Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

Ar niekas nebuvot naikinti moliusku lazeriu? Paskaicius tema pasimeciau koki gydimo metoda man pasirinkt blush2.gif
Atsakyti
Lazeriu? Girdejau, kad maziems vaikams tai nepatariama daryti. Jei mazius neserga, sugirdyk imuniteta stiprinanciu vaistu, o tada matysit. Maniske pasveiko (spjaunu 3 kartus), bet as savo metodus apraisiau anksciau. Dbr.tu moliusku nei vieno neturi ax.gif
Papildyta:
Maira, bijau pameluoti, bet, man rodos, kad infectodelio toks pats poveikis kaip ir to kalio.....Jie abu degina, bet priezastis- lieka nepanaikinta. Uzkratas yra kraujyje.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2009 11 29, 00:24)
Lazeriu? Girdejau, kad maziems vaikams tai nepatariama daryti. Jei mazius neserga, sugirdyk imuniteta stiprinanciu vaistu, o tada matysit. Maniske pasveiko (spjaunu 3 kartus), bet as  savo metodus apraisiau anksciau. Dbr.tu moliusku nei vieno neturi ax.gif
Papildyta:
Maira, bijau pameluoti, bet, man rodos, kad infectodelio toks pats poveikis kaip ir to kalio.....Jie abu degina, bet priezastis- lieka nepanaikinta. Uzkratas yra kraujyje.

Siaip dukra ne is serganciuju, imunitetas lyg ir tvarkoje g.gif , kazkur pasigavom viena, o dabar jau dar 2 atsirado. Pediatre kol kas siulo neiti i lazerio proceduras, bet ir kito gydimo metodo nepasiulo g.gif . O as bijau, kad tik ju daugiau neatsiratsu doh.gif
Atsakyti
maniskes imunitetas irgi buvo geras. Sirgti pradejo tik eidama i darzeli. Pasieskokite info - tai liga, kuri atsiranda del nusiplusio imuniteto.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2009 11 30, 22:01)
maniskes imunitetas irgi buvo geras. Sirgti pradejo tik eidama i darzeli. Pasieskokite info - tai liga, kuri atsiranda del nusiplusio imuniteto.

Ieskojau ir skaiciau, berods sveikas.lt straipsni radau. Reikes pabandyt isgert ka nors imuniteto stiprinimui rolleyes.gif Aciu uz patarimus. 4u.gif
Be to ir abu gydytojai ir tam straipsnyje parasyta, kad jokiu budu moliusku negalima spaudinet. O cia beveik visos tokiu budu nuo ju atsikrato. blink.gif
Atsakyti
Sveiki,
aciu mamytei YELL uz ZymaDerm1 vaistukus.
tikrai padeda nuo tu bjaurybiu.Mes jau daug ka buvom isbande,bet nieks nepadejo.
o va nuo zymaderm pradejo nykti ir dziuti tos bjaurybes.
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 11 12, 20:55)
sveiki
tai kad to kalio hidroksido lietuvos vaistinese mes neradome  schmoll.gif
nes jau 6men kariaujam su moliuskais bet dar ne galas. doh.gif
Papildyta:

sveiki,
gal galit pasakyti kur to Zymadermo galima gauti?
is anksto aciu  4u.gif

sveiki,

Infectodell ir yra kalio hiroksido tirpalas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir aš esu pasimetus, nežinau nuo ko pradėt ir kokį tepalą ar vaistus pasirinkt g.gif
Maniškei 1,7m. turi apie 20 moliuskų, gydytojai nieko nepataria, degint azotu ar lazeriu labai skausminga. Jau porą sav.tepam castellani rubi, bet labai džiovina odą, visa aplink sudirgo, išsausėjo verysad.gif kasosi mažytė.
Krapštyt bijau, be to net paliest man jų dukra neleidžia, rėkia ir verkia. verysad.gif
Bandysiu imunitetą pastiprint, nors lyg ir nebuvo problemų, retai serga.
O dar gal galit pasakyt kur nusipirkti to Zymaderm1 ir kiek kainuoja jis???Gal kam atliko truputį?
Beje informaciniame lapelyje Infectodell parašyta, kad vaikams iki 2metų negalima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trys gilės: 09 sausio 2010 - 13:26
QUOTE(trys gilės @ 2010 01 09, 13:13)
Sveikos,
Ir aš esu pasimetus, nežinau nuo ko pradėt ir kokį tepalą ar vaistus pasirinkt g.gif
Maniškei 1,7m. turi apie 20 moliuskų, gydytojai nieko nepataria, degint azotu ar lazeriu labai skausminga. Jau porą sav.tepam castellani rubi, bet labai džiovina odą, visa aplink sudirgo, išsausėjo verysad.gif kasosi mažytė.
Krapštyt bijau, be to net paliest man jų dukra neleidžia, rėkia ir verkia. verysad.gif
Bandysiu imunitetą pastiprint, nors lyg ir nebuvo problemų, retai serga.
O dar gal galit pasakyt kur nusipirkti to Zymaderm1 ir kiek kainuoja jis???Gal kam atliko truputį?
Beje informaciniame lapelyje Infectodell parašyta, kad vaikams iki 2metų negalima verysad.gif

Mes pirkom is angliskos internetines vaistines http://www.livingiseasy.co.uk/
Jie siuncia i LT

http://www.livingise...search=zymaderm
Papildyta:

Mes pirkom is angliskos internetines vaistines http://www.livingiseasy.co.uk/
Jie siuncia i LT

http://www.livingise...search=zymaderm

Jei gerai pamenu su siuntimu kainavo kazkas apie 115lt
Atsakyti
Pradėjom tuo "Infectodell'u" gydymą, parašysiu kaip sekėsi smile.gif Beje daug kur skaičiau, kad moliuskų negalima traukyt, krapštyt ir visokių kitokių barbariškų metodų taikyt g.gif Kažin ar neliko randų tų mamyčių vaikučiams, kurios čia skelbėsi tokiu būdu naikinančios???
Atsakyti
QUOTE(trys gilės @ 2010 01 12, 15:51)
Pradėjom tuo "Infectodell'u" gydymą, parašysiu kaip sekėsi smile.gif Beje daug kur skaičiau, kad moliuskų negalima traukyt, krapštyt ir visokių kitokių barbariškų metodų taikyt g.gif Kažin ar neliko randų tų mamyčių vaikučiams, kurios čia skelbėsi tokiu būdu naikinančios???

O mums pediatre patare truputeli luktelt ir geguze isbandyt "Didžiaja ugniažole",sake kad geguze-birzeli ji turi stipriausia gydymo efekta.
Atsakyti
Mano dukrai buvo atsiradę daug moliuskų ant rankų ir kojų. Mes juos išnaikinom tepdami du kartus per dieną paprastais lašiniais.
Atsakyti