Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

QUOTE(Eaušra @ 2010 01 13, 09:57)
Mano dukrai buvo atsiradę daug moliuskų ant rankų ir kojų. Mes juos išnaikinom tepdami du kartus per dieną paprastais lašiniais.

blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaake @ 2005 12 14, 14:19)
Mano 2 m. sūnui pažastelėje atsirado mazgelis. Buvom pas dermatologe. Sake, kad moliuskas. Čia virusinis odos susirgimas, gali išplisti po visą kūną. Reikia traukti, bet labai skauda... Nežinau, ar gali nuskausminti, nes čia ir suaugęs žmogus rėks... Kol kas tepam castellani rubi skysčiu. Atrodo, kad sumažėjo, bet nedingo, nors gydymo kursas -2 sav. Gal buvot susidūrę?

Mano dukrai taip pat buvo atsiradę daug moliuskų. Mes tepėm paprastais lašiniais, tai jie akyse pradėjo mažėti, kol visai išnyko.
Atsakyti
QUOTE(Eaušra @ 2010 01 13, 17:01)
Mano dukrai taip pat buvo atsiradę daug moliuskų. Mes tepėm paprastais lašiniais, tai jie akyse pradėjo mažėti, kol visai išnyko.

Kokie lašiniai sūdyti ar rūkyti biggrin.gif Iš kur tą metodą sužinojot? Gal ten ne moliuskas buvo?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trys gilės @ 2010 01 13, 18:26)
Kokie lašiniai sūdyti ar rūkyti biggrin.gif Iš kur tą metodą sužinojot? Gal ten ne moliuskas buvo?? bigsmile.gif

Aha,man irgi butu idomu suzinoti daugiau apie lasiniu "terapija" bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mergytei (3m.) taip pat atsirado šitų bjaurybių klubo srityje unsure.gif odos gydytojas pasakė, jog tai moliuskai ir kad juos reikia išspaust. Tiesa, pas mergytę jų atsirado 7, vieną nudraskė pati, liko 6. Tai kai paprašiau ar leis išspausti "spuogiukus", sutiko mielai, bet po pirmojo, nebenorėjo manęs nei artyn prisileist prie tos vietos schmoll.gif doh.gif na ką gi, teko apsižerg kojas, suimt rankas ir pabūt mama- sadiste verysad.gif lengva nebuvo, mergytė verkė, šaukė "mama prašau, nespausk, skauda", stengėsi ištrūkt, o tai dar apsunkino ir užtrukom, kol tas bjaurastis sutvarkėm...streso buvo abiems unsure.gif ..na, bet dabar jau operacija įvykdyta, viskas uždezinfekuota smile.gif po visko pasiskaičiau nete, jog kai kas pataria jokiu būdu nespaudyti..Gerai, kad neskaičiau prieš "operaciją", o tai būčiau suabejojusi. Tikiuosi jų daugiau nebeatsiras (tfu tfu tfu) Štai tokia patirtis mūsų.
Bet kokie bjaurybės fujjjjjj gun_bandana.gif gyviai, minta vaiko kraujuku doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 17 sausio 2010 - 21:08
Mano mergytei metukai ir turime 10 tu bjaurybu, jau 3 dingo savaime, bet ju dar atsiranda. Gydytojas israde infectodell, bet anotacijai parasyta, kad tik nuo 2 metuku galima, nezinau ka daryti, naudoti juos ar ne. Kita buda dar patare, prakrapstyt adatele ir jodu patemti, bet pas mus ir ant kaklo yra, tai net neitariu kaip tokiu budu jas krapstyti
Atsakyti
QUOTE(Lucija @ 2010 02 02, 19:18)
Mano mergytei metukai ir turime 10 tu bjaurybu, jau 3 dingo savaime, bet ju dar atsiranda. Gydytojas israde infectodell, bet anotacijai parasyta, kad tik nuo 2 metuku galima, nezinau ka  daryti, naudoti juos ar ne. Kita buda dar patare, prakrapstyt adatele ir jodu patemti, bet pas mus ir ant kaklo yra, tai net neitariu kaip tokiu budu jas krapstyti

