Laba,
Niu va, ir as pradejau ieskoti to infectodell. Laukiu ziniu ryt, gal UK juos ras ir parves savaitgali. jei ne, jau audziu minti pas ka prasyt is Vokietijos parvezt. Turiu visokiu tasku ten, gal pavyks, nes jau stogas vaziuoja...Maziukus dukrytei gal ir isnaikinau, bet didziojo, to pacio pirmojo - niekaip.
Snd skambinau i camelia pagr.bustine , tai jie per sistema pasiziurejo, kad sis vaistas is viso neitrauktas i sistema, tai yra net nera is ko uzsakyti, niekas neveza .
Radau,kad Vokietijoje jis kainuoja apie 8 eurus. nervas ima, kad i lt visokius vaistus veza, o to,kurio reikia, niekas.
Papildyta:
Ir dar,mamytes, o kur jus perkate joda 2,5 proc. stiprumo. Man visi daktarai sako, kad 5 proc. per stiprus. Tai liepe tepti brilijantine zaluma
Vaistas infectodell moliuskam gydyti jau lietuvoje pradesime prekiauti ateinancia savaite Farmarkesa
Papildyta:
Jai kam bus idomu kur prekiaut prades mail dangeriux@yahoo.lt
KAip tik ruosiu infectodell prezentacija lietuvaij
Papildyta:
Jai kam bus idomu kur prekiaut prades mail dangeriux@yahoo.lt
KAip tik ruosiu infectodell prezentacija lietuvaij
Niu va, o man vaistukai jau keliauja is Vokietijos
Teks ieskoti apraso lietuviu k., o tai vokieciu jau nelabai pamenu.
Teks ieskoti apraso lietuviu k., o tai vokieciu jau nelabai pamenu.
QUOTE(paukstute @ 2009 05 12, 14:48)
Cia vel as . O jus jau pasveikote???
Jau turi vaistuka. Uzsakiau Camelia vaistineje jie per Armila uzsake man. Kaina 39.95 Lt.
Pradedame gydymo kursa.
Jau turi vaistuka. Uzsakiau Camelia vaistineje jie per Armila uzsake man. Kaina 39.95 Lt.
Pradedame gydymo kursa.
sveika,
pas mus tai keletas pranyko, bet dar keletas yra. o kurioje Camelijoje užsakei? gal jie daugiau užsivežė?
laba,
Jo , jau turiu visus 2 buteliukus:)Gavau savaites pr.2kart patepiau ir 3io karto jau kaip ir nereikejo. Issilupo motininis moliuskas iskart. liko tik kraujo taskelis kol kas.Tikiuos,kad sugis tuoj.Siaip maze tai sake, kad skauda, kai patepiau.As pati netycia jo uzsipyliau, tai toks idomus jausmas - saldantis gnaibymas, bet tikrai neskausmingas.
Tai dbr galvoju,kur ta praimta buteliuka vaistuku det
Jo , jau turiu visus 2 buteliukus:)Gavau savaites pr.2kart patepiau ir 3io karto jau kaip ir nereikejo. Issilupo motininis moliuskas iskart. liko tik kraujo taskelis kol kas.Tikiuos,kad sugis tuoj.Siaip maze tai sake, kad skauda, kai patepiau.As pati netycia jo uzsipyliau, tai toks idomus jausmas - saldantis gnaibymas, bet tikrai neskausmingas.
QUOTE(lukne1 @ 2009 05 14, 21:18)
laba,
Gaila, kad jūs iš Kauno...aš tai paimčiau, nes mums nedaug reikia. Ar siųstumėt į Vilnių?
InfectoDell jau galima uzsisakyti visose vaistinese kaune iskyrus Euro
Geros dienos
Geros dienos