Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

QUOTE(vitaexxx @ 2007 03 03, 01:43)
Jei apie gydytoja - tai dermatologė ir dermatovenerologė
prof. Genovaitė Stanislava Lapinskaitė. Jei reikia jos telefono parasysiu pirmadieni visa gydytoju informacija mano darbo kompiuteryje. ok

Noriu paklausti, o ta profesore cia kokiam mieste, nelabai pagavau kampa? Nes itariu, kad ir man reiktu blink.gif su pasikonsultuoti!
Atsakyti
vitaexx, šaunuolė thumbup.gif , kad daliniesi savo patirtim ir patarimais drinks_cheers.gif . O kai kurios mamelės jau tokios "teisingos" ir nepaprastos, kad net šleikštu skaityt irnesakyk.gif Žmogus - naujokas, gal išspaustumėt nors šiek tiek tolerancijos, mielosios? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 03 08, 23:13)
Noriu paklausti, o ta profesore cia kokiam mieste, nelabai pagavau kampa? Nes itariu, kad ir man reiktu blink.gif su pasikonsultuoti!

Vilniuje. as jau nebeturejau jėgų vešti vaikinuka savo dar toliau kankinti ar tiesiog eilini karta klausyti skirtingų gydytojų gydymo būdų, todėl papraščiausiai tik paskambinau telefonu ir papasakojau situacija. Ji man pasakė kad net atvažiuoti pas ją nebūtina, tiesiog patarė kaip viską reikia daryti.

Matot kadangi aš pati jau 8 metus dirbu farmacijoje, tai truputi šį tą nutuokiu. Bet kas keisčiausiai, kad net rekomenduotos gydytojos, turinčios gerą vardą ir patirtį arba priklausonačios gerų privačių įstaigų darbuotojų tarpui man sukėlė pyktį.

Jums siūlau pirmiausia pasiskambinti, visiškai nesvarbu ar tai liečia jus ar jūsų vaikutį, papasakoti gydytojai kokią turitę problemą ir ji jums pasakys ką, kaip ir kada daryti. ok.
Papildyta:
QUOTE(oregano @ 2007 03 09, 12:20)
vitaexx, šaunuolė  thumbup.gif , kad daliniesi savo patirtim ir patarimais  drinks_cheers.gif . O kai kurios mamelės jau tokios "teisingos" ir nepaprastos, kad net šleikštu skaityt irnesakyk.gif Žmogus - naujokas, gal išspaustumėt nors šiek tiek tolerancijos, mielosios?  bigsmile.gif

ačiū už palaikymą. Aš norėjau kad mūsų forumo vyriausiosios suprastų nekaip kaip išgydyti, bet kaip problema - kurios nemoka gydyti kaip kurie gydytojai.
Atsakyti
ne taip senai ir mes buvom susidūrę su moliusku doh.gif . dukrai išaugo ant ausytės, galvojau pradžioje, kad paprastas spuogiukas, bet vis tiek parodžiau gydytojai. tik gerai, kad mūsų gydytoja iš karto jį atpažino ir iškrapštė paprasčiausiai pradurdama su adata, patepė spiritu ir viskas, moliusko kaip nebūta thumbup.gif