maniškei 1 metai ir 8mėn. tai nelaukiau tų 2 metukų, pradėjau tept Infectodell'iu, kai kurie nunyko, bet ne visi, dar truputį patepsim kurį laiką smile.gif
Atsakyti
Mano sunuj 1.5 metuku ant nugaros kokie 8 islindo, tai jau kelias savaites naudojam ZymaDerm. Bet kolkas jokiu pakitimu nesimato. Ar kas noprs bandet shiu preoaratu tepti ir kiek ilgai jum uzhtruko toks gydymas?

Aciu. smile.gif
Atsakyti
Dukra irgi turejo moliusku, kai jai buvo kazkur vieneri. Buvom pas kelis odos gydytojus, bet israsyti tepaliukai nepadejo, sake galima naikinti saldymo budu, bet vaikui skaudes ir nuo streso dar daugiau ju priaugs, viena daktare patare nueiti pas homeopata. Tai vat praejus metams po moliusku atsiradimo nukulniavom pas homeopata ir per kelis menesius issigydem zirniuku pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyvute @ 2010 03 17, 15:58)
Dukra irgi turejo moliusku, kai jai buvo kazkur vieneri. Buvom pas kelis odos gydytojus, bet israsyti tepaliukai nepadejo, sake galima naikinti saldymo budu, bet vaikui skaudes ir nuo streso dar daugiau ju priaugs, viena daktare patare nueiti pas homeopata. Tai vat praejus metams po moliusku atsiradimo nukulniavom pas homeopata ir per kelis menesius issigydem zirniuku pagalba smile.gif

O kur ir pas koki homeopata ejote? Vilniuje gal? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swetik: 18 kovo 2010 - 02:41
Mes irgi turėjom moliuską. Aplankėm daug gydytojų ir išgirdom daug nuomonių. Vieni sakė, kad reikia šalinti lazeriu, kiti azotu, o treti, kad iš vis nieko nereikia daryti. Kad jis, po kurio laiko, pats dings smile.gif Man ši versija labiausiai patiko.
Pradžioj bandžiau deginti jodu - nepadėjo, tik sualergizavo ir tiek. Tada nusipirkai Adelės Karaliūnaitės (žolininkės) tepaliuką "Gintarinės dulkės". Jis skirtas visokiom odos erkutėm, papilomom gydyti. Ir... stebūkle, jis mums padėjo smile.gif Nebeturim nei vieno moliusko. Tiesa, negaliu pasakyti ar tikrai nuo jo pasveikom, gal ir be jo būtų praėję, bet siūlau pabandyti smile.gif Blogiau nebus, o gal ir jums padės smile.gif
Sekmės gydant savo mažiuosius zuikučius smile.gif
Atsakyti
Musu dukrele irgi turejo moliuskus, kuriuos pasigavom Maximoje, vaiku kambaryje keisdami sauskelnes. Jai buvo virs 1 m. Pradzioje buvo vienas ant uzpakaliuko, po kurio laiko - apie 10 vnt. Buvom pas dermataloge, nieko ypatingo nepasake, tik konstatavo fakta, jog tai moliuskiniai dariniai. Vienintelis budas kuri siek tiek padejo (neileido daugintis moliuskams) - isspausti ta spauoga, kad pajustum toki kaip grudeli tarp pirstu. Kai isspaudi labai bega kraujas, tai budinga moliuskams... Viska reik daryti steriliai, spiritu tepti, ir atsargiai, niekur neprisiliesti - nes kitaip moliuskas toj vietoj isdygs. Realiai sie darinukai kimba prie maziuku vaiku, arba tu kuriu imuniutetas silpnesnis. Mes nieko netepdami, kartais isspausdami moliuskus tiesiog issaugom. smile.gif Kazkur apie 3m. dukryte jau ju neturejo. Taigi kazkur 1-2m. teko pasikankinti su ta bjaurastim.
Atsakyti