Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega - auklei rojus!

QUOTE(**SM** @ 2007 05 07, 11:54)
nu kažin ar įmanoma vaiką užmigdyti per jėgą  g.gif  nors gal  g.gif tikiuosi manoji auklė taip nesielgia  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif kazin kaip butu imanoma mano vijurka priversti uzmigti, jei jis nenori. Tikriausiai puse namo butu pakelta, jei ji verstum per prievarta lovoj gulet. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2007 12 02, 20:59)
drinks_cheers.gif kazin kaip butu imanoma mano vijurka priversti uzmigti, jei jis nenori. Tikriausiai puse namo butu pakelta, jei ji verstum per prievarta lovoj gulet. rolleyes.gif

Ir as taip maniau, kol viena moteriske neparode ant mano nemiegiuko, kaip tai vyksta blink.gif
Paeme mano nenuorama ant ranku, pati atsisedo ant didelio kamuolio, ir taip palengva niuniuodama, palinguodama, pasokinedama svelniai per 15 minuciu, nesukeldama jokio maziuko pykcio ji uzmigde, paskui idejo i lovyte, ja vis pasupdavo - ir vaikas miegojo kaip uzmustas.
Tad nebukt tokios tikros - vaikai su mamom, ir gudriom auklem labai skirtingai ir elgiaisi, ir leidziasi ir t.t.

Su viena aukle mano vaikas pusantu metu kai buvo svis pats prasydavosi pietu miego, pats atsiguldavo, ir jei prabusdavo po 3 valandu, paziuredavo, kad ji sedi salia, dar priguldavo. Nors as pati migdydavau iki nukritimo, ir ismiegodavo jei valanda, tai dziaugdavausi...
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2007 12 07, 15:58)
Ir as taip maniau, kol viena moteriske neparode ant mano nemiegiuko, kaip tai vyksta  blink.gif
Paeme mano nenuorama ant ranku, pati atsisedo ant didelio kamuolio, ir taip palengva niuniuodama, palinguodama, pasokinedama svelniai per 15 minuciu, nesukeldama jokio maziuko pykcio ji uzmigde, paskui idejo i lovyte, ja vis pasupdavo  - ir vaikas miegojo kaip uzmustas.
Tad nebukt tokios tikros - vaikai su mamom, ir gudriom auklem labai skirtingai ir elgiaisi, ir leidziasi ir t.t.

Su viena aukle mano vaikas pusantu metu kai buvo svis pats prasydavosi pietu miego, pats atsiguldavo, ir jei prabusdavo po 3 valandu, paziuredavo, kad ji sedi salia, dar priguldavo. Nors as pati migdydavau iki nukritimo, ir ismiegodavo jei valanda, tai dziaugdavausi...

Visko gali buti, aukle su musiskiu susitaria zymiai greiciau nei mes ax.gif O su uzmigimu, ypac vakare is viso baisios problemos. Ir ant ranku is viso nesileidzia supamas, nebent zaistum, vartytum ji. Bet kol kas pasitikiu savo aukle, bent jau del vaiko prieziuros, tai thumbup.gif
Atsakyti
Na o pas mane tai problema kad aukle nemigdo vaiko, sako jai nemiega nei pas mus nei pas ja namuose. Musu aukle gyvena tam paciam kieme kaip ir mes jai labai patogu pareit namo ta as suprantu, bet kai jai pastoviai sakau kad vaika migdyt namie parejus po pasivaiksciojimu sako aha gerai o kita diena vel savo daro. Man jau kantrybe ziauriai trukineja praeita savaite supykau ir pasakiau griezciau sia savaite vel tas pats, vedas pas save ir net namie nevalgo ka bunu paruosus vaikui, sako pas ja pavalgo ten yra uz ji kiek mazesne mergaite jie zaidzia gal ir linksma mano berniukui. Bet parsivedus puse 4 ar puse 5 namo jis sminga namie savo lovoj. Manau tokiu laiku laiku kad vaikas uzmigdu tai jau negerai jei jis nakciai eina 9 val. vakaro stabiliai miegoti. Jau kyla visokiu minciu del tos aukles, bet ji mamos drauge tai nezinau kaip cia pasielgt rodos galva i siena tasyk o jai nedaeina ka as sakau. O apie save labai jau geros nuomones ir visada mano vaika giria koks jis saunuolis ir pan., idomu kaip istikruju buna kai buna jie dvieses, Gal kas gali patart kaip is tokios situacijos iseit, gal iekot kitos aukles, bet kas zino kokia kita bus ir panasiu klausimu kyla vaikas jau priprates prie jos, net nebezinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(city @ 2007 12 11, 18:04)
Na o pas mane tai problema kad aukle nemigdo vaiko, sako jai nemiega nei pas mus nei pas ja namuose. Musu aukle gyvena tam paciam kieme kaip ir mes jai labai patogu pareit namo ta as suprantu, bet kai jai pastoviai sakau kad vaika migdyt namie parejus po pasivaiksciojimu sako aha gerai o kita diena vel savo daro. aukles, bet kas zino kokia kita bus ir panasiu klausimu kyla vaikas jau priprates prie jos, net nebezinau. g.gif

Aisku ,geriau ,jei aukle gera, ja islaikyti - o jus nesakete, ar ji gera, tik tiek, kad patogu jai, na, gal dar patinka ir Jusu vaikui. Palikit namie diktofona, jei domina, kaip jie sutaria.

