ko tik nera
Pas mano sūnų ant rankos yra moliuskai. Buvom pas dermatologę, išrašė tepalo Kerasal. Tepti tris savaites ryte ir vakare. Bet nemačiau kad Jus vartojote tokį tepalą. Šis tepalas yra paprastas, tinka ir pleiskanojančiai odai, zvynelinei. Tai idomu ar bus veiksmingas
QUOTE(Renytė @ 2011 06 22, 09:29)
Pas mano sūnų ant rankos yra moliuskai. Buvom pas dermatologę, išrašė tepalo Kerasal. Tepti tris savaites ryte ir vakare. Bet nemačiau kad Jus vartojote tokį tepalą. Šis tepalas yra paprastas, tinka ir pleiskanojančiai odai, zvynelinei. Tai idomu ar bus veiksmingas
Tikrai sunku ką pasakyti tai patepkit ir tiesiog reiks laukti , o gal dabar jau taip gydo?
Galesiu pasakyti tik po keliu savaiciu ar padejo
Mes taip pat vargstam su sia beda Tepu sunui Infectodell ir nors tie moliuskai nukrenta, bet ziu kitoj vietoj vel islenda nauji O dabar jau atsirado ir ant vienos akies voko , o akiu srityje vaistais tepti negalima, tai jau nebezinau kaip situos beisnaikinti... operaciju tai nenoriu
QUOTE(Aidar @ 2011 01 10, 12:30)
Moliuskus gydyti visai nebutina. Sunus irgi parsinese sita "malonuma", tai nuveziau pas pazistama dermatologe ir man ji pasake, jei tau nemalonu - tepk infectodell, naikink, lazeriu, bet pries tai imk ir pasiskaityk. Padave man kazkokia knyga anglu kalba (ligu enciklopedija ar kazkas panasaus) ir as pati pasiskaiciau, kad variantai trys - vaistai, lazeris arba laikas Aisku, man buvo nemalonu, kad mes galim kazka uzkresti, tai nupirkau Infectodell, tepliojau, tepliojau, o jie kaip atsirasdienejo nauji, taip ir atsirasdinejo. Nusispjoviau ir nieko nedariau. Po poros menesiu patys isnyko. Toje knygoje raso, kad jie isnyksta iki 2 metu laikotarpyje.
Mes pradejom eiti i darziuka nuo rugsejo ir po poros menesiu pastebejau viena moliuskiuka.Veliau prasidejo sirgimo sezonas moliuskiuku padaugejo buvo 7 .Nieko nedariau pradingo patys dabar o jau liepa ju turim tik 1.Kolkas jis nedideja mazulelis visai .Tikimes kad dings ir jis
Moliuskus odos daktarai salina ir veltui, nu nebent koks mokestis yra vienkartinis. mes vaziavom i kita miesta, tai sumokejom 17 lt uz 5 moliuksus. o paskui kai atsiradasdavo, tai pati istraukdavau ir jodu patepdavau.
sveikutės ir mes kovojam su šiuo "gėriu". Paskaičiau Jūsų pašnekesius tai kiek įdomybių radau...
Visų pirma, tai visuose u-žsienietiškuose straipsniuose rašo, kad jis dažniausiai praeina pats. Žinoma priklauso nuo imuniteto ir dažniausiai užtrunka iki 3 metų. Dėl gydymo būdų, tai moksliniais tyrimais nustatyta, kad jo gydymų yra įvairių ir galima net pačiam gydytis, tad ruošiuosi išbandyti kai ką pati.
Pvz. tyrimai rodo (jei reikia galiu net nuoroda duot), kad 90 proc atvejų padeda australišku citrinmirčių (Backhousia citriodora) eterinis aliejus, šitą ketinu pirkt, taip pat arbatmedžio aliejus, nepamenu statistikos kiek dažnai padeda, šitą jau nusipirkom, bet jis labai aštriai kvepie (man smirda), o mūsų suneliui daugiausiai ant veido, tai nesinori taip kankint...
Dar pažįstami išsigydė homeopatiniais žirniukais, tačiau jų lt nėra, jiem atsiuntė iš Vokietijos, tad jei kas ten esa galiu pasakyt pavadinimą, nes kiek suprantu ten jais ir gydo šitą bjaurybę
Visų pirma, tai visuose u-žsienietiškuose straipsniuose rašo, kad jis dažniausiai praeina pats. Žinoma priklauso nuo imuniteto ir dažniausiai užtrunka iki 3 metų. Dėl gydymo būdų, tai moksliniais tyrimais nustatyta, kad jo gydymų yra įvairių ir galima net pačiam gydytis, tad ruošiuosi išbandyti kai ką pati.
