Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

QUOTE(ravesa @ 2009 03 17, 08:42)
Paziurejau- siuntimas 2 buteliuku i Lietuva- 50 USD, ir siuntimas nemokamas, o uzsakant 1 buteliuka- 30 USD ir siuntimas mokamas. Gal kas norit koperuotis?

o tu gal gerai isiskaitei; ar jis naudojamas išoriškai ar į vidų? mes geriam tujos lašiukus, bet kad juos reikia gerti 3 kart dienoj, tai kartais pamir6tam, tai ne=inau, ar bus koks rezultatas unsure.gif
Atsakyti
Zymaderm'o anotacija:
All natural, drug free, 100% non-toxic
• Relieves pain, itching, and burning of cold sore outbreak
• Dries and helps to heal blisters
• Early use prevents full outbreak
• Developed by Board Certified MDs
• Dermatologist tested
• Highly effective & Patent Pending
• Specially formulated for cold sores
• Ingredients shown in published scientific studies to inhibit cold sore virus growth

CAUTION: ZymaDerm contains Iodine which is poisonous at high concentrations if taken internally.
ZYMADERM IS NOT TO BE TAKEN INTERNALLY!
Do not use this product if you are allergic to Iodine.
Do not use this product if you are pregnant.

bet nutariau, kad bus greiciau is Vokietijos parsisiusti Infectodel- ka tik DHL pristate i namus
Atsakyti
Sveiki, ir mes turim šią problemėlę doh.gif
Pirmas moliuskas pas mus atsirado 6 mėn, bet nemaniau, kad tai rimta. Spuogelis ir tiek... Visos bėdos prasidėjo kai pasilpo imuninė sistema ir jų stiprei padaugėjo.
Kai kreipėmės į dermatologinį, susidūrėm su labai neprofesionale nuomone. "Negi norit, kad mes virgdytumėm jūsų vaiką, išsispauskit ir užtepkit jodo..." Tačiau internete skaičiau, jog netinkamai išspaudus jų gali dar pagausėti, taip pat ir pati galiu užsikrėsti. Vėliau sekė siuntimas pas chirurgus, jog nudegintu lazeriu, jie atgal siutė i dermatologinį. Kreipiausi ir i privatų dermatologą kuris pasiūlė nudeginti azotu, bet nesiryžom vaiko taip kankinti. verysad.gif
Kad jau savo mieste pagalbos nesulaukėm, nusprendėm važiuoti į Vilnių į lazerinės chirurgijos centra. Bet ten mums patare jų nedeginti, (be to tai labai brngu), o palaukti vaistukų, kurie neužilgo turi atsirasti INFECTODELL Lietuvoje. Bet šioje temelėje mamytes jau apie juos žino, o aš kaip kvailė už šia informaciją turėjau 140lt sumokėti doh.gif na bet nuo kvailumo vaistų nėra smile.gif
Tai bandysim laukti vaistukų ir gyditis. Gaila tik, kad tokios elementarios informacijos nežino mūsų dermatologai unsure.gif turi nueiti ilga kelią, sumokėti pinigus, kad sužinotum vaistu pavadinimą.
Štai tokia mūsų istorija...
Sėkmės besigydant, mažiukams po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikute,norejau paklausti,o kur tu vaistu INFECTODELL,turi atsirasti ? kokioje vaistineje.gal gali parasyti,nes ir mes turim sia problema.ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2009 04 14, 16:52)
sveikute,norejau paklausti,o kur tu vaistu INFECTODELL,turi atsirasti ? kokioje vaistineje.gal gali parasyti,nes ir mes turim sia problema.ACIU smile.gif

