalbos zodyna, tai su Jumis bandysiu bendrauti norvegiskai, nes cia lietuviski pasiplepejimai man ne imauda biggrin.gif Ir siandien zygiuosiu i kursus !!!! Valio!!! Laukiu jau, nes atostogos buvo. Ny i norge 10 pamoka smile.gif
[/quote]

Kaip Norvegijoje kursai? Kokioj pusėj šalies lankote? Rugsėjį grįžtu į Norge, tai pėdinsiu ir aš į kursus. LT kursų kokybe nusivyliau, tikiuosi NO bus laaabai stiprūs kursai...
Papildyta:
Dar vienas prašymas pažengusiųjų. Gal galite išversti šių žodžių reikšmę ir tarimą? Nes internete nerandu, arba reikšmės vargiai tikėtinos, kad tokios.

Iš anksto AČIŪ:

rette
hjelm
sang
lang
finger
tanke
først og fremst
bord
karl
borte
bjørn
gjette
gynge
gi meg det

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima0531 @ 2010 08 18, 11:42)
nes cia lietuviski pasiplepejimai man ne imauda

Du kan skrive her pa norsk hvis du vil. Det blir bedre til alle. Hvis noen skal ikke forsta du kan forklare hva du mener mirksiukas.gif
Atsakyti
rette- daiktavardis en rette-desine puse;pirmoji puse
rette- veiksmazodis tiesinti;taisyti
en hjelm-salmas
en sang-daina
lang-ilgas
en finger-pirstas
en tanke-mintis
først og fremst- visu pirmiausia
et bord-stalas
et kart-zemelapis
borte-atokiai,toli,toleliau
en bjørn-lokys
gjette-speti
en gynge-supynes
gi meg det-duok man tai

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dista @ 2010 08 18, 15:32)
Du kan skrive her pa norsk hvis du vil. Det blir bedre til alle. Hvis noen skal ikke forsta du kan forklare hva du mener  mirksiukas.gif

Det er fint! Jeg vil også skrive norsk her smile.gif Jeg har bestått norskprøve 2 skriftlig og muntlig deler.Nå går jeg på kurs og i november prøver jeg norskprøve 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bosiene: 18 rugpjūčio 2010 - 18:31
ačiū lb Bosiene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 08 01, 18:48)
Hei  4u.gif Hvordan har dere det?  mirksiukas.gif

Nagi sakykit toki dalyka, ar daryti man internetini puslapi su pamokom, norvegu kalbos?  g.gif Uzims daug laiko visai medziagai paruosti ir surasyti, tai noriu buti tikra, ar verta  rolleyes.gif

Ir turbut parasysiu PayPal saskaita, kad norintys paaukotu kiek negaila uz gerus norus  biggrin.gif

Tai ar verta pradeti?  ax.gif

Hva tenker dere om det?  unsure.gif

Laba,as esu labai smalsi ir prikabi,ir man idomu kuom skiriasi
Hva tenker dere om det?
ir
Hva tenker dere på det?
Pasinaudojau google ir yra toks ir toks variantas o kuris butu teisingiausias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bosiene: 18 rugpjūčio 2010 - 19:23
QUOTE(Bosiene @ 2010 08 18, 21:21)
Laba,as esu labai smalsi ir prikabi,ir man idomu kuom skiriasi
Hva tenker dere om det?
ir
Hva tenker dere på det?
Pasinaudojau google ir yra toks ir toks variantas o kuris butu teisingiausias?

Manau tikrai verta tokias pamokas daryti, nors puikiai suprantu, kad laiko atzvilgiu tai sunku...

Jau ir taip pradejau is Jusu parasytu pamoku mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 07 22, 16:22)
Nå er sommer, feriedager  biggrin.gif Jeg tenker vi skal fortsette i høsten

Fortsette (fortsatte, fortsatt) - testi (tesia, tese) [cia naujokems smile.gif ]

noreciau tau papriestaraut su vertimu ax.gif
å fortsette-bendratis-testi
fortsetter-Presens-tesiu
fortsatte- Preteritum-tesiau
har fortsatt-Perfektum-esu tesusi PVZ:Har du fortsatt kurs? Ar tu esi tesusi kursus?
Yra taisykles kada reikia naudot Preteritum,o kada Perfektum,daugiau galit pasimokint apie tai ny i norge knygos 12 ir 13 skyriuj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dovaira @ 2010 07 25, 19:37)
Hei, jeg leser norske aviser og lærebøker som "Stein på stein" og "Her på berget". Jeg vet ikke om bøker på internett, men jeg leste tidligere at det er noen vebsider hvor du kan lese norske bøker. Kanskje noen har hørt om det? g.gif

Hei,du er veldig flink på norsk? Går du på kurs? Hvor bor du?Jeg vil mer snakke med deg ax.gif
Atsakyti
žiūriu daugėlis čia mokinasi iš NY I NORGE, o ar pratybos šio vadovėlio yra ar ne? Turiu omeny, praktikos užsiėmimai?
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 08 18, 20:32)
žiūriu daugėlis čia mokinasi iš NY I NORGE, o ar pratybos šio vadovėlio yra ar ne? Turiu omeny, praktikos užsiėmimai?

taip yra,pati esu padariusi iki 18 skyriaus mirksiukas.gif bet ne visi tera istaisyti mokytojos
Atsakyti
QUOTE(Bosiene @ 2010 08 18, 22:54)
taip yra,pati esu padariusi iki 18 skyriaus mirksiukas.gif bet ne visi tera istaisyti mokytojos

gal elektroninė versija yra tų pratybų? Knygą turiu, o atlikt pratymų ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 08 18, 14:03)
Kaip Norvegijoje kursai? Kokioj pusėj šalies lankote? Rugsėjį grįžtu į Norge, tai pėdinsiu ir aš į kursus. LT kursų kokybe nusivyliau, tikiuosi NO bus laaabai stiprūs kursai...

Sveika, as esu Stavangery. Istiesu priklauso kokius kursus pasirinksite. As ejau anksciau i intensyviu (2x sav) man buvo per greitai ir nieko neismokau. Trukdavo laiko namu darbam, kad viska gerai ismokti. Tai dabar einu i neintensyvius ir sekasi kiek geriau smile.gif
Atsakyti