tai 18:30 kas ateis tas, telefonus paliekam kitam kartui, gerai Auksute? nesuges juk jie.
aš būsiu akiniuota rudaplaukė žaliom kelnėm
pastaba - vaikų namai yra naujam pastate už tokio didelio gramėzdo pilko, kuriame yra ligoninė ir kuriame seniau vaikų namai buvo, tai automobilius galite statyti būtent prie naujo pastato vaikų namų. Susitinkam kur nors netoli durų ir maždaug 18:40 žygiuojam pas vaikus. Jei kas vėluotumėt - nieko tokio, tiesiog užeikit ir paprašykit, kad pasakytų kur mus rast. Arba man skambinkit
iki
tai 18:30 kas ateis tas, telefonus paliekam kitam kartui, gerai Auksute? nesuges juk jie.
aisku, kad niekur nedings .....bus proga daugiau surinkti
beje, gal taip ilgai kito aplankymo nenutempsim
sekmes mergaites
na ką, mes jau grįžom labai tikiuos, kad tikrai nenutempsim toli kito apsilankymo. būtų labai gerai kurį savaitgalį, nes šį kart trumpai tepabuvom.
tai gi, mielosios, jei tik susirenka grupelė norinčių, tai ir organizuojamės
aj, aš už tuos pinigus užpirkau knygelių storalapių tai abiems grupėms - vienai 3 knygutės, kitai 4 kliuvo. jei reikia, galiu įmest čekį.
o kitą kart kai eisim, gal tuomet visos po batareikų pakelį ar porą užsirkim, tai mobiliakams bus na, bet žinoma, iki kito karto suderinsim, tik laukiu pageidavimų, kada keliaujam.
tiesa, pinigų nerinkom, nes auklytės taip ir sakė - kad nieko netrūksta, nebent savo nuožiūra kokią smulkmenėlę, lavinantį žaidimą ar ką panašaus galim atnešt, tiesiog kvietė, kad dažniau užsuktume, nes vaikams šventė. manau, kad ir mums tokie apsilankymai - šventė
tai gi, mielosios, jei tik susirenka grupelė norinčių, tai ir organizuojamės
aj, aš už tuos pinigus užpirkau knygelių storalapių tai abiems grupėms - vienai 3 knygutės, kitai 4 kliuvo. jei reikia, galiu įmest čekį.
o kitą kart kai eisim, gal tuomet visos po batareikų pakelį ar porą užsirkim, tai mobiliakams bus na, bet žinoma, iki kito karto suderinsim, tik laukiu pageidavimų, kada keliaujam.
tiesa, pinigų nerinkom, nes auklytės taip ir sakė - kad nieko netrūksta, nebent savo nuožiūra kokią smulkmenėlę, lavinantį žaidimą ar ką panašaus galim atnešt, tiesiog kvietė, kad dažniau užsuktume, nes vaikams šventė. manau, kad ir mums tokie apsilankymai - šventė
smagu girdeti manau, kad po kokio menesiuko ar dvieju galima vel aplankyti
QUOTE(Auksute @ 2010 10 06, 21:51)
smagu girdeti manau, kad po kokio menesiuko ar dvieju galima vel aplankyti
Sveikos dar karta
Tikrai saunus vaikuciai Manau galima ir anksciau....
Labas rytas
tikrai smagu buvo vakar kitam susitikimui as vel prisijungsiu. Tik tikrai - geriau einam savaitgali, nes vakar labai jau trumpai pabuvom man visada tinka, tik reik bent pries savaite-dvi susitart tikslia data, kad neissilakstytume kur nors
tikrai smagu buvo vakar kitam susitikimui as vel prisijungsiu. Tik tikrai - geriau einam savaitgali, nes vakar labai jau trumpai pabuvom man visada tinka, tik reik bent pries savaite-dvi susitart tikslia data, kad neissilakstytume kur nors
As irgi pritariu minciai, kad geriau reikia eiti savaitgali, nes nuvaziavus po darbo jau buna vaikiukams per velu.
Ir manau reikia susitarti del saldumynu nesimo, nes vakar man atrode, kad buvo per daug. Nes ju akys dideles, nori visko ir daug, tad manau geriau atnesti siek tiek maziau, kad nekiltu problemu ir auklytem. Geriau daugiau balionu
Ir manau reikia susitarti del saldumynu nesimo, nes vakar man atrode, kad buvo per daug. Nes ju akys dideles, nori visko ir daug, tad manau geriau atnesti siek tiek maziau, kad nekiltu problemu ir auklytem. Geriau daugiau balionu
balionai buvo jega kaip jie ispute akytes ziurejo ir gaude
Smagu skaityti tokias linksmas zinutes
QUOTE(Amade @ 2010 10 07, 09:32)
balionai buvo jega kaip jie ispute akytes ziurejo ir gaude
Sveikos, man tai geriau po darbo, bet kaip nuspresit, prisiderinsiu manau labai ilgai laukt nereikia...gal kita data jau planuojam o balionai tikrai patiko
QUOTE(egipte @ 2010 10 08, 23:13)
Sveikos, man tai geriau po darbo, bet kaip nuspresit, prisiderinsiu manau labai ilgai laukt nereikia...gal kita data jau planuojam o balionai tikrai patiko
Sveikos, kur dingo visos mamytes negi jau nenori niekas eiti ?? galim ir mazesnem grupelem eit...vienai kazkaip nedrasu...