Ar niekas nebuvot naikinti moliusku lazeriu? Paskaicius tema pasimeciau koki gydimo metoda man pasirinkt
Lazeriu? Girdejau, kad maziems vaikams tai nepatariama daryti. Jei mazius neserga, sugirdyk imuniteta stiprinanciu vaistu, o tada matysit. Maniske pasveiko (spjaunu 3 kartus), bet as savo metodus apraisiau anksciau. Dbr.tu moliusku nei vieno neturi
Papildyta:
Maira, bijau pameluoti, bet, man rodos, kad infectodelio toks pats poveikis kaip ir to kalio.....Jie abu degina, bet priezastis- lieka nepanaikinta. Uzkratas yra kraujyje.
Papildyta:
Maira, bijau pameluoti, bet, man rodos, kad infectodelio toks pats poveikis kaip ir to kalio.....Jie abu degina, bet priezastis- lieka nepanaikinta. Uzkratas yra kraujyje.
QUOTE(lukne1 @ 2009 11 29, 00:24)
Lazeriu? Girdejau, kad maziems vaikams tai nepatariama daryti. Jei mazius neserga, sugirdyk imuniteta stiprinanciu vaistu, o tada matysit. Maniske pasveiko (spjaunu 3 kartus), bet as savo metodus apraisiau anksciau. Dbr.tu moliusku nei vieno neturi
Papildyta:
Papildyta:
Siaip dukra ne is serganciuju, imunitetas lyg ir tvarkoje , kazkur pasigavom viena, o dabar jau dar 2 atsirado. Pediatre kol kas siulo neiti i lazerio proceduras, bet ir kito gydimo metodo nepasiulo . O as bijau, kad tik ju daugiau neatsiratsu
maniskes imunitetas irgi buvo geras. Sirgti pradejo tik eidama i darzeli. Pasieskokite info - tai liga, kuri atsiranda del nusiplusio imuniteto.
QUOTE(lukne1 @ 2009 11 30, 22:01)
maniskes imunitetas irgi buvo geras. Sirgti pradejo tik eidama i darzeli. Pasieskokite info - tai liga, kuri atsiranda del nusiplusio imuniteto.
Ieskojau ir skaiciau, berods sveikas.lt straipsni radau. Reikes pabandyt isgert ka nors imuniteto stiprinimui Aciu uz patarimus.
Be to ir abu gydytojai ir tam straipsnyje parasyta, kad jokiu budu moliusku negalima spaudinet. O cia beveik visos tokiu budu nuo ju atsikrato.
Sveiki,
aciu mamytei YELL uz ZymaDerm1 vaistukus.
tikrai padeda nuo tu bjaurybiu.Mes jau daug ka buvom isbande,bet nieks nepadejo.
o va nuo zymaderm pradejo nykti ir dziuti tos bjaurybes.
aciu mamytei YELL uz ZymaDerm1 vaistukus.
tikrai padeda nuo tu bjaurybiu.Mes jau daug ka buvom isbande,bet nieks nepadejo.
o va nuo zymaderm pradejo nykti ir dziuti tos bjaurybes.
QUOTE(tormika @ 2009 11 12, 20:55)
sveiki
tai kad to kalio hidroksido lietuvos vaistinese mes neradome
nes jau 6men kariaujam su moliuskais bet dar ne galas.
Papildyta:
sveiki,
gal galit pasakyti kur to Zymadermo galima gauti?
is anksto aciu
tai kad to kalio hidroksido lietuvos vaistinese mes neradome
nes jau 6men kariaujam su moliuskais bet dar ne galas.
Papildyta:
sveiki,
gal galit pasakyti kur to Zymadermo galima gauti?
is anksto aciu
sveiki,
Infectodell ir yra kalio hiroksido tirpalas
Sveikos,
Ir aš esu pasimetus, nežinau nuo ko pradėt ir kokį tepalą ar vaistus pasirinkt
Maniškei 1,7m. turi apie 20 moliuskų, gydytojai nieko nepataria, degint azotu ar lazeriu labai skausminga. Jau porą sav.tepam castellani rubi, bet labai džiovina odą, visa aplink sudirgo, išsausėjo kasosi mažytė.
Krapštyt bijau, be to net paliest man jų dukra neleidžia, rėkia ir verkia.
Bandysiu imunitetą pastiprint, nors lyg ir nebuvo problemų, retai serga.
O dar gal galit pasakyt kur nusipirkti to Zymaderm1 ir kiek kainuoja jis???Gal kam atliko truputį?
Beje informaciniame lapelyje Infectodell parašyta, kad vaikams iki 2metų negalima
Maniškei 1,7m. turi apie 20 moliuskų, gydytojai nieko nepataria, degint azotu ar lazeriu labai skausminga. Jau porą sav.tepam castellani rubi, bet labai džiovina odą, visa aplink sudirgo, išsausėjo kasosi mažytė.
O dar gal galit pasakyt kur nusipirkti to Zymaderm1 ir kiek kainuoja jis???Gal kam atliko truputį?
Beje informaciniame lapelyje Infectodell parašyta, kad vaikams iki 2metų negalima
QUOTE(trys gilės @ 2010 01 09, 13:13)
Sveikos,
Mes pirkom is angliskos internetines vaistines http://www.livingiseasy.co.uk/
Jie siuncia i LT
http://www.livingise...search=zymaderm
Papildyta:
Mes pirkom is angliskos internetines vaistines http://www.livingiseasy.co.uk/
Jie siuncia i LT
http://www.livingise...search=zymaderm
Jei gerai pamenu su siuntimu kainavo kazkas apie 115lt
Pradėjom tuo "Infectodell'u" gydymą, parašysiu kaip sekėsi Beje daug kur skaičiau, kad moliuskų negalima traukyt, krapštyt ir visokių kitokių barbariškų metodų taikyt Kažin ar neliko randų tų mamyčių vaikučiams, kurios čia skelbėsi tokiu būdu naikinančios???
QUOTE(trys gilės @ 2010 01 12, 15:51)
Pradėjom tuo "Infectodell'u" gydymą, parašysiu kaip sekėsi Beje daug kur skaičiau, kad moliuskų negalima traukyt, krapštyt ir visokių kitokių barbariškų metodų taikyt Kažin ar neliko randų tų mamyčių vaikučiams, kurios čia skelbėsi tokiu būdu naikinančios???
O mums pediatre patare truputeli luktelt ir geguze isbandyt "Didžiaja ugniažole",sake kad geguze-birzeli ji turi stipriausia gydymo efekta.