Įkraunama...
Įkraunama...

Bjaurusis moliuskas

QUOTE(Yell @ 2009 01 19, 20:50)
Turi ir mano sūnus šitų bjaurybių.
Šiandien pagaliau gavom siuntinuką - Zymaderm homeopatinį skystį. Pradėjom gydymo kursą, tikiuos padės, nes jau labai graži jo reklama - http://www.molluscum-contagiosum.net/

Noriu paklausti: ar jau matosi kokie nors rezultatai? ar padeda tas skystis? beje, per ką užsisakėte ir kiek kainavo?
mano abu berniukus taip pat užpuolė ši bjaurybė. Net nebuvau girdėjusi apie tokią ligą, todėl pradžioj nekreipiau dėmesio į atsiradusį spuogelį, o dabar, kai vaiko pasilpo imunitetas, nes sirgo roto virusu, staigiai jų prisidaugino verysad.gif
Atsakyti
Mums kaip jau buvau rašiusi padėjo tujų lašiukai THUJA OXSIDENTALIS ar kaip ten ir tepimas jodu ir dar didelis tikėjimas kad mes įveiksim tą bjaurybę moliuską. Sėkmės ir jums gydantis
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Dukrytei aptikau viena, didelis uzaugo moliuskas. Matomoje vietoje, todel nusprendziau imtis priemoniu. Gydytojas patarimas spausti ir tepti jodu. Spaudziau, matyt ne iki galo, nes dukra neleido ir tepiau. Atsinaujimo ir dar prielipa uzsiaugino. Tuomet kreipiausi i visagali google. Vokietijoje ir Austrijoje sekmingai naudojamas vaistas Ifectodell isvirsinis skystis. Gavau, isbandziau. Nudziuvo tas niekselis, neliko nei randu nei nieko. Gydymas truko apie 3 sav., nes labai jau didelis buvo. Lietuvoje si vaistas bus kovo men. kaina virs 10 euru, galioja nuo atidarymo tik 1 men. Nepatiko tik tai, kad jeigu laselis ne ant mokiusko patenka griauzia, bet neilgai, kenteti galima. Vartoti gali tik nuo 2 m. vaikai. Nescios ir maitinancios gali. Iveskite i google Infectodell gausite daugiau info, bet vokieciu kalba.
Kas nezino kaip moliuskas atrodo galiu aprasyti: kietas odos spalvos spuogas, su skylute, pro kuria kvepuoja. Skylute geriausiai matosi patepus jodu, ji tamsesne buna.
Sekmes gydantis ir ieskant iseiciu.
Atsakyti
oi suklydau vaisto pavadinime INFECTODELL.
ax.gif
Atsakyti
ačiū visoms už savo patirtį 4u.gif eisim pirmadienį pas dermatologą, pažiūrėsim, ką sakys. Pediatrė dar minėjo, kad geras vaistas nuo visokių karpų, moliuskų ir net papilomų yra solcoderm, bet dar nebandėm, laukiam vizito pas dermatologą.
Atsakyti
mano dukryte taip pat sia bjaurybe pasigavo, bandem gydydtis heomopatinias, tais lasiukais thuja, tepti rugstiniais tirpalais ir kitokiais tepaliukais, bet mums nepadejo, moliuskai plito toliau, tai tada pradejau spaudyti ir tepti jodu, kol kas tik sis metodas pasiteisino.
Atsakyti
O mums gavosi taip, kad vyresniam darėme operaciją su narkoze, tai gydytojai tuo pačiu pašalino ir moliuskus su lazeriu, tai pasisekė, nes šiaip būtų neprisileidęs prideginti. Tik dabar sakė, reikia visus rūbus ir patalynę gerai išskalbti ir išlyginti su karštu lygintuvu, kad vėl neužsikrėsti. Dar geriam ir tujos lašiukus, o pas mažąjį jie vis dar yra, tepam jodu ir taip pat geriam lašiukus, tiesa neseniai pradėjom, tai matyt rezultato teks dar palaukti 4u.gif
Atsakyti
mano berniukui 1m 9men moliusku atsirodo ant voko ir aplink akytes,buvom pas odos gydytoja tai pasiule su smailiu pincetu arba adata nutraukti juos ir tepti su jodo tirpalu,sako kitos iseities nera,nes ant akies yra.bet dar sake,kad iki 5metu buna kad savaime vaikams preina.tai as vis delsiu,nes su adata bijau vaikui aplink akis mojuoti,neduok dieve dar netycia uzgausiu,o jis ir nelabai prisikeidzia ji krapstineti.o gal kam savaime praejo?
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2009 03 06, 19:17)
bet dar sake,kad iki 5metu buna kad savaime vaikams preina.

čia tai man atrodo visiškai nepagrįsta nuomonė, nes pvz. mano vaikui 5,5 metų ir atsirado tas moliuskas. Tuo labiau, kad tai virusinis dalykas ir, manau, su amžium nesusijęs schmoll.gif o jei nieko nedarysit, tai gali tik labiau išplisti unsure.gif
Atsakyti
pas mus jau pries kokius 3-4 men tas vienas ant akies voko atsirado,tik va nesenai gal pries kokias 2 savaites atsirado daugiau,tai galvoju ko jie anksciau mums nesidaugino?
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2009 03 07, 20:31)
pas mus jau pries kokius 3-4 men tas vienas ant akies voko atsirado,tik va nesenai gal pries kokias 2 savaites atsirado daugiau,tai galvoju ko jie anksciau mums nesidaugino?

pas mus irgi iš pradžių atsirado vienas, tai ir nekreipiau labai dėmesio, nes net nežinojau, kas tai yra, galvojau, kad paprastas spuogelis, o daugintis pradėjo, kai pasilpo imunitetas ir tada jau staigiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2009 01 19, 21:50)
Turi ir mano sūnus šitų bjaurybių.
Šiandien pagaliau gavom siuntinuką - Zymaderm homeopatinį skystį. Pradėjom gydymo kursą, tikiuos padės, nes jau labai graži jo reklama - http://www.molluscum-contagiosum.net/

Paziurejau- siuntimas 2 buteliuku i Lietuva- 50 USD, ir siuntimas nemokamas, o uzsakant 1 buteliuka- 30 USD ir siuntimas mokamas. Gal kas norit koperuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ravesa: 17 kovo 2009 - 08:43