QUOTE(city @ 2007 12 11, 18:04)
Na o pas mane tai problema kad aukle nemigdo vaiko, sako jai nemiega nei pas mus nei pas ja namuose. Musu aukle gyvena tam paciam kieme kaip ir mes jai labai patogu pareit namo ta as suprantu, bet kai jai pastoviai sakau kad vaika migdyt namie parejus po pasivaiksciojimu sako aha gerai o kita diena vel savo daro. aukles, bet kas zino kokia kita bus ir panasiu klausimu kyla vaikas jau priprates prie jos, net nebezinau.
Aisku ,geriau ,jei aukle gera, ja islaikyti - o jus nesakete, ar ji gera, tik tiek, kad patogu jai, na, gal dar patinka ir Jusu vaikui. Palikit namie diktofona, jei domina, kaip jie sutaria.
Jei tai mamos drauge, ir su mama gerai sutariat - pakalbekit su aukle graziai trise - kaip svarbu vaikui rezimas, kokio noretumete laikytis, ir kad nusprendete ankstinti vaiko pietu miega (pvz mano vaiko rezimas: 7 keliasi, 13 eina pietu miego, 16 keliasi, 22 nakties miegas). Be abejo, be jos pagalbos ir patirties nieko nebus
Ir pamazu eikit kartu prie nustatyto rezimo - ir vaikas tada uzmigs laiku. Aisku, tai ne vienos dienos darbas. Prasykit, kad rasytu ka ta diena veike: mano aukle mielai raso toki, pvz.
7 kelesi,
9 valge kose
10 vaisiai
11 ejom i lauka
12 gryzom,
13 uzmigo
16.30 valgem ir t.t.
Po teisybei tai labai padeda - kai gydytoja klausia ka valge, kad viduriai kieteja, ar jei suserga tai rasom kokius vaistus davem, kokia reakcija - tai turiu jau metu istorija, kada ka dare