Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

QUOTE(kriste76 @ 2007 05 17, 16:50)
Ydomu kaip pasalino,nenudegino?

BUVONM VAKAR PAS PLASTIKOS CHIRURGA IR JIS NEDEGINO O UZPURSKE KAZKO KAD MAZIUI NESKAUDETU IR NUKARPE DAR LIEPE KAD VAKARE KAI TRUPUTI UZSITRAUKS ODYTE PATEPT JODU,NU TFU TFU TFU TIKIUOSI DAUGIAU JAU NEBEISLYS g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjom tą džiaugsmelį, beliko du moliuskiukai ant rankytės. Nebesidaugina.
Įdomus dalykas: mano dukra turėjo dvi ligas- moliuskus ir bronchinę astmą. Gydėm, gydėm..............Tik pakeičiau darbą, nusiraminau, nes senasis nervus ėdė, taip staiga visos ligos kažkur išgaravo: ir astmos nesimato, ir mokiuskai per kelias dienas kažkur dingo...(Čia pamąstymas mamytėms ax.gif ).
Atsakyti
mums vienas dermatologas liepė tepti ALDARA. Dar neseniai tepliojam, rezultato nematau, tik BAAAAAAAAISI BRANGENYBĖsad.gif((((((((
Odar geriam homeopatinius. Daug kas siuntė gnaibyti, bet nevedžiau - jis man neleidžia net patept tų spuogelių, ką jau kalbėt apie kažką daugiau. Esu įsitikinus, kad vaikui būtų nepagydoma trauma. Na, blogiausiu atveju siūlė vesti į ligoninę, pamigdyt truputį, ir tik tada gnaibyt.
O šiandien net apsiverkiau, kai žaidimų aikštelėj mamos pradėjo traukti savo mažylius nuo manojo, kaip nuo raupsuoto.. sad.gif(((((((((((((( Suprantu ir jas.. turbūt taip pat elgčiausi.
Neįsivaizduoju, ką turėtų jausti mama, kai vaikiukas serga kokia žymiai baisesne liga, nors man ir nuo šitos širdelę taip spaudžia..

p.s. BEJE, ESU ĮSITIKINUS, KAD GAVO ŠITĄ ''DOVANĄ'' ŽAIDIMŲ KAMBARY AKROPOLY, KAI ŠVENTĖM GIMTADIENĮ.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 18, 09:07)
BUVONM VAKAR PAS PLASTIKOS CHIRURGA IR JIS NEDEGINO O UZPURSKE KAZKO KAD MAZIUI NESKAUDETU IR NUKARPE DAR LIEPE KAD VAKARE KAI TRUPUTI UZSITRAUKS ODYTE PATEPT JODU,NU TFU TFU TFU TIKIUOSI DAUGIAU JAU NEBEISLYS g.gif  mirksiukas.gif

Tai va kaip gerai tikiuosi visakas bus gerai.Ir daugiau nesidaugins jie!
Atsakyti
Valio Valio, išsigydėm biggrin.gif homeopatijos pagalba. Nieko negnaibiau, niekam neleidau. Užtrukom nemažai, bet nieko neliko. Ačiū gydytojai; jei kam reikės telefoniuko - galiu duoti. Tikrai neverta vaikelių gnaibyti ir kitaip doroti, kai yra daug humaniškesnis būdas.
Kantrybės ir sėkmės visoms kitoms mamytėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 09 21, 17:01)
Valio Valio, išsigydėm biggrin.gif homeopatijos pagalba. Nieko negnaibiau, niekam neleidau. Užtrukom nemažai, bet nieko neliko. Ačiū gydytojai; jei kam reikės telefoniuko - galiu duoti. Tikrai neverta vaikelių gnaibyti ir kitaip doroti, kai yra daug humaniškesnis būdas.

4u.gif Sveikinam!
Atsakyti
Mamytės, būkit geros patikslinkit, kur jūs nusipirkot tu tuju lasiuku ir kiek jie kainuoja. Mums labai reikia unsure.gif .
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Auksta @ 2007 11 12, 15:11)
Mamytės, būkit geros patikslinkit, kur jūs nusipirkot tu tuju lasiuku ir kiek jie kainuoja. Mums labai reikia unsure.gif .
Ačiū

As pirkau Weledoj. Parasiau siuo meilu info@weleda.lt , uzsisakiau ir man paliko Aušlavio vaistinėj - Tilto g. 6. Manau kad galima rasti ir kitose pardavimo vietose, bet gali pirma pasiskambinti ir paklaust ar turi. (www.weleda.lt)

P.S. as turiu dar beveik pilna buteliuka siu lasiuku. Mums jau nebereikia, jei ka galeciau pigiau parduoti. Galioja iki 2011 m.
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 09 21, 16:01)

As noreciau telefoniuko, aisku jeigu i Vilniuje bigsmile.gif

Mano maziuke irgi turi pora moliusku, ir jie vis plinta. Mum kazkas uznese, kai dukryte lanke, nes jie atsirado, kai jai buvo apie menesiuka sad.gif

Siaip gydytoja sake, kad gydymas yra toks: kazko susvirkscia i pati spuogiuka g.gif
Atsakyti
dukrai buvo ant paduko ir delno,issigydem su skystu azotu.vienos proceduros kaina 20lt.daro tai kosmetikos kab.mes lankemes seskines pol.
Atsakyti
Norejau suzinoti, gal kuri nors viena mamyte yra taip pat susidurusi su sia problema - moliuskines karpos. Esame uzsienyje, buvom gryze pas daktarus, beje mums metukai penki menesiai, bet taip ir nieko gero nepasake, tik, kad reikia paciai pradurti karpeles, isspausti skysti, kuris is ju isbegs ir uztepti jodu, bet pati bijau, kad labiau neuzkresciau,ir taip labai kankinimas vaiko. Gal kuri yra susidurusi su tokiomis problemomis ir zinote kur salinami tokie dalykai?
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=58523
Atsakyti