Jei tai mamos drauge, ir su mama gerai sutariat - pakalbekit su aukle graziai trise - kaip svarbu vaikui rezimas, kokio noretumete laikytis, ir kad nusprendete ankstinti vaiko pietu miega (pvz mano vaiko rezimas: 7 keliasi, 13 eina pietu miego, 16 keliasi, 22 nakties miegas). Be abejo, be jos pagalbos ir patirties nieko nebus smile.gif

Ir pamazu eikit kartu prie nustatyto rezimo - ir vaikas tada uzmigs laiku. Aisku, tai ne vienos dienos darbas. Prasykit, kad rasytu ka ta diena veike: mano aukle mielai raso toki, pvz.
7 kelesi,
9 valge kose
10 vaisiai
11 ejom i lauka
12 gryzom,
13 uzmigo
16.30 valgem ir t.t.
Po teisybei tai labai padeda - kai gydytoja klausia ka valge, kad viduriai kieteja, ar jei suserga tai rasom kokius vaistus davem, kokia reakcija - tai turiu jau metu istorija, kada ka dare wink.gif

Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2007 10 25, 11:30)
keista, kad net kai mamytės lyg ir neturėtų skųstis aukle, vis tiek randa prie ko kibti  g.gif o vaiko (ypač tokio mažo) priverstinis -žadinimas tikrai nieko gero  schmoll.gif

Na tikrai unsure.gif Įdomu, ar tėveliai labai patenkinti būna, kai žadintuvas ryte suskamba žadindamas? Turbūt ne ax.gif Tai kam to vargšo mažiuko miegelį taip nesmagiai nutraukinėt? Tegu pamiega kol dar mažytė, juk vėliau prasidės darželiai, mokyklos, darbai ir tada jau tiesiog teks keltis nustatytu laiku nori ar nenori. Pietų miegas ne tas pats, nakties/ryto miegas yra vertingiausias.

Dėl to priverstinio migdymo tai na aš abejoju, kad įmanoma, ale jei jau sakot, kad taip, tai nesiginčysiu g.gif Norėčiau saviškę taip mokėt ax.gif Tiesa, prie to pačio, kažkada šitam pačiam forume skaičiau, kad kažkieno auklytė vaiką valerijonu girdydavo ir tas visą dieną išmiegodavo, o naktį tėvams užtaisydavo.. Taip kad nesakykit, kad negali būt jog vaiką vaistais girdo, nes tikrai gali. Nesakau, kad jusiškė taip daro, bet atmesti tokios galimybės negalima unsure.gif
Atsakyti
o va as pasakysiu , mano pusbrolis gyvena MAJAMIJE tai samde aukle lietuvaite , na ir ka jus manot lotuliukas.gif zinot kaip ji vaika migde , ogi kratyte krate ir dar taip smarkiai doh.gif tai jis padejo kita diena kamerike ir nufilmavo ax.gif tai jai buvo ne pyragai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2005 12 14, 15:59)
As su aukle, aisku, kad kalbejau. Bet bijau, kad jai nusispjaut. O is kur as suzinosiu? Juk vaikas nepapasakos?
Ir jokiu raminamuju ji negirdo, nereikia fantazuoti. Tiesiog uztenka vaikui sudaryti nuobodzia aplinka, kad ir ant ranku nesioti. Pradeda nuobodziauti, ziovauti ir iki miegelio vienas zingsnis. Kodel beveik visi kudikiai masinose miega? Nuobodu, supa... Galima ir  namie panasiai pasielgti.

Pasinaudok kamera, ar pasiklausimu, vaiko gerove gi svarbiau visko arba dazniau tikrinkit... smile.gif
Atsakyti
City,o kiek jau laiko ji yra vaiko aukle? O kad nevalgo jusu pagaminto maisto,tai ir as supykciau.Ka zinosi,ko ji ten ji primaitina ir isvis,ar svieziu maistu.As paskambinciau apie pietus ir pasiklausineciau,ka veikiat,ka vaikas valge ir grazioj formoj sakyciau jam zaisti uztenka,eikit i namus-ir tegu miega pietus.uz kokios valandos vel paskambinciau.ir taip kelias dienas...jei nesiklauso toliau,aisku reikia keisti aukle,juk butinas rezimas vaikui.Ir siaip uznervuotu,kad daro savo,juk vaikas jusu.
Atsakyti
nesamone vaiko neuzmigdysi jei jis nenori, jau geriau leist jam zaist kol pats pavargs ir uzsimanys miego o ne supt biggrin.gif
Atsakyti
pritariu ir aš tom, kurios sako, kad vaiko per jėgą tikrai neužmigdysi
Atsakyti
na keistai, vat mes kai samdem aukle ji niekaip nemigdydavo mums maziaus, sakydavom migdyt du kartus dienoje o ji mums aiskina kad vaikas nenorejo miego todel uzmigo tik apie trecia ar ketvirta tada pamiegodavo iki kol mes grizdavom ir spekit kas tada...
vaikas vakare pervarges doh.gif
nu ir niekaip nesutardavom, o karta prasitare: sako man nuobodu kai jis miega, nera ka veikti tada doh.gif

beje vaiku yra visokiu,mano vaikui nei didelis kamuolys nepadejo, nei masinoje neuzmiega jei is tiesu nenori miego
ir dar: niekada niekada nera uzmiges zaizdamas ar nepaguldytas i lova nuluzes bet kur
Atsakyti