QUOTE(A.S.T.A. @ 2011 04 13, 10:31)
Sveikutės dar kartelį
kalbėjau su auklėtoja Vida. Ši labai nudžiugo, kad ketiname atnaujinti vaikiukų lankymą. Kadangi kažkurį laiką lankymas buvo nutrūkęs, todėl auklėtojos nuomone geriausia būtų jį atnaujinti velykinės šventės metu, kurios tiksli data dar nėra aiški. Aišku tik tai, kad ji vyks darbo dienos metu iki 13 val.(šiuo atveju bent jau aš tikrai galėsiu dalyvauti
, bet gal ir daugiau tokių bus). Apie tikslią dieną(ji gali būti ir po Velykų) auklėtoja pati mane informuos. Šios šventės metu galėsime sutarti su auklėtojomis kada, kaip ir kuo galime pagerinti vaikiukų kasdienybę.
Taip pat auklėtoja žadėjo pagalvoti kuo mažylius galime nudžiuginti Velykų švenčių proga.
Taigi laukiu auklėtojos skambučio ir tada rašau Jums visoms.
Gal iki konkretaus pirmojo nuėjimo galime pasidalinti savo mintimis, ketinimais ir galimybėmis? Būtų aiškiau ką galime pasiūlyti iš savo pusės.
Man irgi tiktu laikas darbo diena iki 13val., bet va galvoju, tos, kurios turit mazuliukus savo vaikiukus, tai ka tuo metu su jais darote? vedates irgi, ar kazkam paliekat? nes man sitas klausimas tada labai aktualus butu..
O del vaikiuku nudziuginimo, tai net nezinau...kokio mazdaug amziaus jie ten?