QUOTE(egipte @ 2010 10 13, 13:17)
Sveikos, kur dingo visos mamytes negi jau nenori niekas eiti ?? galim ir mazesnem grupelem eit...vienai kazkaip nedrasu...
Laba,
aš noriu eiti! ir labai labai laukiu sarasiuko
sveikos, as irgi praktiskai bet kada po darbo/savaitgaliais noriai prisijungsiu.
as irgi prisijungciau, bet tik ne si savaitgali
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2010 10 13, 18:48)
Labukas o noreciau paklaust ar ten priema devetus zaisliukus nes pas maniski ju perdaug tai noretume pasidalint su tais kam tikrai ju reikia??
žiūrint, kokie žaislai jei pliušiniai, tai ne itin.
QUOTE(egipte @ 2010 10 13, 12:17)
Sveikos, kur dingo visos mamytes negi jau nenori niekas eiti ?? galim ir mazesnem grupelem eit...vienai kazkaip nedrasu...
tai planuojam kita karta, nes apie jusu ejima, tik dabar perskaiciau, o buciau mielai prisijungusi . kas jau buve, parasykite ka nesate vaikuciams? ar dedates pinigus ir perkat bendrai, ar kiekviena kazka atskirai nesate?
QUOTE(mabi @ 2010 10 19, 14:54)
tai planuojam kita karta, nes apie jusu ejima, tik dabar perskaiciau, o buciau mielai prisijungusi . kas jau buve, parasykite ka nesate vaikuciams? ar dedates pinigus ir perkat bendrai, ar kiekviena kazka atskirai nesate?
Sveikos, ejima organizavo Hetterra, ji susitare su vaiku namu personalu, kad mes ateinam...tad noretume jos pagalbos vel...o mazyliams nesem kukuruzu, viena mamyte sausainuku, balionu, muilo burbulu...nelabai galima kazka is maisto ten nest.
As taip pat prisijungciau
Sveikos O vakar man atejo tokia mintis - gal padovanot vaikuciams (na, tarkim vienai grupei) isvyka i koki leliu teatra, zoologijos soda ar panasiai?...
Vaikuciams irgi toks "pazmonys" turetu patikt?
QUOTE(Amade @ 2010 10 26, 14:39)
Sveikos O vakar man atejo tokia mintis - gal padovanot vaikuciams (na, tarkim vienai grupei) isvyka i koki leliu teatra, zoologijos soda ar panasiai?...
Sveikos, as manau bus sudetinga...kadangi vaikuciai tures palikt vaiku namu teritorija...
gal tokias isvykas atidedam Kaledom, o dabar siaip nueinam su jais pabuti, pazaist...kaip manot ?