QUOTE(Brudi @ 2007 03 08, 23:13)
Noriu paklausti, o ta profesore cia kokiam mieste, nelabai pagavau kampa? Nes itariu, kad ir man reiktu
su pasikonsultuoti!
Vilniuje. as jau nebeturejau jėgų vešti vaikinuka savo dar toliau kankinti ar tiesiog eilini karta klausyti skirtingų gydytojų gydymo būdų, todėl papraščiausiai tik paskambinau telefonu ir papasakojau situacija. Ji man pasakė kad net atvažiuoti pas ją nebūtina, tiesiog patarė kaip viską reikia daryti.
Matot kadangi aš pati jau 8 metus dirbu farmacijoje, tai truputi šį tą nutuokiu. Bet kas keisčiausiai, kad net rekomenduotos gydytojos, turinčios gerą vardą ir patirtį arba priklausonačios gerų privačių įstaigų darbuotojų tarpui man sukėlė pyktį.
Jums siūlau pirmiausia pasiskambinti, visiškai nesvarbu ar tai liečia jus ar jūsų vaikutį, papasakoti gydytojai kokią turitę problemą ir ji jums pasakys ką, kaip ir kada daryti. ok.
Papildyta:
QUOTE(oregano @ 2007 03 09, 12:20)
vitaexx, šaunuolė
, kad daliniesi savo patirtim ir patarimais
. O kai kurios mamelės jau tokios "teisingos" ir nepaprastos, kad net šleikštu skaityt
Žmogus - naujokas, gal išspaustumėt nors šiek tiek tolerancijos, mielosios?
ačiū už palaikymą. Aš norėjau kad mūsų forumo vyriausiosios suprastų nekaip kaip išgydyti, bet kaip problema - kurios nemoka gydyti kaip kurie gydytojai.