Atsakyti
As taip pat susiduriau su sia problema,mano dukrytei buvo nusetas visas kunelis moliuskais,bet mes nuvezeme i Vilniu Sugiharos klinika,kur labai puikiai ir neskausmingai atliko sia procedura,ir jei pasikartotu po pirmos proceduros,antra kart atliktu nemokamai.Bet manau kad jau nereiks nes jau praejo pora metu ir nieko.as nesuprantu kam taip kankinti vaikus,paciom bandyt nugnybt,ar adata pradurt kazkoks absurdas.Man atrodo visa tai turi atlikt patyres daktaras,nes neduok dieve dar uzkresit,ir turesit rimtesniu problemu.Aciu daktarui Babajanui jis tik labai gerai atlieka savo darba su lazeriu ir vaikui neriekia kenteti nei skausmo,nei bijoti daktaru smile.gif
Atsakyti
As susiduriau su moliusku pati budama nestuke.gif Ilga laika nekreipiau i tris spuogelius demesio, galvojau nestumo metu oda kvailioja, o siandien nuejau del apgamo pas gydytoja, del visa ko parodziau tuos spuogelius, pasirodo - moliuskai doh.gif Tai pridegino juos man, skaudejo, bet ne taip jau labai kad kentet negalima butu, labai greitai ten nudegina. Dabar pasiskaiciau ka jus visos rasot, tai galvoju - kaip gerai kad jie per 7 men nuo tada kai pasirode neisplito ir kaip gerai kad nunaikino dabar, o tai dar buciau uz menesio laiko gimsianti vaikeli uzkretus blink.gif Tikiuosi po siandieninio nudeginimo neatsiras ju daugiau schmoll.gif
Atsakyti
doh.gif schmoll.gif Vaje niekada nesu girdejusi apie tokias problemas g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei ir buvo moliuskai tai degino azotu,bet matyt dar pasisėjo tai nežinau ar deginti ar geriau vaistukais? g.gif
Atsakyti
Musu 5,5m. sunus irgi turejes moliusku. Sekmingai ir beskausmiai issigydem su thuja lasiukais isoriniam ir thuja 30 zirniukais vidiniam vartojimui . Vaikui buvo nubertos slaunys is vidines puse, tarpviete... alkunes, krutine. Rubai kai kuriuos moliuskus gerokai iserzino. Jie isvesejo, kai kurie pradedavo kraujuot... o pradejom homeopatini kursa - viskas l. graziai susitvarke.
Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(mammamia @ 2007 04 23, 17:31)
Musu 5,5m. sunus irgi turejes moliusku. Sekmingai ir beskausmiai issigydem su thuja lasiukais isoriniam ir thuja 30 zirniukais vidiniam vartojimui . Vaikui buvo nubertos slaunys is vidines puse, tarpviete... alkunes, krutine. Rubai kai kuriuos moliuskus gerokai iserzino. Jie isvesejo, kai kurie pradedavo kraujuot... o pradejom homeopatini kursa - viskas l. graziai susitvarke.
Rekomenduoju.

O kur tų tujų lašų galima nusipirkti?Ar tik per tuos platintojus?
Atsakyti
QUOTE(Ni1 @ 2007 03 09, 23:54)
ne taip senai ir mes buvom susidūrę su moliusku  doh.gif . dukrai išaugo ant ausytės, galvojau pradžioje, kad paprastas spuogiukas, bet vis tiek parodžiau gydytojai. tik gerai, kad mūsų gydytoja iš karto jį atpažino ir iškrapštė paprasčiausiai pradurdama su adata, patepė spiritu ir viskas, moliusko kaip nebūta  thumbup.gif

Mano mergytei, kai jai buvo 1 m. atsirado ant kaktytės. Daktarė manė, kad tai karputė ir nusiutė pas dermatologę. Tai ji lygiai taip pat su adata ištraukė ir patepė spiritu. Džiaugėmės pora metų skaisčiu veideliu, bet po to pridygo ant veiduko dar daugiau, aplink lupytes, aplink akytes. Štai tas tai buvo sunku išgydyti. jau tada jų buvo per daug, kad kankinti vaiką ir kiekvieną raškyti. Tai išrašė vaistukų, kurie džiovina tą moliuską, po kiek laiko išdžiuvusį jį kažkaip iškelia iš po odos ir tada galima jį ištraukti. Meginau spausti keletą dar esančius po odele, bet nuo tokio veiksmo liko nedideli randžiukai. Gerai, kad tik pora taip tespaudžiau. Tačiau dabar, tfu tfu tfu, mergaite vėl skaisti ir graži. Tikiuosi, kad daugiau tokios problemos nebeturėsim. smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei ant rankos irgi buvo moliuskai, tai dermatologe patarė tepti juos kelis kartus per dieną Kerasal tirpalu ir per savaitę viskas praėjo.
Atsakyti