prisijungiu
Sveikos
Sakykit, gal zinot kam butu galima atiduoti savo ir ne tik, isaugtus rubelius, zaislus?
zinau, kad yra seimu, kurioms to reikia, tik nelabai zinau kur jas rasti Laukiu atsakymu i AZ
Sakykit, gal zinot kam butu galima atiduoti savo ir ne tik, isaugtus rubelius, zaislus?
zinau, kad yra seimu, kurioms to reikia, tik nelabai zinau kur jas rasti Laukiu atsakymu i AZ
QUOTE(pupena @ 2010 12 09, 19:02)
Sveikos
Aha man irgi butu idomu suzinot kam reiktu rubeliu o tai vaikelis greit auga o drabuzeliu daug liek net nepanaudotu
sveikos jungiuosi ir as, turiu mazu rubeliu ir zaisliuku, kur kaune butu galima nuvezt? i kokius kudykiu namus? labai noreciau juos lankyti gal turite info kaip i juos patekti?
Sveikos
Nežinau tikslaus adreso, bet reikės pasiklausti vyro, nes jis visus mūsų drabužėlius, patalynes, rankšluosčius, kuriuos keičiu namuose veža į vieną bažnyčią, o ji ten išdalina norintiems sakė nespėjau iškrauti, kai susidarė eilutė norinčių, tai labai džiaugiuosi, kad neišmečiau Žinau, kad Kaune, petrašiūnuose ir, kad daiktus priima nuo 11 iki 12.30 lygtais, nes mane skubino, kad greičiau sukraučiau viską
Nežinau tikslaus adreso, bet reikės pasiklausti vyro, nes jis visus mūsų drabužėlius, patalynes, rankšluosčius, kuriuos keičiu namuose veža į vieną bažnyčią, o ji ten išdalina norintiems sakė nespėjau iškrauti, kai susidarė eilutė norinčių, tai labai džiaugiuosi, kad neišmečiau Žinau, kad Kaune, petrašiūnuose ir, kad daiktus priima nuo 11 iki 12.30 lygtais, nes mane skubino, kad greičiau sukraučiau viską
QUOTE(braskute_v @ 2010 12 15, 10:59)
Sveikos
Butu saunu jei galetumete parasyti tikslesne vieta, nes ir man aktualu, noreciau nuvezti kai kuriuos savo ir mergytes rubelius, jie geros kokybes, manau tikrai atsirastu jiems nauji seimininkai, o ismesti juk gaila, kai galima kazkam padeti..
Norincios atiduoti isaugtus vaiku ar savo drabuzelius uzsukite i kokius rajoninius vaiku globos namus. Manau jie tikrai su didziausiu dekingumu priims. Pati sia savaite lankiausi vienuose tokiuose namuose, tai vaizdas tikrai sukreciantis
gal kas zinote adresa kaune vaiku namu? as turiu 2-3m vaikisku rubeliu, su mielu noru nuvaziuociau aplankyt maziuku, pabendraut, bet nzn nei vieno adreso ir nzn ar reikia skambintis pries atvykstant? o petrasiunuose ten yra paprasciausiai baznytine parapija, kurioje dirba tokiu moteru kurios pacios tempiasi viska i namus.Mano kaimyne ten dirba ir nuomone mano tokia, reikia vezti tiesiai i vaiku namus.
QUOTE(Sigitukas @ 2010 12 17, 16:22)
gal kas zinote adresa kaune vaiku namu? as turiu 2-3m vaikisku rubeliu, su mielu noru nuvaziuociau aplankyt maziuku, pabendraut, bet nzn nei vieno adreso ir nzn ar reikia skambintis pries atvykstant? o petrasiunuose ten yra paprasciausiai baznytine parapija, kurioje dirba tokiu moteru kurios pacios tempiasi viska i namus.Mano kaimyne ten dirba ir nuomone mano tokia, reikia vezti tiesiai i vaiku namus.
ne visi vaikų namai nori rūbelių ir žaislų (bent jau minkštų žaislų tai nenori, o žaidimai lavinantys tai tinka), žinokit. bent jau mes kur einam (kūdikių namai Vilijampolėje), tai sakė, kad nereikia
QUOTE(Hetterra @ 2010 12 29, 12:55)
ne visi vaikų namai nori rūbelių ir žaislų
Tikrai ne visi, kaip kažkuri rašė būna vaikus rengia vos ne išaugtais, nes tingi sandėlyje perrūšiuoti atneštus drabužėlius.
Aš vežu į Caritą (yra praktiškai kiekviename mieste). Taip pat vežu į Kauno arkivyskupijos Šeimos centrą (Vilniaus g. 29, II aukštas), ten mielai priima.