Pvz. tyrimai rodo (jei reikia galiu net nuoroda duot), kad 90 proc atvejų padeda australišku citrinmirčių (Backhousia citriodora) eterinis aliejus, šitą ketinu pirkt, taip pat arbatmedžio aliejus, nepamenu statistikos kiek dažnai padeda, šitą jau nusipirkom, bet jis labai aštriai kvepie (man smirda), o mūsų suneliui daugiausiai ant veido, tai nesinori taip kankint...
Dar pažįstami išsigydė homeopatiniais žirniukais, tačiau jų lt nėra, jiem atsiuntė iš Vokietijos, tad jei kas ten esa galiu pasakyt pavadinimą, nes kiek suprantu ten jais ir gydo šitą bjaurybę
Sveikos mamytes,
Kam aktualu,mano sunelis irgi darzelyje buvo siu "gyviu" pasigaves,tai odosgydytoja liepe deginti tokiu tepaliuku,bet mes pabandem,tai labai skaudedavo maziui..tai metem si preparata ir as perskaiciau, kad tas vokietijoje platinamu lasiuku pagrindinis ingredientas yra Tuja,tai nuejome i homeopatine vaistine Panevezyje,tai jie iskart dave - pavadinimo zirniukus THUJA COMPLEX 12,0 - ten parasyta nuo karpu, kandilomu, nusipirkoma ir mano vaikas pagere ne pilnas dvi savaites ir viskas dingo,-tai ir liko net visas buteliukas tie zinrniukai Lietuvoj tik 5 Lt,o tie vkiski 10-15 kart brangesni.
Taip kad musu vaistines homeopatai ne ka prastesni
Kam aktualu,mano sunelis irgi darzelyje buvo siu "gyviu" pasigaves,tai odosgydytoja liepe deginti tokiu tepaliuku,bet mes pabandem,tai labai skaudedavo maziui..tai metem si preparata ir as perskaiciau, kad tas vokietijoje platinamu lasiuku pagrindinis ingredientas yra Tuja,tai nuejome i homeopatine vaistine Panevezyje,tai jie iskart dave - pavadinimo zirniukus THUJA COMPLEX 12,0 - ten parasyta nuo karpu, kandilomu, nusipirkoma ir mano vaikas pagere ne pilnas dvi savaites ir viskas dingo,-tai ir liko net visas buteliukas tie zinrniukai Lietuvoj tik 5 Lt,o tie vkiski 10-15 kart brangesni.
QUOTE(bukara @ 2011 10 10, 14:35)
Sveikos mamytes,
mes irgi gydemes su thuja Tik mum is vokietijos lasiuku ir zirniuku atveze. Ten jie kelis eurus kainuoja. Dar pasitepem arbatmedziu ir vsio O tu visu deginanciu tai as nenoriu, nes vaikiukui skauda ir nepasalina pacios tos bacilos
QUOTE(ad23 @ 2011 10 15, 15:10)
mes irgi gydemes su thuja Tik mum is vokietijos lasiuku ir zirniuku atveze. Ten jie kelis eurus kainuoja. Dar pasitepem arbatmedziu ir vsio O tu visu deginanciu tai as nenoriu, nes vaikiukui skauda ir nepasalina pacios tos bacilos
Laba diena, as perskaiciau cia, kad daug kas turi sia beda ir noriu pasidalinti musu patirtim. Rugseji mano sunui sie moliuskai atsirado. As kiek apie juos zinojau, bet pamaniau, kad reikia isklausyti, ka daktarai mano. Taigi pasirodem daktarei, ji patare nekankinti vaiko su taip maigymais moliusku, o geriau tepti visiskai nauju, bet skirtu butent moliusku gydymui tirpalu. Jis vadinasi Infecto Dell, ir siuo tirpalu mes tepemes dvi dienas, po kuriu viskas pradejo tvarkytis ir visai nepastebimai dingo. Nepatogumas sio tirpalo yra tame, kad jis nepigus - apie 40Lt kainuoja ir jo galiojimas nuo atidarymo yra apie 40 dienu. Taigi jei kas turit sia beda ir norit isigyt, as galiu savo parduot(dovanot), nes visvien jau nebenaudosim. Bet mums su juo pavyko, o as tik to ir norejau!
Sekmes visoms mamytems!