Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

QUOTE(Aurore_ @ 2016 06 28, 14:32)
Sveikos,

Kas naudojote Thuja Complex homeopatinius zirniukus, kiek ju reikia 3 m.vaikui duoti ir kiek k.per diena?

Mamos,naudojom ir molutrex ir žirnius,ir tepem jodu, padėjo viena-su adata, užteko dviejų idspaudimiu, kiti patys dingo
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2016 07 01, 07:45)
Mamos,naudojom ir molutrex ir žirnius,ir tepem jodu, padėjo viena-su adata, užteko dviejų idspaudimiu, kiti patys dingo

Išspaudinėjau, kiek trimetė mano leido tuos moliuskus, tik ne su adata, o su nagu. Iš pradžių nusigandau, kad moliuskų dar pasisėjo, bet lyg ne, tai ne jie... Laukiu rezultatų, lyg daugiau nematyti kuris laikas jų, šašiukai iššspaustų moliuskų vietoje gyja. Žiūrėsim, kaip bus toliau. Labai neestetiškai atrodė, jau ėmiausi ir aš šito žiauraus būdo.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2016 07 06, 15:02)
Išspaudinėjau, kiek trimetė mano leido tuos moliuskus, tik ne su adata, o su nagu. Iš pradžių nusigandau, kad moliuskų dar pasisėjo, bet lyg ne, tai ne jie... Laukiu rezultatų, lyg daugiau nematyti kuris laikas jų, šašiukai iššspaustų moliuskų vietoje gyja. Žiūrėsim, kaip bus toliau. Labai neestetiškai atrodė, jau ėmiausi ir aš šito žiauraus būdo.

Su nagu galit infekcija uznesti, adata reikia prieš tai į spirito tirpalą suminkyti
Atsakyti

Sveikos, mano dukryte taip pat turi šią bėdą, siuntemes  ZymaDerm, jau baigia išnykti. 

Atsakyti
Sveiki. Mes irgi gavom šią bėdą. Įtariu pasimaudžius Druskininkuose baseine. Po dviejų sav. dukrytei iškilo herpes bėrimas ant nugarytės ir keli keisti spuogiukai. Nulėkiau pas dermatologą. Pasirodo tie spuogiukai - odos moliuskas.  Liepė tepti patį moliuską vandenilio peroksido tirpalu, kad padžiovinti. Tada išspausti ir dar patepti jodu. Bandysim gydytis. Tik nežinau kaip seksis spaudinėti, ar leisis... 
Ar dar kas bandėte tepti vandenilio peroksidu? Šiam forume šios info neužmačiau, tai ieškojau ir radau užsienio puslapiuose. Ten dar mamos dalinosi, jog vienos  gydo arbatmedžio aliejumi+kokosų aliejus, kai kurios džiovina salicilo rūgšties tirpalu. 
Atsakyti