Sveiki 4u.gif
Mums gyditojas liepė pasiskambinti po švenčių gal jau bus aišku kokioje vaistinėje, nes jie dar patys nežinojo. Šiandien skambinau, bet nekėle g.gif bandysiu ryt...
Jie dar nieko nežinos, ieškosim kaip iš Vokietijos parsisiūsti, nesinori to reikalo palikti vasarai, nes mums ant kojytėsl abai jau negražiai matosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goda.: 14 balandžio 2009 - 21:26
Na štai, šiandien skambinausi gyditojui, sakė jog vaistukų dar nėra, reikia dar palaukti. Bet kad taip norisi greičiau susitvarkyti. Bandysiu užsisakinėti internetu, nebelauksiu schmoll.gif. Gal kas galit patarti iš kokios svetainės geriau užsisakinėti, nes per googl gana daug jų išmeta, o dar kai nemoki vokiškai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda. @ 2009 04 15, 22:05)
Na štai, šiandien skambinausi gyditojui, sakė jog vaistukų dar nėra, reikia dar palaukti. Bet kad taip norisi greičiau susitvarkyti. Bandysiu užsisakinėti internetu, nebelauksiu schmoll.gif.  Gal kas galit patarti iš kokios svetainės geriau užsisakinėti, nes per googl gana daug jų išmeta, o dar kai nemoki vokiškai... doh.gif

aš taip pat norėčiau užsisakyti. Gal galime kooperuotis, jei būtų pigiau siuntimas, tik, kad aš taip pat vokiškai nemoku doh.gif
Atsakyti
Bandysiu per savaitgalį prisišaukti brolį, jis mokėsi vokiečių gal padės g.gif

Jei ne, tai turim pažįstamų Vokietijoje, bandysim prašyti, kad nupirktų ir išsiūstų. Tiesiog neišbandžius internetu nesinori to žmogaus trugdyti, nes turi mažai laisvadienių. unsure.gif

Tai galim bandyti kooperuotis, nes jei gerai supratau užsakant kelis pigiau ax.gif
Willma jei jungsitės prie užsakimo gal susirašom per až.
Tik vat nežinau ar mums vieno užteks, labai jau daug tų prielipų turim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goda.: 16 balandžio 2009 - 21:32
QUOTE(Goda. @ 2009 04 16, 21:25)
Bandysiu per savaitgalį prisišaukti brolį, jis mokėsi vokiečių gal padės g.gif

Jei ne, tai turim pažįstamų Vokietijoje, bandysim prašyti, kad nupirktų ir išsiūstų. Tiesiog neišbandžius internetu nesinori to žmogaus trugdyti, nes turi mažai laisvadienių. unsure.gif

Tai galim bandyti kooperuotis, nes jei gerai supratau užsakant kelis pigiau ax.gif
Willma jei jungsitės prie užsakimo gal susirašom per až.
Tik vat nežinau ar mums vieno užteks, labai jau daug tų prielipų turim g.gif

Gal ravesa gali pasakyt per kur užsisakė ir kiek kainavo siuntimas?
kaip suprantu, mes iš skirtingų miestų, aš esu iš Vilniaus, tai gal pasinagrinėkim per savaitgalį, kas ten kaip ir ar apsimoka kartu užsisakinėt, ar atskirai,ok? 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar namie interneta isivedeme, tai truputi be rysio buvau. Del INFECTODELL man farmacijos kompanija JSC FARMARKESA sake pranes mailu kada bus pas vaistiniu didmenininkus sis vaistas. Dar nesulaukiau. Sake greitai, bet va kiek laiko praejo. Jei turite galimybes reikia is Vokietijos arba Austrijos siustis ir pigiau butu. Bet vis tikiuosi kad greitai ir pas mus bus. Kai tik gausiu zinute panesiu i sia tema.
Papildyta:
Turiu aprasyma INFECTODELL anglu kalba, labai paprastai ir aiskiai parasyta. Tik nemoku JPG failo prikabinti cia. arba paaskinkite kaip tai padaryti arba rasykite man i AZ atsiusiu mailu.
Atsakyti
sveikos.
Na aš tai savaitgalį užsiregistravau puslapyje www.apomio.de, čia internetinė vaistinė. Užsiregistruoti tai užsiregistravau, bet užsakyti man nesigauna schmoll.gif
kaip kitoms?
Atsakyti
Sveikos.
Man taip pat neišėjo, užsiregistravau, bet neužsakiau. Todėl skambinausi i Vokietiją, kad pažįstama nupirktu. Prašiau poros buteliukų, jei gausiu, galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif
Tai dabar laukiu , tikiuosi kad artimiausiu laiku gausiu bigsmile.gif .
Atsakyti