Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus (V dalis)

man irgi tinka, tik aš nelabai galiu spalio 6 dieną sad.gif geriau 7
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as pamasciau, kad vietoj kukuruzu gal ir Taleriu galima nupirkt? musu draugu dukryte juos valgydama isivaizduoja, kad valgo cipsus biggrin.gif
Atsakyti
kad jau pranešta, jog 6 atvyksim. tik sutarkim valandą konkrečią. siųlau 18:30. laukiu jūsų nuomonių.

dėl talerių tai net nežinau, kukurūzuose tas gėis, kad jie nealergizuoja.

o baterijų tuomet nupirksiu aš. likusius pinigus atvešiu, ar geriau už juos pripirkt kukurūzų ar muilo burbulų?
Atsakyti
labukas, tai as paimsiu skirtingus 8 vnt telefonu.
Jiems reikia 24 vnt AAA tipo elementu. Nupirksiu kelis buteliukus muilo burbulu, bei balionu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 10 04, 09:30)
kad jau pranešta, jog 6 atvyksim. tik sutarkim valandą konkrečią. siųlau 18:30. laukiu jūsų nuomonių.

dėl talerių tai net nežinau, kukurūzuose tas gėis, kad jie nealergizuoja.

o baterijų tuomet nupirksiu aš. likusius pinigus atvešiu, ar geriau už juos pripirkt kukurūzų ar muilo burbulų?

na, kukuruzai tai kukuruzai thumbup.gif man tinka 18:30 - tik adresiuka (ar siaip koki paaiskinima) mestelk 4u.gif
uz likusius pinigus gal irgi nupirk tu burbulu-kukuruzu-balionu. Perdaug nebus, manau biggrin.gif o torto nebus? g.gif
ir kokio amziaus ten vaikuciai? maziukai, kaip suprantu, taip? blush2.gif
Atsakyti
ir kokio amziaus ten vaikuciai? maziukai, kaip suprantu, taip? blush2.gif

yra dvi grupeles: maziuku 1-2 metuku ir vyresniu mazdaug 3-6 metukai (kai kurie vaikuciai yra sunegalia) sad.gif sad.gif sad.gif
Papildyta:
beje, as dar paimsiu deze (48 vnt) vaskiniu kreideliu skirtu mazyliams....bus galima perduoti aukletojoms. gales panaudoti makantis piesti su vaikuciais smile.gif
Atsakyti
tada aš šį kartą su jumis negalėsiu eiti, prisidėsiu su sekančiu ėjimu sad.gif nes 6 dieną kaip tik negaliu verysad.gif
Atsakyti
ai, dar parasykit kas nors adresiuka tu namuciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 04, 14:21)
ai, dar parasykit kas nors adresiuka tu namuciu...  4u.gif

Lopšelio g. 10 Vilijampole
Atsakyti
QUOTE(Auksute @ 2010 10 04, 14:53)
Lopšelio g. 10 Vilijampole

g.gif ten masinai parkuot yra vietu, ane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 10 04, 16:13)
g.gif ten masinai parkuot yra vietu, ane?  4u.gif

taip, ten yra aikstele. tik pirma karta vaziuojant gana painu rasti......bet viskas imanoma smile.gif
Atsakyti
ok,tai užpirksiu batarkių, burbulų kelis flakoniukus ir kukurūzų kiek išeis. o torto tai tada nebeimam, realiai gal ir nereikia, nes administratorė tai bišk bijojo, kad vaikai nesuviduriuotų. aš pažiūrėsiu gal dar ko skanaus rasiu kukurūzinio tai paimsiu.

bet tos, kurios buvo, tai jau pamena, kad vaikams ten svarbiausia, jog bendrautume su jais, ant rankų panešiotume.

beje, ar visos eisite (išskyrus Auksutę ir Amadę), kas susirašėt? būkit malonios, patikslinkit, kad nereiktų be reikalo prie durų laukti vienoms kitų smile.gif

Atsakyti