Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

labai aciu, as cia nesenai prisiregistravau ir nieko nezinau kur ka daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina_ @ 2007 12 06, 17:02)
labai aciu, as cia nesenai prisiregistravau ir nieko nezinau kur ka daryti  rolleyes.gif

nepergyvenk isnyks pacios
Atsakyti
na as tikiuosi, kad pacios pranyks, bet kad manajam jei viena pranyksta iskart uzauga dar kelios, ir negraziai atrodo mazasis, nes po visa kuna jos issibarsciusios unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, viska perskaiciau, bet taip ir nesupratau ar kuri nors radote neskausminga moliusku salinima ar efektyvu gydyma. Mano merginai atopinis dermatitas, lyg bedos ir apmazejo, bet nespejau pasidziaugti kaip uzpuole tie bjaurybes moliuskai. Beda ta, kad jie linke uzpuliuoti, kazkaip spaudyti baisoka, o deginti kiek girdejau skauda.
Atsakyti
QUOTE(Mamka @ 2008 01 08, 13:54)
Sveikos mamytes, viska perskaiciau, bet taip ir nesupratau ar kuri nors radote neskausminga moliusku salinima ar efektyvu gydyma. Mano merginai atopinis dermatitas, lyg bedos ir apmazejo, bet nespejau pasidziaugti kaip uzpuole tie bjaurybes moliuskai. Beda ta, kad jie linke uzpuliuoti, kazkaip spaudyti baisoka, o deginti kiek girdejau skauda.

Mes issigydem moliuskus gerdami Tujos lasiukus (is Weledos)
P.S. mano dukrytei irgi buvo atopinis dermatitas, kuri sekmingai issigydem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2008 01 08, 12:20)
Mes issigydem moliuskus gerdami Tujos lasiukus (is Weledos)
P.S. mano dukrytei irgi buvo atopinis dermatitas, kuri sekmingai issigydem  thumbup.gif

O kiek laiko geret tuos lasiukus, ir ar nepablogejo odeles bukle, t.y. cia del atopinio dermatito? Ir beje ar cia reikia daktaro rekomendacijos ar galima ir patiems pradeti gerti?
Atsakyti
QUOTE(Mamka @ 2008 01 09, 10:47)
O kiek laiko geret tuos lasiukus, ir ar nepablogejo odeles bukle, t.y. cia del atopinio dermatito? Ir beje ar cia reikia daktaro rekomendacijos ar galima ir patiems pradeti gerti?

Mes gerem apie pora menesiu, o odele nepablogejo. Naudojom be daktaro rekomendacijos, nes poliklinikos daktarai, pas kuriuos mes lankomes apie tuos lasiukus nieko nezinotu. Rekomendavo moliuska naikinti praduriant su adata ir isspaudziant doh.gif
Tie lasiukai homeopatiniai, tai maniau, kad nepakenks.

P.S. kazkur tureciau turet tu lasiuku aprasyma, kuri dave kai pirkau. jei rasiu parasysiu, kas ten dar rasoma. Kiek atsimenu berods jie dar stiprina imuniteta.
Atsakyti
O kaip tos mamytes, kurios bandet naikinti tas bjaurybes Sugiharoje ar kitoje medicinos istaigoje, ar vaikuciui neskaudejo? Idomu koks nuskausminimas taikomas?
Atsakyti
Mamytes,pacios galite isnaikinti,tik reikia kruopsciai isspaudineti ir patepti Fucidino tepaliuku,2 %,jis su antibiotiku,tai ta virusa uzmusa.
Atsakyti
Mano dukrytei po 3 menesiu moliuskas dingo pats.
Atsakyti
Spaudinedami galite ispausti "varskine mase " i limfa, tai tada baisu kas bus, O antibiotikai niekada viruso neuzmusdavo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 02 27, 20:44)
Mano dukrytei po 3 menesiu moliuskas dingo pats.

ir maniškiui gal net anksčiau dingo nei po 3 mėn. - čia labai priklauso nuo vaiko imuniteto: dukrai labai iolgai gydžiau, o sūnui dingo patys
Atsakyti